המלצה לנגן MP4

tweeg

New member
סורי,אני כבר לא כ"כ מסתכל על זה בד"כ

לדעתי משהו בסגנון של הzen/d2/e100 יתאים לך למרות שהd2 לא כ"כ נכנס לך בתקציב לדעתי הכי כדאי לך זה הe100,כי יכנס לך יותר נפח בתקציב ואם אתה לא רוצה נפח אתה יכול לשמור את ההפרש לאוזניות עוד מתחרים שנפסלו: m6 נפסל בגלל דרישת סאונד view כנ"ל לדעתי כדאי לך ללכת לראות קצת נגנים ולהחליט על גודל מסך שאתה רוצה אמממ,זהו בנתיים

ts9

New member
נו באמת.... טוייג!!!

כולם ירשמו ש"וידאו זה חשוב..." אבל מה אפשר לעשות אם מסך 2.5" למען השם? אני אגיד לך... להרוס את העיניים תוך כדי צפייה בפרקים של סאות'-פארק, ואני לא מזכיר את זה שבמדינת ישראל מורגלים להסתכל על כתוביות!!!! לא זועם או משהו אבל הI7 הוא כרגע ללא תחליף ראוי (איכות שמע, סוללה, ממשק, עברית. הכל משוקלל) ומי שרוצה לראות סרטים שיחכה עד שהוא מגיע הביתה... או שיקנה כמוני A2 ודומיו ויסתובב ברחוב אם מכשיר בגודל ווקמן.

or121210

New member
2.5" לא נקרא להרוס את העיניים

ל-D2 יש תצוגת וידאו מעולה עם עשרות מיליוני צבעים ורזולוציה לא נמוכה בכלל

tweeg

New member
זה טוויג../images/Emo3.gif

לא כולם ירשמו שוידאו זה חשוב,כי יש אנשים שיודעים מה הם רוצים ולדעתי גם מסך 1.8 זה מספיק לסדרות (עם אפשר לראות 4 אנשים פרקים של סאות'פארק על מסך 1.8,אני בטוח שאפשר לבד לראות על 2.5) אולי לדעתך הוא לא צריך וידאו,אבל זה הכסף שלו בכל זאת,והעיניים שלו וסתם לזרוק לו נגן בלי לשאול אותו בכלל מה הוא רוצה זה טיפשי וידאו בנגנים הוא להעביר את הזמן,לא בשביל איכות אין ספק שהi7 זה הנגן הכי טוב וכמעט היחיד בקטגוריה שלו אבל אתה לא יכול לחלק את הנגנים לi7 ונגנים עם מסך 4 ומעלה בכל מקרה לזרוק נגנים בלי צרכים לא עוזר לאף אחד כמו לשים למישהו את ה8800 כי זה יופי של כרטיס והוא נכנס לו בתקציב חבל שזה מחשב לאופיס וגלישה (מצטער על ההקבלות מתחומים אחרים,זה מה שחשבתי עליו עכשיו)

יאיר B

New member
../images/Emo6.gif

אגב, מה זה tweeg ? יש לזה משמעות? (אני לא מאמין שזה השם שלך). אגב, ה-8800 זה יופי של כרטיס מסך (ואפילו לא מהסדרה התקולה).

tweeg

New member
תשובה

בעקרון זה tweig כלומר זרד/מקל ענף שזה דמות מספר משעשע(יערעבות,וזה רביעייה כבר) אבל חבר עילג שלי איית לי את זה ככה אז נשארתי עם זה(וככה יותר קל לזכור ולכתוב) זה אחרי שתפסו לי את גדילן,רייסטלין,ועוד כמה דמויות,והשאר לא מתאימות בתור שם (למשל פאג,שהוא אחלה דמות אבל יש לו קונטאציות לא משהו
) הוא היה יופי של כרטיס(9800,260,280)עוד מעט הוא יעלם הוא רק נשאר בגלל המחיר לא התלהבתי אףפם מגיימינג(ראיה:אני בשלב האחרון של dungeon keeper2)

uriler

New member
פאג?! קראת את Riftwar?

