המלצה לבוסטר

MasteOfPuppets

New member
המלצה לבוסטר

יש לי בעיה רצינית, אני מנגן כרגע בלהקה ואנחנו 2 גיטריסטים ושמגיע סולו מסויים לא שומעים אותי, אז החלטתי לקנות איזה בוסטר או משהו שיגביר לי את הסאונד, עכשיו יש לי os- 2 של בוס ואין לי מושג איך לכוון אותו ואיפה לשים אותו (לפני הדיסטורשן או אחרי) הבעיה היא שהוא משנה לגמרי את הסאונד של הדיסטורשן שלי וזה לא טוב, כמו כן אני גם צריך שלא רק יהיה לי בוסט של ווליום אלא גם של גיין. יש איזה פדאל שאתם ממליצים לי לקנות שעונה על הצרכים שלי?

yoni162

New member
זה משנה

סאונד שנשמע לך טוב בחדר לא בהכרח יתאים במסגרת של הרכב, וזה בגלל שכשאתה מנגן עם הרכב, כלים אחרים "משתלטים" על התדרים האחרים. אם נדבר ת'כלס, הבסים של גיטרת הבס והצלילים הגבוהים של תופי הסנייר (או איך שלא קוראים לזה) יגרמו לסאונד שלך להבלע ברקע. מה שעושה את ההבדל לרוב זה תוספת של mids ל-EQ שלך, נסה פעם אחת להעלות אותם טיפה ותראה אם אתה יותר בולט במיקס, אפילו בלי להגביר את הווליום.

grassus

New member
כמה דברים

מה הציוד שלך? פדאל ווליום זה הפתרון הכי טוב או בוסטר לווליום (יש אחד של סימור דנקן, אם אני לא טועה לערן,המנהל, יש אחד כזה) אם אתה צריך בוסט גם לגיין אז אולי יש פתרונות יותר טובים שאני ישמע איזה ציוד יש לך אני יסביר יותר וגם מה התקציב?

MasteOfPuppets

New member
אממ אז ככה:

איבנז s470 פנדר פרונטמן 100 וואט דיסטורשן זום טרי מטאל מולטי אפקט קורג ax30g דיילי ריוורב של בוס rv 3 וואמי 4 וואה וואה קריי בייבי ואוברדרייב / דיסטורשן os 2 התקציב - כמה שפחות :)

grassus

New member
אני הייתי הולך

על פדאל ווליום כי יש לך מגבר חזק אבל אם אתה רוצה בוסט גם לגיין אז עדיף לך ללכת על הסימור נדקן

grassus

New member
אתה

יכול להגביר איתו.. דה!!!!! תשים אותו על השלושתרבעי בד"כ ובסולו תוריד אותו לווליום הרצוי

MasteOfPuppets

New member
אבל אז שאני צריך להחזיר אותו לווליום

של הקצב (רית'ם) אני לא אחזור לאותה נקודה ממקודם זה תמיד יהיה לא אותו דבר

grassus

New member
שטויות

זה ממש לא נכון..אפשר להגיע בערך לאותה נקודה אם יש לך אחד שיש לו נוב של קביעת המינימום ווליום כמו בבוסים זה עוד יותר פשוט

MasteOfPuppets

New member
אז זהו, שאין לו

"בערך" זה לא מספיק =\ בגלל זה נאי רוצה פדאל, תאמין לי שכבר ניסיתי עם הפדאל ווליום וזה לא ממש הולך

eran377

New member
יש לי משהו שיעזור לך

Seymour Duncan Pickup Booster בוסטר נהדר שמגביר את האאוטפוט החל מ-6 DB עד 25 DB. אם תמקם אותו לפני הדיסטורשן, הוא ידחוף לך גיין וגם קצת ווליום (תלוי ברמת האאוטפוט שתכוון אותו לדחוף), ואם תמקם אותו אחרי הדיסטורשן הוא יקפיץ לך את הווליום בלי לגעת בסאונד (ובגיין) של הדיסטורשן בכלל. עם איזה דיסטורשן אתה עובד? מאמר שרפי כתב על הפדאל: http://www.tapuz.co.il/forums/main/articles/article.asp?forum=212&a=72164&c=7347&sc=0&ssc=0

MasteOfPuppets

New member
זום טרי מטאל

כל פדאל בוסטר יעשה לי את מה שאמרת? (" אם תמקם אותו לפני הדיסטורשן, הוא ידחוף לך גיין וגם קצת ווליום (תלוי ברמת האאוטפוט שתכוון אותו לדחוף), ואם תמקם אותו אחרי הדיסטורשן הוא יקפיץ לך את הווליום בלי לגעת בסאונד (ובגיין) של הדיסטורשן בכלל.")

eran377

New member
לא.

