לא מבין את ההתעקשות סביב WD40
אם היה מדובר בחומר זול, אז היה טעם להתווכח לגבי מידת יעילותו העניין הוא, שמדובר בתרסיס לא זול, שגם נגמר די מהר לי יש בקבוק גדול של שמן יעודי (אקסטרים) ולא קניתי אותו בגלל "פלצנות" החומר פשוט עושה את העבודה, ולעיתים אני כמעט שוכח שיש לי שרשרת על האופניים אני משמן כל 2 רכיבות, ועד עכשיו גמרתי רק חצי בקבוק,במשך כשנה וחצי כלומר, בקבוק שעולה כ 100 ש"ח, מספיק לי ל- 3 שנים זה יוצא כ- 30 ש"ח לשנה - מחיר של ספריי WD 40 גדול שאינו מיועד לעבודה הזאת כלל ועיקר... (ניתן להסתכל גם אחרת - מדובר על מחיר של פנימית עם ג'יפה) העניין הוא, שאפילו בעלי נשקים לא אוהבי את הרעיון להתשמש בו... אנשים קונים אופניים באלפי שקלים, אבל כאשר זה מגיע לשמן, נעמדים על הרגליים האחוריות יתכן ש WD40 אינו מזיק באמת, אבל התועלת שלו בשימון די נמוכה ולא מחזיקה לאורך זמן אם תשתמש פעם בשמן יעודי ותראה את יעילותו (שנשמרת גם לאורך זמן) , לא תחשוב יותר להשתמש ב WD40 מישהו טען שראה בעלי חנויות משתמשים ב WD40 לתחזוקה - זה לא מפתיע, הם מנסים לחסוך כסף כיוון שמדובר על מאות זוגות אופניים לנו יש בסה"כ זוג אחד (או שניים) האם אין לנו אפשרות להשקיע בהם 30 ש"ח בשנה לטובת שימון מתאים?