המלצה לנגן MP4

Maxim K

New member
המלצה לנגן MP4

היי החלטתי לקנות נגן MP4. התקציב שלי הוא עד 500 שקל בערך. על מה אתם ממליצים? מה יביא לי את התמורה הכי טובה במחיר הזה? אני פשוט לא מבין בזה כלום. תודה מראש, מקסים

elan4

New member
>

נגן אחד iRiver E100 2GB Meizu M3 2GB ועד חברה זולה סקאנדיסק (סנסה) כל הנגנים נגני מותג (שזה אומר האכיות שלהם טובה)

Maxim K

New member
תודה רבה על ההמלצה ../images/Emo13.gif

ה iRiver הוא אופצייה ריאלית עבורי, אבל קצת חבל לי שלא מצויין שם כמה זמן הסוללה מחזיקה מעמד. בכל מקרה, הייתי שמח לשמוע עוד הצעות אם למישהו יש.
מקסים

tweeg

New member
אה,מה אתם עושים?../images/Emo13.gif

לא זורקים לאנשים סתם שמות של נגנים,אולי היא לא רוצה וידאו? אולי היא צריכה נפח מסוים? לכותבת,כמה נפח את רוצה,את מתכננת על וידאו,חשוב לך סאונד/בטריה/רדיו/ריצות בקיצור למה את צריכה את הנגן?

Maxim K

New member
הכותבת היא כותב ../images/Emo3.gif

אממ...אני כן מעוניין בוידאו כי אני צריך מדי פעם, אבל זה לא הכי קריטי. הנפח - כמובן עדיף כמה שיותר אבל זה לא השיקול הכי קריטי. חשוב לי בעיקר בעיקר הסאונד - שיהיה איכות מצוינת רדיו זה חשוב מאוד בטריה זה חשוב מאוד ריצות? הכוונה שאפשר יהיה לקחת אותו לריצות? אני מניח שזה די חשוב, אבל לא ידעתי שיש MP4 שלא מיועדים לריצות (בין היתר). בקיצור, אני צריךאת הנגן בעיקר לנסיעות ולספורט, אבל אני אוהב לשמוע רדיו אז חשוב שיהיה רדיו. אני מקווה שעכשיו סיפקתי את כל המידע הדרוש
יש לך רעיונות למשהו שעלול להתאים?

Maxim K

New member
../images/Emo6.gif

מחיר: עד 500 (עד 550 אם האקסטרה חמישים ממש ממש שווים את זה) תמיכה בקובצי: וידאו ותמונות לכל הפחות. גודל מסך (באינץ') : לא עקרוני אבל מן הסתם עדיף כמה שיותר גדול כל עוד זה לא בא על חשבון דברים אחרים נפח זיכרון (בג'יגה בייט) : לפחות 2GB כרטיס זיכרון: אפשר ללא אפשרות הרחבה אבל רצוי מאוד מאוד שיהיה תוספות: רדיו FM והקלטה לכל הפחות. תמיכה בעברית: לא עקרוני, אם יש לא יזיק. מקור אנרגיה: טרייה פנימית נטענת, AA, AAA - לא עקרוני, כנראה עדיף בטרייה פנימית נטענת סוג זיכרון: לא יודע מה זה אמור להיות משנה עבורי, אם מישהו רוצה להסביר הוא מוזמן מטרת הנגן: ריצה, נסיעה, שמיעה בבית שליטה בנגן: לא משנה כל כך. אם זה מגע, אז שיהיה נוח ושלא יילחץ סתם דברים איכות שמע: גבוהה (חשוב מאוד!
) פורמטי מוזיקה: פורמטים נפוצים (wma mp3 mpeg4 וכו') חיבור לרשת: אפשר ללא, אם יהיה לא יזיק סידור בנגן: לא יודע עד כמה זה משנה חשוב שהוא לא ייגמר מהר מדי, חשוב שיהיה נוח, חשוב שיהיה איכות סאונד מעולה
~~~~~~~~~~~~~~~~ עכשיו זה מספיק מפורט?

or121210

New member
התלבטות ../images/Emo3.gif

בהתחלה חשבתי יוכל להתאים מאוד (גם מבחינת המחיר
; החל מ- 289 ש"ח ל-2GB) אבל אז קראתי מספר מאמרים שבהם נכתב שאיכות השמע רק סבירה. מצד שני, I7 בעל איכות השמע המעולה (שעומד במחיר) לא מתאים כי יש לו מסך קטן מדי בשביל וידאו (למרות שיש לו פונקציה כזו) ה-D2 עונה על כל דרישותיך (כולל איכות שמע מצויינת) אבל גרסת ה-2GB שלו עולה החל מ-589 ש"ח בזאפ אני יודע שזה די מעצבן
נראה לי שתצטרך לוותר על איכות השמע, או להעלת את התקציב

Maxim K

New member
אמממ...משהו שלא הבנתי לגבי ה-D2

יש הבדל בין הגרסא של ה2GB לגירסא של ה4/8/16GB מלבד כמות המקום?

tweeg

New member
אממ

לדעתי או הזן או הe100,הם היחידים שעונים על איכות סאונד ומסך ונכנסים בתקציב

or121210

New member
קראתי מספר במאמרים שבהם כתוב שהאיכות

שמע אינה גבוהה (הסקירות היו של CNET ו-ABI)

tweeg

New member
של מי מהם,ואם הe100 אז בכללי או ביחס לאיריבר?

or121210

New member
של ה-E100

ורק הדגם הזה. הם הדגישו שבניגוד לנגנים האחרים של אייריבר בעלי איכות השמע המצויינת, ה-E100 בעל איכות סבירה

tweeg

New member
אני גם שמעתי על זה כמה פעמים.זה משאיר את הזן.

למעלה