המלצה חמה מאוד

• פותח הנושא DJNYC
  • פורסם בתאריך

Choopie

New member
מוזיקה אלקטרונית ?

מי פה מבין במוזיקה בכלל ? מה הקשר של דפצ´ מוד למוזיקה אלקטרונית ? זה פורום של תפוז תזכרו את זה תמיד זה לא אנשי מוזיקה זה סתם אפסים קטנים שמנסים לעשות משהו

psy nation

New member
באמת???

אתה בכלל יוצר? אם כן עם איזה כלים ותוכנות אתה עובד???

psy nation

New member
רגע!

מיקי ליטבק... מממ, נשמע לי מוכר. היית בשידפו, נכון? אין לי מושג על מה אתה עובד היום ות´אמת זה גם לא מעניין אותי. בחיים לא תפסתי ממך ומהחברים שלך. שידפו עלק, מוסיקה שכל ילד קטן יכול לעשות באימפולס טראקר. אם כבר היית עושה מוסיקה ברמה ולא מוסיקה לערסים אז הייתי תופס ממך- מבין? אז פשוט תתחפף מהפורום הזה יא אפס שלא יודע להכין מוסיקה. נ.ב רק חבל שהזכרת את השם שלך- מפגר.........................

Choopie

New member
ילדון תשמע

עכשיו אני עובד עם מישהו אחר Domestic תשמע את הטראקים ותדבר בקשר לשידפו את שלנו עשינו אין צורך להוכיח לאף אחד כלום

psy nation

New member
יופי לך...........

אז אתה גבר ועבד עם domestic , דוקא מוסיקה סבבה יש לו. בכל מקרה זה לא משנה עם מי אתה עובד, אתה תמיד תישאר אפס מאופס ואף אחד לא יכיר אותך. בקשר לשידפו- לא עשיתם שום מוסיקה אכותית חוץ ממוסיקה לערסים- ניצחונות.

Choopie

New member
אוי איזה ילדון חמוד

תגיד אפשר לאמץ אותך ? אתה כזה חמוד איך הורגים אותי האפסים הקטנים האלה שאין להם שום מושג במוזיקה ומנסים משהו תנסה תמשיך לנסות זה ממש חמוד יא ילדון קטן אם היית מבין מה אני מדבר בכלל לא היית מדבר כמו פוץ תקלוט אני זה דומסטיק יא אפס קטן שהייתי מזיין אם זה היה מציאות וואי כשאני חושב כל זה איזה דיבור של אפס יש לילדון אני בשוק מהדיבור הזה "מוזיקה סבבה דווקא יש לו" חחחח הילדון לא קולט שזה הרכב שלי ושל חברי עידו אופיר וואי הרג אותי

psy nation

New member
זה לא משנה.........

שאני אומר שיש לך מוסיקה סבבה אז הכוונה היא שזה לא מוסיקה כזו טובה. יש לנו בארץ כמה אומנים טובים אבל אתה לא אחד מהם. אם כבר החבר שלך יוצר טוב ולא אתה. אתה תמיד תישאר אפס ולא משנה עם מי תעבוד. ברגע שאני ישמע חומר טוב שלך אתה כבר לא תהיה אפס אבל אני לא יודע אם זה יקרה.......

psy nation

New member
ת´אמת

שמעתי עכשיו כמה טראקים שלך שאין לי את השם שלהם שהם טובים. אבל אני מעדיף לשמוע אומנים כמו סימון פוספורד האגדי ואקס דריים. המוסיקה שלך עדיין לא ברמה הזו- לא נורא.

HALLUCINOGEN

New member
אדון מיקי ליטבק!

שלום לך....קודם כל אני לא בא להיכנס בויכוח שהולך כאן עכשיו כי זה ויכוח אדיוטי....יותר נכון אתה אדיוט.קודם כל בקשר להבנה במוסיקה אלקטרונית למה אתה חושב שאתה הכי מבין כאן והכי טוב כאן? אז אתה מיקי ליטבק...בתכלס...אין לך שם משהו בעולם הטראנס ואתה לא ממש מוכר. כשהיה שידפו...היו טראקים לא רעים אבל ממה שאני ראיתי את הרוב עשה ארז..ולא אתה ולא השניים האחרים לא זוכר תשמות שלהם. אז תראה למה לך לבוא לכאן ולכלך? יש כאן אנשים שמבינים אני לא יגיד הרבה יותר ממך כי אני לא מכיר אותך, אבל אנשים שמבנים ענין. עכשיו דיפש מוד זאת להקה משנות ה80 כבר שעשו את הסגנון שהיה אז עם תוספת אלקטרונית מה שאומר סינטי ושאר רכיבים שאפשר לשמוע אצלם בשילוב עם שירה וכל מיני מרכיבים אחרים. עכשיו מאיפה אתה בטוח שאתה יודע לנגן הכי טוב כאן? אתה לא יכול לדעת אז אני מבקש ממך תפסיק לכלכך כי די נמאס מזה. אתה יכול לבוא ולנהל שיחה נורמלית ותזכה לכבוד שאתה יכול לקבל ואתה כי בכל זאת היית בשידפו ואתה יכול לבוא ולהרוס לעצמך והרבה! החלטה שלך.....

למעלה