המלך סאן פרומו לפרק 66

jul sho

New member
המלך סאן פרומו לפרק 66

אוהבי המלך סאן .קוראי התקצירים הקבועים והקוראים המזדמנים מתנצלת בשל חוסר זמן באמת לא אוכל להכין תקצירים . הסדרה מתקרבת לסיומה .עוד זמן מה.. אני מגישה לכם בכבוד תקצירים מצולמים . וכהרגלי בקודש : ואני מודה שוב למורן המנהלת שהעבירה אלי את הפרקים באיכות טובה . בידידות ובתודה ג'ולי

lim55

New member
התקציר המצולם אומר הכל...../images/Emo7.gif

להכין את הממחטות!!!!

giligil11

New member
ואחרי שניגבנו את ה-../images/Emo182.gif

הרשו לי לשאול: מה זה
אהבת דויד ויהונתן פראיירית על יד הונג והמלך
ודה-סו כפרה עליו איזה רגיש ורומנטי
טוב, הפרקים הבאים מאד מעניינים וסוף סוף מריחים את סיום הסדרה...

white angels

New member
לפעמים בסדרה גמאני חשבתי על כך

אם לא האהבה הגדולה של המלך לסונג יון....הייתי כבר מזמן חושבת שהוא בעניין אחר לגמרי,זוכרים את התקופה הזו שכל הזמן שידלו אותו ללכת למלכה המקסימה? רואים שהמלך מאוד אוהב אותו ומה שהוא גילה עכשיו היה כמו סכין בגב, כאילו מה..זה הבנאדם שהוא הכי סמך עליו,הונג עזר לו להפוך למלך! אם לא הונג לא בטוח שהמלך היה עכשיו בחיים עם כל האויבים שלו. ועכשיו הוא מגלה שהבנאדם הכי קרוב אליו הפך לאויב. למרות כל מה שקרה ,למרות כל הדברים שהוא גילה,עד הרגע האחרון הוא סירב להאמין שהונג מסוגל לכך! אפילו דסו היה בשוק,כי סה"כ הונג היה מודל להערצה עבורו,גם החברים של דסו התקשו להאמין. אתמול ממש ריחמתי על הונג,כי למרות כל הדברים שעשה לאחרונה הוא היה דמות מפתח בסדרה...מה יהיה עכשיו בלעדיו? המלך ספג מכה קשה,סונג יון גם לא הצליחה לנחם אותו. ד"א אני חדשה פה חח..אני גם כותבת בפורום טלנובלות באג'נדה. מתה על סדרות קוריאניות ועל LSJ.

jul sho

New member
איזה יופיwhite angels

יש סדרות טובות . סדרה מורכבת הסטורית עוסקת בעובדות וארועים אמיתיים הונג יש דבר אחד שריחף על ראשו של הונג וזה הדברים שאמר לו ג'ונג(הבן המאומץ של הנסיכה HWA) בהיותו בבית הסוהר אמר לו דבר פשוט ככל שתהייה כוחני יותר כך הנפילה שלך תמהר לבוא .וגם אתה תהיה מטרה ללעג כמוני. אפשר דרך הסדרה הזו להבין דבר או שתים וגם הרבה על גישה ,סדרי התנהגות תקטיקה,ניהול יחסים . לא חייבים לאהוב בכלל את LSJ יש כאן פוליטיקה והיא נכונה ועכשוית הטעות הבסיסית של הונג ראשית היא הקנאה ,תפיסת בעלות וניצול כוח . הדבר הכי חשוב היה לו . מה שהוא לא הבין שלמלך יש רגשות עזים כלפיו וזה המפתח להשארותו לצידו לכל חייו.הערכה והוקרה של אנשיו. השררה והשלטון הם יצר הרע מאז ועד היום . זו ההסטוריה וזה הסיפור האמיתי ואין מה לעשות . הפרקים הבאים הם עצובים מאוד . ..נכון שזה סרט מבויים אבל הקטע של הונג שמתעורר בלילה באי ושומע את קולו של המלך יוצא אל החשכה יחף והמוזיקה שמלווה ברקע ..זה קטע . זה הקטע שאני בחרתי להפרד מהונג סופית שיהיה שבוע טוב