תלוי בבוסטר. יש בוסטרים שנותנים לסאונד צבע שלהם (אבל זה לא בהכרח הופך אותם לפחות טובים). הSD-1 למשל הוא פדאל אוברדרייב שמתפקד נהדר בתור בוסטר, אבל רמת האאוטפוט שהוא יכול לדחוף לא גבוהה במיוחד, בגלל זה הוא מצוין בתור בוסטר לסולו. אם אתה רוצה משהו שידחוף לך ווליום בלי להוסיף צבע הפתרון המושלם לדעתי הוא ההמלצה שלי או קלין בוסטר אחר, למרות שעוד לא נתקלתי בבוסטרים אחרים חוץ מהסימור שלא נותנים צבע משלהם.

MasteOfPuppets

New member
אז זהו...

שאני צריך את זה בשביל סולואים רק, אבל הSD הוא אוברדרייב, אם אני אשים אותו בתור בוסטר (אחרי הדיסטורשן) הוא יתן לדיסטורשן גוון אחר לגמרי

eran377

New member
אז זהו... (גם לי יש אז זהו)

שאת הSD-1 ניתן לכוון בצורה כזו שהוא יהיה בוסטר - ווליום למקסימום, דרייב למנימום, והטון לפי רצונך. אני חייב להבהיר שאוברדרייב פועל אחרת מבוסטר, ואני אסביר. בוסט = דחיפה. פדאל בוסטר דוחף (מוסיף) ווליום ולא דרייב או איך שלא תקרא לזה. לעומתו אוברדרייב ייתן דרייב משלו. הבוסטר חייב להיות לפני הדיסטורשן, אחרת הדיסטורשן "מבסטר" את הבוסטר ואתה תרגיש יותר את הצבע של הבוסטר. המטרה של הבוסטר במקור היא להעמיס על מגבר מנורות בשביל להוציא ממנו דרייב מנורות טבעי. במקרה שלך עם הפדאל דיסטורשן - להעמיס על הפדאל ולהוציא ממנו יותר גיין בעזרת הבוסטר. זה דבר שהSD-1 יכול לעשות בכיוון שאמרתי לך. הSD-1 הוא אוברדרייב שיודע לתפקד גם כבוסטר. אם אתה רוצה להרים בצורה משמעותית את הווליום כל פעם שתפעיל את הבוסטר, אז אני הייתי שוקל 2 אופציות: 1. לכוון את הדיסט ברית'ם לקצת פחות גיין ולקנות בוסטר חזק (כמו הסימור למשל) ולכוון אותו לדחיפה חזקה יחסית, זה גם יקפיץ את הווליום במידה מסוימת וגם יוסיף לך כמה גיין שתצטרך. 2. לקנות פדאל דיסטורשן חדש 2 ערוצים (טונבון טרימוד, פלקסיטיוב או כל אחד אחר). זה ייתן לך את מה שתרצה, ויחסוך לך הרבה כאב ראש.

MasteOfPuppets

New member
אז בעצם

הSD בנוי בצורה כזו שהוא יוכל לתפקד גם כבוסטר? שאני שם את הOS שלי מכוון על אוברדרייב ועל דרייב נמוך ועל מקסימום ווליום הוא מוסיף לי רק גיין ואני צריך ווליום, הSD יתן לי גם ווליום וגם גיין? או רק ווליום?? דיסטורשן חדש לא ממש מתאים לתקציב הנמוך שלי, חוץ מזה שיש לי דיסטורשן מדהים ואני לא רוצה להחליף אותו

למעלה