המלצה חמה מאוד

• פותח הנושא DJNYC
  • פורסם בתאריך

DJNYC

New member
המלצה חמה מאוד

אמנם לא טרק חדש חדש, אבל חדש יחסית גרסת המיקס של Danny Tanaglia ל I feel loved של Depech Mode במילה אחת - מ-ד-ה-י-ם. עשה לי את המסיבה של אתמול, ואת כל היום הזה ;)

GEL

New member
אחלה טרק

אבל ארוךךךךךךך יותר מ-14 דקות של מיקס

GEL

New member
תתפלא זה הולך מצויין

ורק לידיעתך הטרק המדובר כבש את המועדונים בארצות הברית בסערה והוא סוגקר שם שבוע שני במקום הראשון .......אז בוא לא נזלזל

Choopie

New member
תשמע

בעברית כשמדברים על טראקים מדברים על טראנס דיפצ´ מוד זה לא טראנס תקלוט ותפנים

DJNYC

New member
אתה קשקשן גדול

אתה אולי מדבר על טראנס, אני לא מדבר על טראנס. במקום להביא לנו את הדעות התקועות שלך, אולי תוריד את הטראק תקשיב לו ורק אח"כ תחווה את דעתך. מוזיקה אלקטרונית זה לא רק טראנס, אלא מכלול רחב ביותר של ג´אנרים.. וכדבריך: תקלוט ותפנים.

Choopie

New member
שמע ומשע טוב טוב

אמרתי יא אפס שבעברית כשמודבר על טראקים מדובר על טראנס הבנת יא אפס שלא יודע מזה מוזיקה לדיפצ´ מוד תקרא שיר או קטע איך שאתה רוצה אבל לא טראק הבנת ?!?!?!

GEL

New member
חמוד אתה טועה

עד כמה שידוע לי קטע שמנגנים במועדונים נקרא טרק! ולא יפה לרדת לפסיים אישים ולרדת על אנשים אתה לא נמצא כנראה בפורום המתאים
שתהיה לך שנהב טובה וכל טוב

Choopie

New member
מה הקשר מועדונים ?

וואי אתה רציני לא יודע על מה אתה מדבר תצא תצא מהקטע של המועדונים טראק באנגלית זה כל שיר לא משנה איזה סוג טראק בעברית זה קטע של טראנס טראנס טראנס לא האוס יש מבין ?

GEL

New member
ומי קבע האקדמיה ללשון?

טרק זה מילה באנגלית ואין מילה כזאת בעברית

Choopie

New member
נכון מאוד אבל...

כמו שאמרתי בעברית משתמשים בזה כשמדברים על טראנס יש מבין ? אנשים פה קוראים מהתחת אתה כאילו רואה את מה שנוח לך לראות ? את מה שאתה רוצה לראות ?

psy nation

New member
למה להתווכח על קטנות?!?!?!

מה אתם מטומטמים? מה אתם מתווכחים על שטויות כאלה. תמצאו דברים יותר טובים להתווכח עליהם!!!!!!!!!!! וזהו

DJNYC

New member
צ´ופי כפי שאמרתי כבר..

אתה קשקשן גדול. את חיי בעולם הצר שלך שבו כל מי שמדבר על טראק מדבר על טראנס. ובמקום להקשיב, אתה תעדיף להישאר תקוע ולהתווכח עם כל העולם על מילה "בעיברית" טראק זה קטע מוזיקלי, ובעיברית זה נקרא "רצועה" זה לא טראנס, זה לא האוס וזה לא ג´נאגל. זה יכול להיות כל דבר. הייתי מציע לך לרדת מהעץ, להוריד את הטון ולשמור על הפה שלך. תודה.

Choopie

New member
אני פשוט שונא אנשים כמוך

אפסים שאין להם מושג על מה מדובר וקוראים דברים שאנשים כותבים מהתחת כאילו מאיפה אתה קורא בכלל הא ? מה אתה מנסה לשחק אותה מבין במוזיקה ? כשמדברים על טראק מדברים על טראנס הבנת ? ולא מעניין אותי אם זה רצועה או אם זה גלגל ככה זה בעברית תחייה עם המציאות המרה גם אם אתה לא אוהב אותה

DJNYC

New member
צ´ופי - סיימתי את הדיון איתך.

כשתלמד לדבר תזכה לתגובה. עד אז - יום טוב. אני הסתכלתי בהודעות האחרונות שלך ואני רואה שאני בחברה טובה.

GEL

New member
אדון צופי-לך מפה!

גם אני הסתכלתי על ההודעות האחרונות שהשארת בפורומים שונים והסקתי שאתה סתם בחור משועמם כל טוב לך-ותעשה טובה לכולנו ואל תגיב פה יותר כי לא נראה לי שמישהו יגיב.

צ´ופי היקר, תזכה לשמוע את געתי....

כמובן שדעתי היא הקובעת באמת!!! טראק זו מילה שמציינת כל סוג של מוסיקה אלקטרונית, בין אם זה טראנס או האוס או אפילו (ותתפלא לשמוע...) מיקסים של דאנסים במקצבים של האוס\טראנס... אז מקווה שאתה לא מפודח יותר מידי בשל הטעות שלך שיצרה ויכוח...יצאת מופסד, זה קורה....! אגב, היי לכולם.....כן כן ...חשבתי לעצמי כמה זמן יקח לי עד שאני יכנס לפורום של מוסיקה אלקטרונית.....אז הנה אני! בפעם ראשונה בביקור בפורום הזה...! היי לכולם!

למעלה