המלך סאן פרומו לפרק 66

7han

New member
דווקא גם לזקנה לא דופקת חשבון

מינתה בסוףאת הפילגש שרצתה תקעה לה מקל בגלגלים בשקט {צריך ללמוד ממינה לא להריעש אלה לבצע בשקט}

lim55

New member
כמו שאמרת..

הם גדלו כאחים.. למה את מצפה שהיא תתאהב בו??!! האהבה של דה-סו אם כבר,לא כ"כ מובנת...לפעמים מבלבלים בין אהבה להתאהבות. אם הייתי במקומה גם לא הייתי יכולה לשכוח את הנסיך- הוא אלוהי!!!! סונג יון לא חלמה בחלומותיה הפרועים ביותר שהיא תוכל אי פעם לממש את אהבתה לנסיך..היא תכננה לאהוב אותו מרחוק. העניינים התגלגלו בצורה הזו גם בזכות כל הפעמים שהיא הצילה את הנסיך/ המלך ואת המלכה בדרכה "הלא פייטרית" המלך פשוט אוהב אותה!!! היא הראשונה שנכנסה לליבו, הראשונה שהתייחסה אליו כאל ילד רגיל וקראה בשמו, הראשונה שאהבה אותו ודאגה לו... ועזרה לו ברגעים הקשים בחייו ביחד עם דה-סו. וכמו שהיא מעולם לא שכחה אותו, גם הוא לא שכח אותה.
.

jul sho

New member
לימור אמרתי לך שאת ../images/Emo24.gif

הנה זה בשבילך ....מאיפה זה........

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifהוא די התאהב בה מהמבט הראשון,

תראי שוב פעם את הפרק הראשון
מה שיותר מפתיע,זה שלמרות שהאישה שהוא אוהב מאוהבת בסאן,ולמרות שכרגע היא הפילגש שלו דסו ~עדיין ממשיך~ להגן על המלך.תכלס,אם אני הייתי במקומו לא היה לי אכפת מה קורה למלך~
[אה,אני מגעילה
]

lim55

New member
שניהם ..

התאהבו בה מהרגע הראשון....ומהרגע השני זה היה ברור שהיא מעדיפה את הנסיך, גם לדה-סו אהובך זה היה ברור. הוא ידע שהאהבה ביניהם בלתי אפשרית ולכן קיווה שסונג יון תתגבר על אהבתה לנסיך ותתחתן איתו בסופו של דבר. בקשר למלך, הגזמת, אחד הדברים הכי מרגשים בסיפור היא אהבתו ונאמנותו האין סופית של דה-סו למלך... אהבתם של שלושת הילדים זה לזה.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

דיברתי על דסו בקטע של שזה שהתאהב בה ממבט ראשון :) אגב אני לא חושבת שהגזמתי,כנראה אני פשוט לא בן אדם מספיק רומנטי ורגשני

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

jul sho

New member
מה אומר לך רק ש..

שזה טיבעי לא להתחבר לסידרה .אני מודה על הזכות הזו שנפלה בחלקי זה מה שיש לי לאמר . אני מאמינה שהבחירה HJM השחקנית שלצידו היא נכונה בסופו של דבר בחורה כפרית פשוטה קטנה כזו תמימה . זה היה גם טוב כי היא לא העפילה עליו והוא נותר הכוכב והיא לא תמריא הרבה . קשה נכון אחרי ג'נגום להתפשר על שום שחקנית .וכפי שכבר כתבתי בעבר אותי בסידרה הזו לא מעניין הקטע הרומנטי אותי מעניינים ענייני פוליטיקה ויחסי כוחות גישות מנהגים ותקטיקות . רומנטיקה יש בהרבה סדרות אחרות . יאלה יותר מידי להיום

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifלדעתי HJM שחקנית מעולה,באמת

אבל לא לזה התכוונתי. התכוונתי לדמות של סונג יון,שזאת דמות מעצבנת לחלוטין.

lim55

New member
הדמות של סונג יון..

היא די שולית בדרמה למרות שהוא אהבתו הגדולה של המלך ולמרות שהיא מדי פעם משכה בחוטים ושינתה את מהלך הדברים ...לטובת הנסיך כמובן. היא תמיד היתה במקום הנכון וברגע הנכון....
בדרכה השקטה... הבמאי לא יכל לבחור בדמות אסרטיבית מדי זה לא היה מסתדר עם שאר הדמויות בסדרה. את מדמיינת את המלך מתאהב באישה יותר חזקה ודומיננטית?? סונג יון היא בחורה תמימה, טובה, שקטה, חרוצה, נאמנה ואמיתית לפעמים היא החליטה החלטות שגויות כי היא חשבה שזה לטובת הנסיך... בגדול היא צדקה אך מה לעשות שהמלך לא יכול לחיות בלעדיה....

vika161

New member
.....

אני מסכימה איתך בקשר לדמות.אבל אני דווקא הכי אוהבת את המלכה שאותה משחקת השחקנית הנהדרת park eun hye האהבה שלה למלך,והשקט שבו היא נמצאת למרות שהיא יודעת שהמלך אוהב את סונג והתייחסות הטובה שלה כלפיה.אני לא חושבת שכול אישה הייתה מסוגלת לכך.

lim55

New member
לא אמרתי ..

שאני לא אוהבת את המלכה... אני מתה עליה ואחד הדברים הכואבים הוא שהמלך לא מחזיר לה אהבה (אהבת גבר לאשה..) היא הרי כ"כ מושלמת.... ממש כמוהו!!!!!

jul sho

New member
אישה שחונכה מינקות לשרת מלך

המלכה הרעיה החוקית זה סידור של הממלכה והלואי עלי שהיו משדכים לי בעל באופן פוליטי ואז יכולתי לבחור את שאהבה נפשי . בואו נחשוב על המציאות . הוא אהב את הילדה הקטנה עם החוויות כשברחו שלושתם יחד והזיכרון מלווה אותו. ואנחנו תמיד נאהב את מה שרחוק את מה שמעורר זכרונות שקט ושלווה והמובן מאליו הוא מובן . ראית פעם מישהו מוציא פחית קולה ומנשק את המכונה ואומר לה תודה ....מה.....לא נכון ..? המלכה הרעיה מלכה של אומה מחונכת היטב במקרה הזה .והיא הייתה באמת בודדה עד יום מותה כך כתוב בהסטוריה . אבל שימו לב לדבר חשוב היא בחרה בסוניונה כי היא יודעת שיריבתה מקובלת עליה כי סוניונה צייתנית קרובה אליה דומה לה והיא בשליטה . ועובדה שהיא שנאה את פילגש הונג מהתחלה ופיתחה אנטי כלפיה ..כי פילגש הונג רצתה את המלך רק לעצמה . ומה קורה למי שרוצה הכל?..גם מפסיד הכל!!!

למעלה