white angels

New member
יש לי שאלת ספויילר../images/Emo58.gif

הוא יתאבד בסוף? או שהוא יישאר בחיים? נראה לי נבואת הזעם של ג'ונג קבעה את גורלו של הונג בסופו של דבר...אחרי שהונג שמע את זה הוא חשב שבחיים הוא לא יגיע לכזה מצב אבל כל הדברים שעשה מאז הובילו אותו לגורל הזה. כן אני אוהבת את הסדרה הזו לא רק בגלל השחקן הראשי אלא גם כי היא מעניינת ומורכבת ולא שטחית ומראה רק דברים שחוזרים על עצמם בסדרות - אהבה,בגידה,תככים ומזימות,אמנם יש פה הרבה תככים אבל הן מוצגים באופן חכם ולא מזלזלים באינטיליגנציה של הצופים. ובעצם מראים פה דברים שמאוד ריאלים גם לתקופה שלנו. הונג הוא בן אדם,מכאן שזה אנושי לטעות רק שהוא כבר טעה יותר מדי.. הוא לא הבין שעצם העובדה שהמלך אוהב אותו מאוד,הוא צריך לנצל את זה לטובה ולהיות לצידו ולעזור לו ולא להיפך לחתור תחתיו ולטפח את השאיפות שלו.הוא רצה עוד ועוד. מה ימשיכו להיות פרקים עצובים? חבל..כי הסוף כנראה גם יהיה עצוב אחרי הפרקים האלה לא המשכת לראות את הסדרה?

jul sho

New member
white angels

ראשית אני מברכת אותך על החתימה שלך שתדעי שהספר והסידרה מ1995 של" גאווה ודעה קדומה "הם הבחירה האולטימטיבית שלי . ואל הונג. זו לא נבואת זעם של ג'ונג .הם היו דומים בתחליט רק שג'ונג נסחף אחרי אימו שנשענה על כלום והונג נשען על הרבה אך לא בחכמה רבה ומזגו הסוער הכריע אותו. .אבל לשניהם היה אותו אופי של הכוח המשחית את זוכרת מה עשה הונג כשהתפטר מתפקידו בארמון הוא הלך לעבוד באיסוף "צואה " ומדוע: הוא רצה לעסוק בדבר בזוי מצד אחד ומצד שני עצום שמניב תועלת בהרכב החומרים שלו וגם מסריחחחח . כזה הוא כוח דומה להפליא . שכרון הכוח . לגבי הסדרה איכותה ועומקיה זה בזכות הכותבת Kim Yi Young הגאונית אך לא מעט בזכת Lee Byung Hoon הבמאי הזה שאחראי לבימוי של היהלום שבכתר . טוב לגבי העצבות של הסדרה ..זה לקוח מהסיפור האמיתי על חייו של המלך סאן ומאורעות חייו ובניהם כל הארועים המצערים שפקדו אותו . 1770 זה לא היה מזמן ויש תיעוד ומסמכים . חוץ מזה הכותבת נתמכת גם ביומן חייה של המלכה האם שנכתב באותם ימים והוא ראייה למאורעות ולאמיתותם . עוד מעט מסתיימת הסדרה והכי חשוב היא הפכה את LSJ לכוכב- על וחשפה את כישרון המשחק שלו גם בסידרה DAMO בסידרה PHOENIX ובסדרה המרתקת LOVERS ויש למה לצפות כי הוא כובש עכשיו את היפנים וגם את אירופה . צירפתי תמונה שצולמה השבוע בדבלין חם על האש .הוא ביקר בבית הבירה של גינס .איזה כיף לו עם הנופים והערפילים של דבלין

lim55

New member
Pride and Prejudice../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחת האהבות הגדולות שלי......
קולין פירת'
גם הספר גם המיני סדרה. גם הסרט האחרון היה בסדר בזכות השחקן הראשי מתיו מקפאיידן
. את הספר בתרגום של עירית לינור קראת???

zoraya

New member
גם אני מאד אוהבת את "גאווה ודעה קדומה"

ובכלל את כל ספריה של ג'יין אוסטן - יש לי את כולם בבית (6 סה"כ), וספר נוסף שלה שאני מאד אוהבת, למרות שהוא מהפחות מוכרים שלה, נקרא בעברית "הטיית לב", או persuation . היו לו גם כמה עיבודים לקולנוע. את שני הפרקים האחרונים של סאן הקלטתי - שומרת למוצאי הצום - ומתכוננת נפשית להיות עצובה, לפי מה שקראתי כאן כבר בפורום..

lim55

New member
קראתי..