קראתי אותם בעברית, פשוט מעולים. חבל לי שלא מוציאים גם את השניים האחרונים בעברית.. אני לא אוהב שיש לי חצאי סדרות בשפות שונות.

tweeg

New member
כן,אחלה ספרים

למה חצאי סדרות?קראתי 4,יש עוד?

uriler

New member
אכן, יש שישה...

שבעיקרון מחולקים לשלושה זוגות (שני הראשונים - הבקיע, הזוג השני - האויב העתיק, הזוג השלישי - אין לי שמץ...)

tweeg

New member
לפי אמאזון יש בערך 10../images/Emo12.gif עד שיתרגמו אותם../images/Emo10.gif

uriler

New member
ואללה...

פעם שעברה שראיתי היה נדמה לי שראיתי 6
ואגב, תנסה יותר קרוב ל 20+... אלוהים - מתברר שיש בתוך העולם הזה כבר כמה סדרות. הרביעייה נקראת Riftwar Saga, והיא הראשונה בעולם (זו בעצם טרילוגיה, כאשר magician מתחלק לשניים - שוליה / רב מג). http://www.crydee.com/raymond-feist/book-series טוב, כנראה שלא תהיה ברירה ואני אצטרך להזמין אותם באנגלית.

tweeg

New member
וואו,בחיים לא יתרגמו את כל זה

אולי אני אנסה לקרוא באנגלית,יש מצב שאתה משאיל לי? אני יכול להביא לך את שיר של אש וקרח/סידרת הצל(המשחק של אנדר)/רומח/גיי גבריאל קיי
/המגדל האפל כערובה

uriler

New member
בוא נסגור על זה ככה -

כשאני אזמין אותם נדבר, וכשאתה קונה את הספר החמישי ב"שיר של אש ושל קרח" - אני בתור לשאול
(ואגב - נראה לך שאתה מסביר לי מה זה סידרת הצל? אני קראתי את המשחק של אנדר כשאתה עוד היית בשא"ש
)

uriler

New member
אני אחכה ../images/Emo13.gif

גם את הארבעה הראשונים קראתי בעברית.

יאיר B

New member
זה מעניין.

חיפשתי את השם בגוגל והוא שאל אותי "האם התכוונת ל: twig? אם אני אומר לו כן, הוא נותן לי את האתר המצורף כתוצאה ראשונה. תסתכל על השורה הראשונה (מונה הכניסות).... ו
על ההסבר!

tweeg

New member
אופס טעות שלי

אכן כותבים twig http://milon.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=index&term=twig ומסתבר שיש לזה עוד משמעות בחיים לא שמעתי אליהם,אבל הוא גם כתב לי אחד שנכנסתי אבל הגיע ל3 בריפרושים אבל זה בכל זאת מילה באנגלית(יש בתפוז אפילו מישהו כזה)

ts9

New member
צודק בדרך כלל... אבל תWייג' לפעמים....

אתה יודע מראש מה הבן אדם צריך... שהוא שואל אפילו שאלה אחת אתה כבר מרגיש מה מתאים לו... הוא התמקד בשאלה על זמן סוללה אחרי שהצאתם לו כמה נגנים אם יכולות דומות לI7.... ואתה יודע טוב מאוד שאני לא סוכן של אי אודיו כמו שאני לא של סאנדיסק (ותפסיקו אם הסקאנדיסק הזה) וכבר דיברנו על זה שרוב הנגנים שהיו שמודברים עליהם במדור עברו תחת ידי ולא רק לרגע... אז אני לא אומר עלייך חס וחליל משהו... אבל לפעמים סמוך על הדוד שהוא יודע משהו כי תכלס שאני מסתבך אני שואל אותך ולא נעים לי פה בושות ליד החבר'ה!

למעלה