המלצה לקניית מכונה

yuvalp2003

New member
המלצה לקניית מכונה

יש לי היום במשרד מכונה אוטומטית Saeco royal ואני מרוצה מאיכות הקפה שהיא מפיקה, אלא שאני מעוניין במכונה נוספת לבית. אני מעוניין במכונה שתפיק קפה באיכות גבוהה ביותר, אבל תהיה גם מעוצבת היטב, מה שאי אפשר לומר על המכונה האוטומטית של Saeco. יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתך על המכונה X1 של Francisfrancis? האם היא רק נראית טוב או גם מפיקה קפה איכותי? אם הבנתי נכון המכונה הזו מותאמת לעבודה הן עם קפה טחון והן עם פודים או קפסולות. 2. האם יש מכונות המשלבות את שני היתרונות - כלומר - הן גם אוטומטיות לחלוטין (כולל טחינה) וגם מעוצבות היטב? בתודה מראש יובל

yuvalp2003

New member
עוד שאלות

עוד בטרם נענו השאלות הראשונות יש לי עוד כמה: 1. האם המכונה של Francisfrancis מיובאת לארץ ע"י יבואן מסודר או שעליי לייבא אותה בייבוא אישי? 2. האם יש לה שירות בארץ ומהי איכות השירות? 3. האם קל להשיג פודים מתאימים והאם קיים מגוון משמעותי? 4. באיזו מידה היא מתאימה לשימוש עם קפה טחון? 5. איזו רמה של התעסקות היא מצריכה לדעתך? 6. האם יש לך המלצה למטחנה? יובל

carmonle

New member
שלום וברוך הבא לפורום, אין לי נסיון

והכרות אישית עם מכונת האספרסו X1 של Francisfrancis. אני מצרף קישור לאתר coffeegeek בו קימות חוו"ד של משתמשים לגבי מכונה זו. למכונה זו אין יבואן בארץ ולכן אישית היתי נמנע מלקנות אותה. האיזומק מילניום שברשותי ומיובאת על ידי ג'קיפ מרכז האספרסו בהוד השרון נחשבת למכונה מעוצבת היטב, עשויה מנירוסטה אולם אולי היא לא לטעמך ותקציבך. בתור בעליה של מכונה אוטומאטית (אופל שרר) ומכונה מקצועית (Isomac) אני יכול לומר לך שמכונה אוטומאטית לא נותנת איכות כמו מכונה ידנית ותמורת נוחיות יש פשרה מסוימת באיכות (למשרד ולשונאי התעסקות כדאי ביותר). עבודה עם פודים היא לא בעדיפות שלי מאחר ומחירו של פוד קפה יקר כ- 1.8 ש"ח לפוד (קרוב לעלות קפסולה). אני קולה כיום את הקפה לשימושי באופן עצמי, איכויות מעולות, טריות וכנ"ל גם עלות. אתה מוזמן להכנס לקישור החום (אתר cafewiz) ולקרוא על קליית קפה וכן את הסקירה שלי בנושא מטחנות. בארץ מגוון רב של מכונות אוטומאטיות איכותיות (יורה, סאקו, אופל ועוד) וטעם בעיצוב הוא נושא אישי. המכונה שברשותי אופל שרר (מהיקרות במכונות אוטומאטיות) לדעתי מעוצבת יפה (יצא דגם חדש). כמו שאמרתי איכות גבוהה ביותר לא תיתן מכונה אוטומאטית אלא מכונה ידנית מקצועית. הדבר דורש התעסקות אולם לטעמי סבירה (הרבה יותר ממכונה אוטומאטית) על מנת לקבל איכות. אשמח לארח אותך להדגמת הציוד שלי (בבית) כולל תהליכי העבודה כך שתוכל לשפוט באם ההתעסקות במכונה ידנית מתאימה לך. אני רוצה לחזור ולהדגיש שאיני ממליץ לקנות שום מכונה ללא הדגמה (נסיעת מבחן) שכן זו הדרך היחידה לדעת באם תוצר המכונה עונה לדרישותך. להדגמה מומלץ להביא את הקפה אותו אתה מכיר. כל יבואני הקפה בארץ משווקים פודים אולם בד"כ כלל בתצורה זו מגוון התערובות מוגבל לתערובת אחת או שתיים אצל כל יבואן. ערן

yuvalp2003

New member
תודה. אשמח להענות להצעתך

ראשית - תודה רבה על המענה המהיר והרציני. השיקול הרלוונטיים עבורי הם איכות הקפה, נוחות ההכנה והעיצוב. ברור לי שהשניים הראשונים באים בד"כ אחד על חשבון השני ואני מנסה למצוא את נקודת האיזון האופטימלית ביניהם - קפה איכותי ככל האפשר, במינימום התעסקות. אשמח להענות להצעתך ולראות את הציוד שלך. איך אוכל לתאם זאת עימך? יובל

carmonle

New member
בכרטיס האישי שלי יש פרטים ../images/Emo96.gif

איך ליצור עימי קשר. כמו כן שלחתי לך מסר, האם קיבלת אותו? ערן

kimbo

New member
אם תרשו לי להוסיף עוד נקודה

האם אתה רוצה להשקיע במכונה ביתית? אם כן אז יש לך מגוון של מכונות טובות מ1200ןמעלה עד 15000 MIELE אם אתה רוצה תערובת לפי טעם שלך אז אתה קונה קולה טוב ומטחנת וקפה ירוק .השוק מלא או שאתה קונה קפה טחון ELLY או LAVVAZA מהסופר או מכל בית קפה שמוכרים לבתי קפה אם אתה רוצה לחסוך מכל הלכלוך אז תוכל לקנות לעצמך מכונת עם קפסולות כמו שך נספרסן דרך המחשב WWW.NESPRESO.CO.IL עם מגוון של קפסולות אז פחות לכלוך קצת יקר במחיר קוס קפה אבל איכות טובה מאוד תחליט לאיזה כיוון ובאתר יש מומחים ומשווקים שיוכלו לעזור ..אני רק הבעתי את דעתי ורק

למעלה