בוא נדייק בבקשה
כתבתי "
תוצאות מוכחות
". ההדגשה שאתה הדגשת איננה שלי אלא שלך. במקור, מודגש מה שמודגש כאן, המלה "
מוכחות
". אשמח לראות את הקישורים לכתבי עת מדעיים מוכרים ומפורסמים לגבי כל תחום שתרצה להצביע עליו - תחום פעילות גלי המוח והעלאת השימוש בו. תחום הבריאות. תחום ההתנהגות החברתית. תחום יצירת השלום... שמראים את התוצאות, שוב,
המוכחות שנותן כל סוג אחר של מדיטציה יותר (או אפילו זהה) לזה שנותנת המדיטציה הטרנסנדנטלית. 1. מדובר במחלוקת שמנסים ליצור, כבר עשרות שנים, גופים שחוששים מאבדן הפרנסה שלהם - חברות תרופות, ברוני סמים, יצרניות נשק, מי שמלמד סוגים אחרים של מדיטציה... 2. מסכים. 3.
לא קיים!!! אשמח לראות כתבי עת מדעיים (לא מחשבות כמו של הדביל שאותו אתה מצטט בסוף, אלא
הוכחות אובייקטיביות) שהציגו כל קישור לכל דבר ואפילו הקל ביותר שמראה שהיא מזיקה. "כללי
הזהירות
" היחידים שקיימים הם ללמוד ממורים מוסמכים ומאושרים. ו...לפעול
בדיוק לפי ההנחיות שלהם. אין סיכוי ש-"
תוכל למצוא מדיטציות טובות יותר
" ובטח לא "
טובות הרבה יותר
". תוכל למצוא שפע של סוגי מדיטציה
שונים. כל אדם ימצא "
את התשובה שהוא חיפש, לצרכיו המדוייקים
" במדיטציה הטרנסנדנטלית משום שיא נותנת תוצאות
בכל תחום של החיים. כל היבט והיבט בחיים משתפר עם התרגול הפשוט, הטבעי והקל של המדיטציה הטרנסנדנטלית. וסלח לי אם אכתוב שהצחקת אותי על השרשור שצרפת. טרול מוכר וידוע שנאלצת לחסום עשרות פעמים, בניקים שונים, בגלל, כשהוא כתב כשמחלת הנפש שלו לא הייתה בשליטה. מאוד תמוה
שמנהל פורום, שאמור להיות אובייקטיבי, כותב שקרים כאלה. אולי בגלל חשש לפרנסה שלך, כמי שמלמד סוג אחר של מדיטציה.