המלך הוא עירום!!!

tootiti

New member
אתה צודק

היה עדיף לתת לפרס (והוא תכנן לעשות זאת) לעשות ממפלגת העבודה נספח של קדימה, כי מה לעשות, פרס, החתרן הבלתי נלאה, הולך לאן שהכוח הולך. אז אם לקחת מפלגה חצי מתה שכל מי שהיה מצביע לה זה אנשים שלא מסוגלים להצביע משהו אחר, ובאפס כסף (!!!) לעשות אותה מפלגה בעלת כוח והשפעה, השנייה בגודלה. נכון, גם אני התאכזבתי מהתוצאה הסופית, עמיר פרץ ידוע במירוצים שנגמרים רק בפוטו פיניש, ציפיתי ל24, אבל יש הישג אחד שאי אפשר לקחת ממנו- העלאת הסדר יום החברתי כלכלי לכותרות, עוד לפני שאפילו נכנס לתפקיד.

shacta man

New member
אני אגיד לך במה זה מתבטא

בעמיר פרץ כשר בטחון
אבל אני סתם מקניט זה מתבטא בשינוי סדרי העדיפויות של הממשלה (לפחות כך אני מקווה)

tootiti

New member
לא

זה מתבטא שמפלגה שהיא חברתית לגמרי קיבלה 7 מנדטים, שביבי בתשדירי הבחירות התנצל בפני האומה על הקיצוצים, שממשלת ישראל הבטיחה שלא יהיו יותר קיצוצים שהנגיד אמר שניתן לבנות תקציב עם יותר מקום להצאות חברתיות, שבאחת ממהדורות החדשות פרסמו כבר כתבה- הקרב על מי הביא את המהפכה החברתית. וכן, ההעלאההצפוייה בשכר המינימום שקרתה, כמה מפתיע, אחרי שמפלגת העבודה הבטיחו כי יעלו את שכר המינימום. וזו רק ההתחלה. פתאום נורא אופנתי להיות חברתי. מעניין למה.... ומה פרס עשה בינתיים תזכיר לי? ניקה את משרד ממלא מקום ראש הממשלה עם הלשון?

ElvisAlive

New member
מה הקשר בין זה לפרץ?

ליצירת העוני עזר הרבה מאוד ביבי נתניהו. זה רק טבעי שאנשים יתרחקו מזה ולא קשור בכלל לפרץ. מפלגת הגימלאים היא מפלגתמחאה של אנשים שנימאס להם הפוליטיקה ומהשחיתות ולא היה להם למי להצביע ברובם. אין לזה שום קשר למר פרץ. ובקשר לפרס, מה שהוא עשה מר פרץ אתה ורוב האנשים במדינה לא יעשו כל החיים של ביחד.

tootiti

New member
רק לידע כללי

מפלגת המחאה של הבחירות שעברו הייתה שינוי, וההבדל בינה לבין הגימלאים ברור, ביבי לא התנצל מטוב ליבו, הוא התנצל כי סדר היום החברתי דחק אותו לפינה, והיינו יכולים להמשיך עם זה שעות אבל עזוב, חבל כנראה שאתה לא כל כך יודע על מה אתה מדבר אם זה מה שאתה חושב על פרס, מחרב מפלגת העבודה.

ElvisAlive

New member
שינוי היא דווקא לא הייתה מחאה

היא הייתה מיאוס מהחרדים בממשלה. הגימלאים היא מפלגת מחאה לכל דבר ולא תחזיר מעמד עוד קדנציה ככל הנראה. אתה טוען שפרס הוא מחרב מפלגת העבודה. דבר ראשון הוא אחד האנשים שאיחד את מפלגת העבודה ואחד ממקימיה. הוא גם זה שעשה את הטעות להביא את עמיר פרץ. ועוד משהו יש דברים שהם יותר חשובים ממפלגת העבודה ושמיעון פרס עשה כלכך הרבה למען מדינת ישראל שאין לך בכלל זכות דיבור. שמעון פרס הוא גם אחד מהאנשים היותר מוערכים בעולם.

tootiti

New member
דבר ראשון

אני בחורה דבר שני פרס לא הביא את עמיר פרץ פרץ בא למרות אנשים נאלחים כמו חיים רמון שבגד בו ושמעון פרס. דבר שני שמעון פרס מאוד טוב בללכת אחרי מנהיגים,אבל בלהנהיג מהלכים לטובת המדינה, ולא לטובתו. שמעון פרס הוא אדם שואג לעצמו והיה כזה תמיד, תשאל את רבין.

shacta man

New member
את רבין אי אפשר לשאול

להזכירך הוא קבור בהר הצופים אבל אם כבר עושים סיאנסים ומעלים את גדולי האומה כדי לשאול את דעתם על פרס אז למה שלא נעלה באוב את בן גוריון? אני בטוח שיהיו לו כמה מילים חמות על פרס. מעטים האנשים שתרמו למדינת ישראל כמו שמעון פרס כך שלקרוא לו אדם נאלח מעיד עלייך יותר מאשר עליו. פרט לכך אם כבר מדברים על בוגדים אז להזכירך פרץ הבטיח כי הוא לא יתמודד מול פרס אלא רק במידה ואהוד ברק יתמודד. וראי איזה פלא, ברק פרש מהמרוץ ואילו פרץ נשאר והתמודד מול פרץ. אז מי כאן הבוגד?

