המלצה חמה

• פותח הנושא gloz
  • פורסם בתאריך

gloz

New member
המלצה חמה

לכל מי שיש הוט, בVOD ישנה קטגוריה בשם נובה, תחת הקטגוריה הזו נכנסים לסדרות ושם מחפשים סדרה שנקראת איל חהראות טוב בעירום, תוכניות משגעות בריטיות של סטייליסט שבכל פרק נוגע בבעיה אחרת של אלו שיש להן קצת יותר, למשל איך להסתיר את התחת, מה עושים עם בטן בולטת ועוד, נחמד, קליל וחביב, חשוב לציין שהשימוש בקטגוריה זו לא עולה כסף. תהנו

אנחנו לא ממש בעד להסתיר...

אלא יותר בקטע של לחשוף את הסקסיות שלנו. שמנות=מתחבאות
שמנות=סקסיות
טוב, אני בכל אופן...

צודקת../images/Emo45.gif

אם במיטה, בערום מלא, את מרגישה צורך להתחבא סימן שאת לא צריכה להיות שם, לא עם הגבר הזה בכל מקרה.

תכתבי בבקשב בלשון יחיד

כי לא כולן חושבות כמוך.יש אנשים שזה המקצוע שלהן להדריך כיצד מתלבשים נכון ותני להם את הקרדיט !!!!!!!!!!!!

כרגיל...את אוהבת לראות מה שבא לך../images/Emo70.gif

בחרת להשמיט את סיום ההודעה שלי שלמעשה אומר בדיוק את מה שאת טוענת בהודעתך התוקפנית. אז בכדי להרגיע אותך אצטט את זה שוב
: טוב, אני בכל אופן... אגב, את דעתך על נשים שמנות ומלבושיהן כבר הבנו מזמן... שקים, אוהלים, שחור, להסתיר, להחביא... חבל שאת מערערת להמון נשים שמנות את הביטחון לגבי מראן ואת נותנת להן הרגשה שהן צריכות להסתיר את עצמן.

שכחתם, באיזה פורום אתם גולשים ?.

כאן לא פורום "שמנות ויפות " כאן גולשות " שמנות" הרוצות להיות יפות, ומה לעשות לשם כך צריך להבליט את היפה ולהפך . המלצות רבות עלי , וכיצד אני "מערערת להמון נשים שמנות את הביטחון לגבי מראן" את יכולה לקרוא כאן בפורום ( רק לאחרונה בחורה בת גילך ...) • אטי תודהו גבוהית1 ו 06:27 | 04/02/07 את יכולה להמשיך להיות " בת יענה עיוורת "אבל רק היום גרמתי אושר כשהוצאתי שמלת כלה לבחורה שידעה לבד מה עליה להבליט ומה להסתיר וזו הייתה עבודת עיצוב לא קלה . "השמצות" בבקשה לא כאן יש לי המון קבלות. כשתפקחי את העיניים אני מזמינה אותך לבוא לסטודיו שלי

זה לא ממש משנה באיזה פורום אני כרגע

את דעותייך על מלבושי הנשים השמנות קראתי לא פעם, זכותי להגיב ולומר שבעיניי אישה שמנה לא צריכה להסתיר את עצמה בבגדים ענקיים ושחורים שיסתירו אותה ואת לעומתי חושבת אחרת, כך כאמור הבנתי מדברייך שקראתי בעבר. אבל את היית חייבת לומר בצורה מכוערת שאדבר בשמי בלבד ושאתן קרדיט לאלה שמלבישים "נכון" שמנות... לא הבנתי את פשר המילה "נכון" נכון למי? לך? גם את, בתור מעצבת בגדים, לא יכולה להכתיב לאף בחורה איך להתלבש ואת מה לדעתך צריך להסתיר, כל אחת עושה את השיקולים והבחירות שלה ואת רק צריכה לעצב בשבילן, מעניין מה היה קורה אילו הייתה מגיעה אלייך בחורה שמנה שאוהבת להתלבש בצורה פרובוקטיבית... היית מנסה בכוח לשכנע אותה שזה לא יפה? אולי אפילו לא היית מוכנה לעצב לה כי בעינייך זה לא נראה טוב? בינתיים נראה שאת הבת יענה, את זאת שלא מוכנה להבין שלא כל הנשים השמנות מרגישות לא בנוח עם גופן, לא כולן מחפשות להסתיר, אלה שבאות אלייך ומרוצות הן נשים כמו אימי שהייתי שולחת אותה אלייך בכייף כי היא הייתה שמחה שתסתירי לה את כל מה שהיא לא אוהבת ושתבליטי רק... בעצם, אצלה אל תבליטי כלום, היא אוהבת רק להסתיר וכמה שיותר. ואת הקרדיט אגב, אני אתן למי שמגיע לו, יש לא מעט מוכרות בגדים ומעצבות שקיבלו את הערכתי המכובדת עליהן. ביום שארגיש שמגיע גם לך, מבטיחה לך שללא היסוס תקבלי זאת גם את ממני.

lee_1

New member
את ה"קבלות" שלך אף אחת מאיתנו

לא יכולה לשכוח במיוחד כשאמרת שכשאת רואה אישה שמנה בא לך לבכות ועוד התבטאויות שדומות...

