המלצה: מיוזיק שופ

המלצה: מיוזיק שופ

בהנחה שאתם מכירים את החנות התל-אביבית, רציתי להמליץ לכם עליה (ואני לא משוחד כלל)
. לפני יומיים ביקרתי שם, סתם כדי להשוות את המחיר של הTonePort UX1 שלי למחירים בארץ, וההבדל היה בסביבות 200 ש"ח ~. לא זוכר אם הם יבואנים הרשמיים של ליין 6. כשנכנסתי לחנות, המוכר, שישב בשולחן ודיבר עם מישהו, אמר שלום ושמיד ייגש אלינו. כשראה שאנחנו משוטטים, שאלתי אותו לגביי המחיר, וכבר בא להדגים את המכשיר (וזה, מבלי שביקשנו בכלל). כן ירבו חנויות עם יחס נפלא

splitfire

New member
../images/Emo45.gif מסכים!

אנשים מאוד נחמדים יש שם. נכנסתי לחנות כמוך לראות את ההבדל במחירים של הפודים ונשארתי שם לשעה וחצי וניגנתי על הווריאקס החדשה כשהוא מסביר לי מה זה כל דבר ואיך עושים מה (ויש המון!!!) בקיצור.. חנות מעולה עם אנשים מעולים שנותנים יחס מעולה!

../images/Emo207.gif גם המלצה

הייתי בבודגוב וניגנתי על מגבר חדש שהם ייבאו HAYDEN והוא ממש בן זונה, הוא ALL TUBE ונשמע פשוט מדהים חייבים לשמוע כדי להבין, בנוסף לצליל המדהים שלו הוא נראה מעולה בלוק ווינטאג'י כזה והוא גם לא קורע את הכיס לגמרי 6 ומשהו למודל היקר יותר של הALL TUBE 60 וואט. נראה כמו הקנייה הבאה שלי :]

eVeR WiSH

New member
צודק...אחלה מגברים

צליל מעולה וחזק! שווה לשמוע אם היה לי את הכסף כנראה הוא היה הקנייה הבאה שלי

חזוז

New member
המלצה: רעש געש *לבסיסטים*

ביקרתי ברעש געש לפני שבועיים, ניגנתי על הגיטרות בס של דיפינטו ונהניתי מכל רגע, אלו גיטרות שאתה פשוט לא מצליח להבין, משוגעות ומיוחדות שפשוט כיף להחזיק, אני ממליץ בחום. אבל יותר מהכל- EBS: הקומבו 150 נראה ממש קטן אבל מביא אותה בסאונד מאוד חזק, נותן צליל מאוד עגול אבל מלא, פשוט בונבוניירה. הראש והבוקסא של אי בי אס הם גולת הכותרת האמיתית של הביקור, הסאונד מתואר ע"י בעלי החנות כ"אורגני" ואני מאוד מסכים, אין הרגשה "מאולצת" בסאונד כמו שמקבלים במגברים אחרים, אתה מקבל ישירות את הבס לפרצוץ, ראש ובוקסא לא נורמאלים, לא ל לחזור אחרי זה הבייתה.

The Walrus

New member
הגיע אליהם עכשיו סנדברג ומארקבס

אני מציע שתבקר שוב... הבאסים של סנדברג אמורות להיות מדהימים, והמארקבס... אני מניח שהשם מדבר בעד עצמו. ואם לא, אז הנתון הבא - 500 וואט, 2.9 ק"ג. מטורף...

יאסון1234

New member
3 ק"ג = 500W ???

אין מצב בחיים! נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שלמשל מגבר 400 וואט שוקל קרוב ל30 קילו. אז ממש אין לי מושג על מה אתה מדבר... תביא את הנתונים המלאים זה נשמע מוזר לגמרי... אם כן אז זה אתה פשוט קונה כבל חשמל באורך קילומטר והולך לנגן בזמן שאתה ברחוב להנאתך עם המגבר על הכתף... אה כן ומרעיד את כל העיר...

The Walrus

New member
כתוב בלוגו באתר שלהם

אם לא יוצא לך זה תעשה רענן עד שיצא הלוגו הכתום של מארקבס. http://www.rashgash.co.il/

doc monti

New member
אמממ

א. זה בהחלט אפשרי, מגברי טרנזיסטורים יכולים להגיע למימדים קטנים מאוד. יש לי חבר שבנה מגבר פאוור 500W בגודל של אפקט של T REX ב. מגברי בס רציניים בד"F מגיעים עם הספקים של מאות וואטים. זה נחוץ לבמות גדולות/חדרי חזרות. זה לא כמו מגבר גיטרה 500W.

למעלה