המלצה אישית..

המלצה אישית..../images/Emo63.gif

לכל חובבי הקריאה למינהם, כבר תקופה ארוכה אני רשומה באתר שנקרא מועדון קריאה, האתר חינם לכל איש ובאמצעותו ניתן להרשם ולקבל באופן חופשי למייל האישי, בכל יום חומר קריאה, מדובר בטובי היוצרים/סופרים, ישראלים וזרים שתורגמו. בכל שבוע קוראים שני ספרים ובכל יום נשלח אליכם פרק מכל ספר, הרישום במועדון הוא לרומן קריאה ורומן תרגום, מביאה לכם את הקישר לכאן, בתקווה שתהנו כמוני מקריאת ספרים...

נפלא../images/Emo8.gif ברכותי...

אגב...
יש לי לא מעט ספרים שנשלחו אלי כבר, אם תרצו אוכל לשלוח לכם למייל

אשמח לקבל ספר במייל...../images/Emo140.gif

אם לא קשה לך אשלח כתובת מייל במסרים טלי.

הנה כאן...../images/Emo219.gif

להלן הרשימה : תאונות-יעל הדיה הססנות-בנג'מין קאנקל הכלה המשוחררת-א.ב. יהושע סיפור בלשי-אימרה קרטס יעופו שבבים-תומס(תומי) מרקס ההגנה של לוז'ין-ולדימיר נבוקוב שוליית הקוסם- יעל טבת קלגסבלד האיקונין- ניל אולסון הרחק מטשקנט-נתן שחם מיסטר פיפ-לויד ג'ונס חלק ראשון לבקשתכם, אציין כי נשלחים ע"י מועדון הקריאה 5 פרקים מכל ספר.

המשך הרשימה: השקרים האחרונים של הגוף-גיל הראבן בכוח הלב-מריאן פרל בגוף אני מבינה-דויד גרוסמן הקנוניה נגד אמריקה-פיליפ רות כולם אוהבים את דורה-אהוד עין גיל מים לפילים- שרה גרואן מלכים ג'-יוכי ברנדס פתרון סופי-מייקל שייבון יופי אחר- אסף לבבי כופרת- אייאן חירסי עלי חלק שני

המשך הרשימה: אשתי רוקדת ואני חולם- קובי בן שמחון משימתו של המתרגם הזה-טוד חזק לואי אזיקים בג'ינס- גבריאל נובל ג'נטלמנים ושחקנים- גואן האריס זהו לבינתיים...

ben 911

New member
חזרתי אחרי יום עבודה מפרך, חשבתי שדברים ישתנו

פה לטובה.. אחרת..?. מה אני רואה? מועדון קריאה?
מה אני תולעת ספרים?
מילא אם היית אומרת מועדון קריעה...
בעצם למה להיקרע אם אפשר לעשות את זה בכייף.
אל תענו לי, אני כבר פורש לישון..
אני גמור לגמרי...

אני מנויה לאתר אבל צריך להסביר שרק כמה פרקים

ראשונים נשלחים . אם ההתחלה מוצאת חן בעיני מישהו הוא יכול לקנות את הספר השלם . אני נהנית מהאתר הזה .

למעלה