את "הטיית לב" מזמן מזמן....
אם אני לא טועה הוא קצת שונה מיתר הספרים שלה...

jul sho

New member
כן עצובה ..אני כבר מהיום

הכיפור הזה עושה אותי מאוד עצובה . פרק 66 קשה כי הנסיך שלי מתחנן להונג ובוכה . פרק 67 הונג נטוש עזוב גלמוד ערירי ואני בוכה איתו על באמת צום קל ZORAYA

jul sho

New member
לימור כמובן

קניתי אותו לא במבצע
לאחותי שחלתה והיא הבריאה בזכות הצחוק של מיסטר קולינס המפגר
אני חושבת אם הייתי רואה את הסידרה כשהייתי בת 17 חיי היו שונים .ואני אומרת זאת . ומי שמבין את העיקר יבין למה הכוונה . קולין פירט שחקן איזה

white angels

New member
גאווה ודעה קדומה זה הדבר הכי אהוב עליי בעולם

יותר מטלנובלות אפילו יותר מסדרות קוריאניות..הכי מצחיק שהתחלתי לאהוב את הרומן בזכות אימא שלי שהייתה חורשת על המיני סדרה של BBC דווקא אני חושבת שהונג היה מאוד חכם בהתחלה אבל משום מה בפרקים האחרונים וזה מה שמוזר הוא עשה החלטות מטומטמות שאולי נובעות משיכרון הכח שלו,אולי הוא לא חשב בבהירות.. אה הסדרה מדברת על 1770? זה בכלל לא רחוק..זה אחרי התקופה של היהלום שבכתר לא? כן ללא ספק הסדרה הפכה את LSJ לכוכב ולא פלא..בינתיים ראיתי רק את LOVERS ואת סדרה האימה שלו ואני יכולה להגיד שבמלך סאן הוא משחק הכי טוב. ומגיע לו ההצלחה האדירה שהוא זוכה לה.. הוא ביקר באירלנד? אולי שיבוא לביקור בארצנו? אני בטוחה שהוא ישמח לראות שיש לו פה הרבה מעריצות ;) ולא ענית לי על הספויילר..

jul sho

New member
בואי אגלה לך אני לא מבינה מה זה ספויילר

מה זה ..כולם משתמשים במילה הזו ..ואני דוברת אנגלית צרפתית גם קצת יוונית וגם הרבה ערבית

היי ג'ולי

ספוילר זו אזהרה מפני גילוי חלק מהעלילה שעלול להרוס/לקלקל למי שעדיין לא ראה את הפרק או את הקטע המדובר. שיהיה לך צום קל (אם את צמה) וחתימה טובה.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo122.gif

טוב,במזל טוב הגעתי לפרק 55 היום. אני מצטערת,אבל... ג'ולי הסיכומים שלך יותר מעניינים מהסדרה עצמה
. האמת שהפרקים בקושי זזו,וסונג יון מעצבנת יותר ויותר מפרק לפרק.כולה קדושה וחמודה ו
...ב90% מהמקרים שהראו אותה,התחשק לי לתת סטירה למישהו,כנראה לה,אבל זה בעייתי ככה שהסתפקתי בכך שחיסלתי 5 עיפרונות שהיו לידי
. אני שוקלת מעכשיו רק לקרוא את הסיכומים מבלי לראות את הסדרה
~

white angels

New member
מה עד כדי כך?

עכשיו שאני נזכרת אז הפרקים של 50-60 לא היו ממש מעניינים..אבל החל מ-60.. סונג יון באמת מעצבנת.. עם כל הכבוד לקשר של המלך וסונג יון..מה הוא מוצא בה? כאילו היא חמודה והכל...אבל לא פייטרית בשיט..נותנים לה מכה היא ישר מתכופפת,אומרים לה משהו והיא ישר בורחת. היה לה גבר לצידה שהם גדלו כאחים אבל הוא אוהב אותה כמו אישה והיא לא התייחסה אליו ,העדיפה לאהוב אהבה בלתי אפשרית שנכון בסוף היא הפכה לפילגש שלו אבל היא ביזבזה כלכך הרבה שנים. לאישתו של המלך יש יותר סטייל..נכון בהתחלת הסדרה היא נראית אנמית וחלשה אבל עם הזמן היא הראתה שהיא לא דופקת חשבון לאף אחד.חוץ מלאימא של המלך..בכל זאת זו חמותה.

למעלה