המלצה לאולפן הקלטות...

שלשלש

New member
המלצה לאולפן הקלטות...

שלום, אני מחפש המלצות לאולפנים טובים באזור המרכז\שרון במחיר יחסית סביר( בסביבות ה100 ש"ח לשעה) אם מישהו מכיר מקום(כמובן שהוא הקליט בוא ולא סתם שמע עליו) ואם אפשר גם קצת פירוט... תודה מראש...

Aviraman

New member
כמה המלצות

העלייה - רחוב העלייה בת"א, מרחק הליכה מהתחנה המרכזית, לוקחים 65 שזה סבבה לציוד שיש שם. http://www.angelfire.com/music6/erets/alyia?gclid=CNTSwaXN440CFRI_UQoda2u7tw ניגנתי שם לא מעט, יחס ממש ממש טוב, ציוד נחמד, ממוזג, מספיק מרווח, אחלה ציוד. מומלץ בחום :] אולפני כאוס - רחוב המקצוע 4, 5 דקות הליכה מתחנת ת"א ההגנה, 10 דקות מתחנה מרכזית. לי יצא לנגן רק בחדר הגדול ככה שאני לא יודע מה היחס בחדר הקטן. החדר הגדול ממש ממש טוב, ממש ממש נהניתי ממנו, מרווח, ממוזג, יפה, ציוד מצויין. גם מומלץ בחום, פשוט קצת יותר יקר - 75 שקל לשעה.

שלשלש

New member
אתה מתכוון שהמחירים

האלה הם לחזרות לא? אני מתכוון להקלטות ערוצים, כאוס מעולים אבל לוקחים 140 לשעה, קצת יקר בשבילנו... בכל מקרה תודה רבה.

Aviraman

New member
הם אכן לחזרה

לא הקלטתי אף פעם בערוצים, עשינו הקלטות שטח בעיקר אם בכלל הקלטנו.

Weifjer Sumpf

New member
יש סראונד, בצהלה ובעוד שני סניפים.

120 שקל לשעה. ציוד טוב ואנשים נחמדים, אבל כשהקלטנו שם המחשב של האולפן קרס. אני מתאר לעצמי שזה חד פעמי אבל זה עדיין הרס לנו יום הקלטה שתוכנן בקפידה. ממה שאני יודע, אפשר בפטיפון [יצחק שדה 32] להקליט ב120 שקל לשעה או ב-1000 שקל ליום, שזה יוצא 85 שקלים לשעה.

למעלה