חחחח חולים ולשאלה, אני לא הקפצתי שם בעצמי אבל אני יודע שאנשים כבר הקפיצו עם פריווטים.
א א לטמ ן New member 31/5/13 #26 חחחח חולים ולשאלה, אני לא הקפצתי שם בעצמי אבל אני יודע שאנשים כבר הקפיצו עם פריווטים.
T Tal Hason New member 29/5/13 #4 זה נורא תלוי איזה סוג צבע יש לפדל הרבה פדלים היום מגיעים באנודייז והצבע מתקלף רק לאחר כמות נכבד של מפגש בסלעים או שיפשוף איכותי במדרכה.
זה נורא תלוי איזה סוג צבע יש לפדל הרבה פדלים היום מגיעים באנודייז והצבע מתקלף רק לאחר כמות נכבד של מפגש בסלעים או שיפשוף איכותי במדרכה.
ל לימבו תינוקות New member 30/5/13 #15 ה-B150 של וולגו צפוי להתקלף? כמו שאמרתי לא צפויים לי מפגשים עם סלעים אלא בעיקר שחיקה של הפדל מהנעל.
O orilevy1 New member 30/5/13 #17 אנודייז הוא ציפוי ולא צבע ולכן לא מתקלף, אלא נשחק. יקח לך הרבה זמן לשחוק אותם כי הציפוי עבה בד"כ
ל לימבו תינוקות New member 30/5/13 #21 ירוק זה הצבע האהוב עליי ועדייו אני אומר שהירוק הספציפי הזה מזעזעעעעעע אני הולך על ה-B150 נראה בחנות את הירוק והאדום ונחליט
ירוק זה הצבע האהוב עליי ועדייו אני אומר שהירוק הספציפי הזה מזעזעעעעעע אני הולך על ה-B150 נראה בחנות את הירוק והאדום ונחליט