המלצה על שיר

Weed Me

New member
המלצה על שיר

שיש לו איזהשהו ריף קליט כזה שמאפיין את אותו שיר וחוזר בו..בסטייל של מאני או בלק נייט..

Weed Me

New member
למה איזה ריף יש בWhole..

שהוא קבוע כזה לאורך כל השיר? לא ממש זכור לי ורק שתבינו כל זה זה בגלל שיש לי משהו סטייל איג'יי על הפלאפון עם תוים פשוט ואין לי אינטרנט כדי להוריד רינגטונים אז אני אשכרה מעביר ריפים לפלאפון!

ran 15

New member
שיר מדהים!

למדתי אותו....אחרי שסיימתי עם Brothers in arms ואחריו Sultans of swing ואז lady writer ואז אותו , הוא אל כזה קשה, אחרי שקולטים...עכשיו אני על once upon a time in the west ....שיר מ-ה-מ-ם... חח רציתי לשתף
....

splitfire

New member
מה הבעיה שלך עם ההודעה שלו?

אני לא מבין אנשים.. למה אתם לוקחים את הכל ברצינות וכל כך קשה?!?! סתם התחשק לו לרשום את זה.. פוגע בך?.. לא.. אז די.. למה צריכים להגיב תגובות כאלה מדכאות לאנשים?! וגם אם הוא רצה להתלהב קצת.. אז מה.. מותר לו.. זה לא משהו שהורס לאף אחד... בכל עזבו שטויות.. לכו לנגן וזהו.. הכל ברוח טובה.. =)

ran 15

New member
חחח סתם רציתי לשתף...

סורי לא אעשה את זה עוד.... ואממ לא לא להתלב, אני ממש לא מתלהב בנגינה שלי , בעצם אתה ידוע מה ?! כה בא לי להתלהב כי לפני שלושה יחודשים לא חלמתי לנגן את הדברים האלה בכלל...אז כה אני מתלהב בהם
שמח!?!....אחלה...

ran 15

New member
צריך ללמוד לשרשר ../images/Emo3.gif ....לא לך ספלי

טפייר...

RoieL

New member
כן, אבל זה לא ריף קבוע

זה עובד שם בסגנון בלוזי- הריף ב- E פעמיים, הריף ב- A פעם אחת ושוב ב- E ויש שם ברידג' עם B.

למעלה