המלצה:שרת ישראלי טוב

dan the man

New member
המלצה:שרת ישראלי טוב

טוב אחרי בדיקה קצרה.. זה שרת אחד הטובים ששיחקתי בו... אין הרבה שחקנים אבל האדמינים עוזרים ויש הרבה אונטים והשרת רק נפתח אין לאגים לא מתנתק הנה הפרטים: שם השרת הוא K.Y.A-Mu גרסה: 1.02D EX1000x DRO90% Blees Bug ON ONLY IN LORENCIA BAR באג שיקויים:תוקן ספיד באג:תוקן הגנה מפני האקרים ובלאסטים:יש Gates: Lorencia->Valley of Loren =(239,14). *Lorencia->Land of Trials =(237,240). *Valley of Loren->Land of Trials =(139,100). *Valley of Loren->CryWolf =(163,41). *CryWolf->Valley of Loren =(120,9). *CryWolf->Stadium =(239,42). *Stadium->CryWolf =(9,115). *Stadium->Tarcan =(83,4). *Tarcan->Stadium =(155,230). *Noria->Aida =(223,30). יש Kalima + השתגרות יש Aida + מפלצות + שער בסטדיום יש CryWolf 1 2 + מפלצות + שער בסטדיום יש Vallery Of Loren + השתגרות השתגרות לIcarus עובדת ריסט אוטומטי ברמה 350 אחוזי הצלחה ביהלומים: +6 100% +9 100% +10 85% +11 80% +12 70% +13 65% (Fenrir) נמר עובד בכל הצבעים וגם נופל ממפלצות בסטדיום פורט:44405 Iben15.no-ip.info נקודות לרמה: DK=7 ELF=7 DW=7 BK=8 ME=8 SM=8 MG=10 DL=10 כל הסטים החדשים פועלים. יהיו הרבה איונטים. הרשמה בנתיים באיסיקיו עד שיהיה אתר:287779946 237601934 או מסנג'ר: [email protected] הנה לאנצ'ר: http://www.megaupload.com/?d=GZWRZCX3 הקליינט: http://www.megaupload.com/il/?d=81MYUCU8 מבצעי רנות:מקבלים רנות רק באיונטים. 3 רנות כנפיים רמה 1 + opt 5 רנות כנפיים רמה 2 + opt 10 רנות חרב או סטף איזה שרוצים +13 + opt 15 רנות ארמור איזה שרוצים +11 + opt 25 רנות סט שלם איזה שרוצים +11 + opt 30 רנות כנפיים רמה 2 + full opt 40 רנות חרב או סטף איזה שרוצים exc +11 + 4 opt 50 רנות ארמור איזה שרוצים exc +11 + 4 opt 80 רנות סט שלם איזה שרוצים exc +11 + 4 opt אל תתנו להרשמה באייסיקיו להטעות אתכם האתר בבניה אז זה בינתיים

Guardian Ang3l

New member
וואו איזה השקעה../images/Emo3.gif

הרבה זמן לא ביקרתי פה... אני מבינה שכולכם עברתם לפרטיים אהה?!
אם מישהו נישאר בגלובל (וויגל) תודיעו
שבוע טוב

yoseflotz

New member
1) מה זה רנות?

2) הלינק של הקליינט מוריד לי גם לאנצ'ר אבל קובץ שונה...

yadiday

New member
רנות - זה כמו מטבע

שאם אתה מוכר אותו לחנות - אתה מקבל 10 מליון ZEN

dan the man

New member
זה אירועים

כאלה שמנהלים ואדמינים עושים..למשל תחרות ריצה או כל מיני משחקונים בשביל פרסים בין המשתמשים שנמצאים במשחק

yoseflotz

New member
כבר לא פעם ראשונה שקורה לי:../images/Emo4.gif

אני נכנס וזה פותח לי תוכנת updates יפנית ואני נותן לזה לעשות אפדייט אבל היא נתקעת
אוף

yadiday

New member
שלחתי לו בקשה

באייסיקיו - לפני כשבוע - אבל הבעייה שלא תמיד אני יכול להתחבר...... כך שאני לא יודע אפילו אם הוא פתח לי חשבון....

XXVirusXX

New member
לפי מה שאתה כותב שרת טוב

לא מתנתק זה גם טוב... זה שאין לאגים לא אומר כלום... בקיצר השרת מעולה לפי מה שכתוב אבל רק בגלל זהוא רק נפתח.אם יבואו הרבה אנשים אז לא יהיה ממש כמו שעכשיו.אין שרת ישראלי רציני אחד אפילו (ברצינות)כל השרתים האלה,קל לפרוץ אותם והם לא מתקדמים. השרת שלי בהגנה נראה לי הטוב בארץ (יש לי קשרים מחו"ל אם האקרים ומנהלים של שרתים רציניים שעזרו לי). אין לי מה לעשות היום.מה דעתכם על זה שאפעיל שרת?אולי אפילו שתיים...

dan the man

New member
בעד../images/Emo45.gif

השרת שלך היה השרת הכי טוב מאז שסגרת את השרת שיחקתי במשהו כמו 30 שרתים שונים..חלקם ישראליים ואף אחד מהם לא מתקרב לשרת שלך...

למעלה