המלצה למכונה?

מיכאל44

New member
המלצה למכונה?

שלום אני לא מקצוען בתחום הקפה אבל בכל זאת נהנה מדי פעם לשתות כוס קפוצינו או אספרסו. מעונין לקנות מכונת אספרסו/קפוצינו. לצערי עקב תפרנותי הכרונית אני לא יכול להרשות לעצמי משהו מפוצץ מבחינת מחיר. האם מישהו יכול להמליץ לי על מכונה זולה (נגיד עד 700-800 ש"ח) שגם תיתן תוצאות מתקבלות על הדעת במינימום בלאגן וליכלוך? ניתן כמובן להשאיר לי הודעה בתיבה. בתודה מראש מיכאל

carmonle

New member
שלום, התקציב שלך קצת בעייתי אולם

לא רחוק (עוד כ-400/500 ש"ח). לפני שנדבר על מותגים ואפשרויות גם בתקציבך אנא פרט מה כוונתך "במינימום בלאגן וליכלוך". הכנת אספרסו והקצפה של חלב דורשת למידה והתנסות הכוללים גם ליכלוך בתהליך. מכונה הפועלת על קפסולות יכולה להוריד למינימום את הבלאגן והליכלוך אך יש לה מגבלות אחרות. ממליץ שתבצע חיפוש בפורום שכן נושא זה נדון בעבר וכן תבקר בקישור החום ותקרא את הסקירה על מכונות אספרסו. לאחר שתתמקד יותר ותענה לשאלתי אנסה לסייע לך בבחירת מותג שיתאים לדרישותיך ולתקציבך. ערן

דניאל34

New member
חשבתי שה - GAGGIA ESPRESSO

עולה 990 ש"ח שזה 200 יותר מהתקציב של הבחור אבל המכונה הזאת בטח נכנסת תחת הגדרה של מכונת אספרסו אמיתית. בתקציב נמוך אולי תקנה מכונת קפה, אבל לא תקבל אספרסו. מה אתה אומר ערן?

carmonle

New member
מכונה זו יכולה לבוא בחשבון אבל היא

דורשת התעסקות ולכלוך כמו במרבית מכונות האספרסו. ערן

שרי30

New member
כל הדרכים מובילות לנספרסו C-150

אין בלגן, יש קפה סביר + , יש כמה חסרונות שדובר עליהם, אבל בשביל מישהו שעושה כוס שניים ביום זאת מכונה מעולה. קצת חורגת מהתקציב.

מיכאל44

New member
תודה על התשובות

קודם כל תודה לכולם על ההתיחסות הרצינית והתשובות. בסופו של דבר, לאחר התלבטות, החלטתי לנצל הזדמנות ולקנות מכונת C150 עם קפסולות. השתכנעתי שבמכונת אספרסו אמיתית אפשר להגיע אחרי אימון לתוצאות טובות אבל המהירות, הנוחות, פשטות ההכנה והרמה הטובה (לפחות לטעמי) של הקפה במכונת הקפסולות הכריעו את הכף לזכותה. בנתיים הכנתי לעצמי מספר כוסות ונהנתי ביותר. אולי מתישהו בעתיד ארצה להחליף למכונה בדומה לאלו המוצגות באתר החום אבל לפחות לתקופה הקרובה נראה לי שהמכונה הזו תספק את צרכי. בתודה, מיכאל

למעלה