גבוהית1

New member
אפרתוש לריב זה מטופש

וגם אטי.!! בייחוד שטעם בבגדים זה סובייקטיבי אני אתאר לך סיטואציה גמאני וגם אמא שלי שמנות אמא שלי בחיים לא תלבש צמוד מבחינתה הכל רחב... שלא יראו.. שלא ידעו אני בדיוק הפוך, זה מה יש אז זה מה שנראה.. אנלא בטיול שטח אז אוהל אני בטח לא אלבש ואטי מעצבת בגדים נפלאה היא קולטת תאנשים שאצלה בחנות אני רציתי חצאית קצרה ואטי הסכימה ואמרה שזה נראה נפלא.וזה מה שהיא עשתה לי אפרתוש אנלא מכירה אותך אבל זה לא יפה שאת "נכנסת" באטי בלי באמת שתהיה לך סיבה להכנס בה. יום נפלא לשתיכן. נ.ב מה לעשות שגם מעצב הבגדים הוא בנאדם ואם לטעמו כשמגיעה קונה ואומרת לו אני רוצה חולצה כזאת והחולצה נכנסת לה בתוך קפלי השומן מחובת המעצב להגיד את דעתו (הנכונה דרך אגב) שזה טיפונת צמוד ועדיף משהו טיפה יותר רחב.) בשביל זה הולכים למעצב ולא למשהיא שסיימה הרגע חוג תפירה.)

עופר 123

New member
אין כזה דבר "להתלבש נכון"

יש הרבה מאוד דרכים נכונות, ועם כל הכבוד לתוכנית הבריטית, לא ממש בטוח שצריך לטשטש ולהעלים חלקים מגופנו.
עופר

orlu

New member
התשובה הטובה ביותר עבורכן יקירותיי

היא... הידעתן כמה נשים רזות חוששות להביע את גופן בפני עצמן או בני זוגן? הכל בראש כפי שחתמת לא את..יפה לך הכל בראש

קלריסה

New member
הלו? זה רדיו? ../images/Emo2.gif

לאן הגעתי ווקשה? פה זה לא אופנה מלאה?

geta

New member
אולי את לא מרגישה צורך להסתיר,כנסי

את אולי לא מרגישה צורך להסתיר בגלל שאולי את לא בדיוק שמנה(לפי מה שראיתי בתמונה שלך)את במידות רגילות,אבל נשים יותר מלאות ממך אולי מרגישות פחות נוח להראות את הכל ורוצות בגדים שמטשטשים קצת את החלקים הרחבים אצלן?וגם בגדים שמטשטשים ומסתירים אאו מאזנים את הפורפורציות את החלקים הרחבים זה ממש לא בהכרח אומר אוהלים רחבים וכהים,זה יותר נכון בגדים שעושים אשליה אופטית על הגוף.... למשל חצאית פעמון שצמודה שצמודה לאגן ומתרחבת למטה בצורת פעמון מטשטשת אגן רחב כי היא יוצרת אשלייה של אגן צר יותר ומבליטה אותו פחות...זה מהש נקרא ליצור איזון... או למשל חצאית מיני בגיזרת A מאוד מטשטשת אגן רחב ומעוגל כי הצורה של האיי מאזנת אותו יחסית לשאר פורפורציות הגוף ולא מבליטה את האגן יותר מידי כי הגיזרת איי לא מושכת צומת לב אל האגן.... לבנות אם בטן בולטת מומלץ ללבש חולצות שהן רפויות קצת באזור הבטן הרעיון הוא לא בדיוק להסתיר את החלקים בגוף אלא יותר נכון להראות אותם בצורה יפה שלא תבליט אותם יותר מידי,כי מן הסתם האזורים הרחבים בגוף של כל אחת הם נראם בולטים יותר משאר חלקי הגוף.... ולכל אחת יש חלקים שהאי צריכה להבליט יותר וחלקים שצריך להבליט פחות וכן בהחלט גם אצל רזות.....

מסכימה עם מה שאמרת, אבל...

תאמיני לי שאני יודעת על מה אני מדברת בהקשר לאטי...
נ.ב. אני כן שמנה

lee_1

New member
לא בידיוק שמנה? אני מידה 50..ממש לא

במידות רגילות

lee_1

New member
נקטעה לי ההודעה

ועדיין לא מרגישה צורך להסתיר את עצמי במיוחד לא שזה מגיע למיטה, שם בחורה שמנה צריכה להרגיש הכי בנוח (בכלל, לא אישה) כי אם לא אז באמת שהיא לא שם מהסיבה הנכונה. ואם הבנתי נכון התוכנית שדובר עליה מדברת על איך להסתיר את הגוף במיטה...

geta

New member
את מידה 50???? את ממש לא נראית

את נראית ממש רחוקה ממידה 50,או שפשוט השמלה בתמונה מרזה אותך

lee_1

New member
לאחרונה

קניתי גם מכנסיים 48 וחולצות 46, אבל עדיין רוב המכנסיים שלי מידה 50...

geta

New member
טוב שמעי היום לא תמיד אפשר לדעת....

היום לא תמיד אפשר לדעת איזה מידה את בישראל,כל הזמן עושים את המידות בכל מיני גזרות שונות,אני למשל מידה 44-46 או לפחות אמורה להיות חח...בקאסטרו בשמלות ובחצאיות ובחולצות אני הרבה פעמים מידה 3 -לארג' שזה בערך מידה בין42-ל44 ...וגם במכנסיים יש פעמים שקורה ש42 טוב עליי ,כי הגיזרות שם גדולות יחסית.... אבל למשל בTNT אני פעם הייתי קונה(עכשיו כבר לא כי הם ממש ירדו באיכות) והגיזרות שם ממש קנות ותמיד הייתי שם מידה 48 לפעמים אפילו 50...כי הגיזרות שם נורא קטנות ומידה 50 היא מממשש לא מידה 50......ובזמנים מודרנים זה בכלל אין קשר בין המידה של הבגד לבין המספר שכתוב עליו חחחח,אבל מה אכפת לי המידה העיקר שאני מוצאת שם בגדים יפים...

למעלה