ElvisAlive

New member
את בכלל לא יודעת על מה את מדברת

מי שעזר לאיחוד היה היה היושב ראש הזמני של העבודה שהיה במקרה שמעון פרס. למרות החובות של עם אחד הוא הכניס אותו. בלי פרס פרץ לא היה בעבודה. מה גם שפרץ שיקר לפרס כשאמר לו שלא יתמודד נגדו. רבין ופרס היו ירבים פוליטיים ובצעירותם תקפו אחד את השני. ככה זה פוליטיקה עסק מלוכלך. פרס עשה הרבה דברים גדולים למדינה ותרם רבות. הוא תרם הרבה לתעשייה האווירית, כל הכור האטומי בדימונה שהרבה אנשים בהתחלה לא רצו להקים וביניהם גם רבין שלא תמכו ופרס עשה ובזכותו יש לנו את הכור האטומי. פרס גם תרם לכלה בשנות ה-80 אחרי שבגין היה ראש ממשלה והייתה אינפלצייה של 400 אחוז. הניסיון להוריד מערכו של פרס הוא מגעיל ופתטי.

tootiti

New member
אהה...

אז בגלל זה עמיר פרץ ירש מפלגה עם חובות כלכליים וחצי רגל בקבר שעמדה להפןך לנספח של שרון...סבבה הבנתי....בגלל גדלותו של פרס... מישהו אמר רודף אחרי כוח? פרס הוריד את מפלגת העבודה לרמה שלא הייתה כמותה, רמה של אוכלי נבלות שרבים על הגופה. פרס, תודה רבה שעזבת את מפלגת העבודה, ככה לא תוכל לחבל מבפנים לפרץ, אתה וגם חברייך הבוגדים- רמון, ביילין ובל נשכח את דליה איציק. פרס מצא מפלגה שתפורה לו לפי מידה- מפלגה חסרת אידיאולוגיה שכל מבוקשה זה שלטון, ומלאה במושחתים. למי אכפת שקדימה לא תקדם את תהליך השלום ואהוד אולמרט חבר הכי טוב של גאידמק ו18 משפחות ההון... פרס יקבל שר לפיתוח הנגב והגליל, מי יודע אולי אפילו יו"ר הכנסת

tootiti

New member
וכן, בגד

למרות שהיית קצת צעיר אז ואתה בטח לא זוכר את תקופת השמינייה העליזה שהקפיצה את חיים רמון ויוסי ביילין לראשות העבודה ואת מי שכחו החברים היקרים? את מר פרץ.... היחיד מכולם בעל היושר שבא והתנצל בפניו היה חגי מרום.

shacta man

New member
איזה סלט עשית

רמון וביילין בוגדים כי הם לא סידרו לפרץ ג'וב נוח (אגב רמון כן סידר לו את תפקיד יו"ר ההסתדרות). תגידי הם חייבים לו משהו? מה בדיוק את רוצה מהם? הסבירי ונמקי
את כועסת על קדימה שלטענתך לא תקדם את התהליך המדיני כשפרץ עצמו עמד לוותר עליו תמורת ממשלה ימנית חברתית וכרגע נכנס לממשלה עם אותו האולמרט שאת כלכך מתעבת. אגב מתעבת, מה בדיוק הקשר בין גאיידמק לאותן 18 "משפחות ההון" כהגדרתך? ממתי להיות מקורב לבעלי הון זה חטא? מהיכן מגיעות התרומות לפרץ ולמפלגת העבודה אם לא מאותם משפחות הון משוקצות? ובכלל, אם קדימה כלכך מושחתת ופרץ כלכך צדיק, מדוע הוא נכנס איתם לממשלה? מדוע הוא הפך להיות החבר הכי הכי טוב של אולמרט?

tootiti

New member
דווקא אתה זה שעושה סלט

רמון וביילין לא היו חייבים לסדר לפרץ כלום, אבל לידיעתך הם עשו איתו הסכם לרוץ בתור השמינייה בפריימריס, ובעוד שביילין ורמון מצאו את עצמם במקומות גבוהים בצמרת, פרץ מצא את עצמו במקום ה42 לאחר שבגדו בו ורק הסכם עודפים הכניס אותו בתור הח"כ האחרון. פרץ מעולם לא רצה להכנס עם אף מפלגת ימין לשום ממשלה, הוא לא התכוון לעשות זאת בשום שלב, מפלגות הימין פנו אליו כי הן מעדיפות אותו על אולמרט והוא סירב. כן אני מתעבת את אולמרט כי בתור תושבת ירושליים אני יודעת מה הקשר בין הון ושלטון, שהוא אמנם חוקי (לפעמים) אך מאוד לא מוסרי בעיני, יכול לעשות כשאולמרט מנהל את העניינים ויש הבדל בין להיות מקורב למשפחות אלו, לבין להיות מקורב למליונר כמו שקד שמאמין במסר החברתי ומפיץ אותו ברחבי הארץ. לא אמרתי שיש קשר בין גאידמק חמשפחות ההון, יש קשר בין משפחות ההון לאולמרט ובין אולמרט לגאידמק... והוא נכנס לקואליציה כדי לקדם את המטרות שלו דרך הקואליציה... אם הוא יהיה שר אוצר ויולי תמיר שרת חינוך ההשפעה של העבודה תהיה הרבה יותר גדולה מאשר אם הם יישבו בחוץ ויגדפו את קדימה....ואם אתה כל כך בעד אולמרט, פרס ורמון, מה אתה עושה בפורום הזה? הם כבר לא כאן....

shacta man

New member
אני לא אוהב סלט

זה שעמיר פרץ לא הצליח להבחר במקום נורמלי ברשימה זו בעיה שלו. יש לך הוכחה לכך שרמון וביילין רקמו דילים נגדו? תציגי אותה. אני לא הצלחתי למצוא שום ראיה לכך. חוץ מזה, לאחר שעמיר פרץ כשל בבחירות בהסתדרות נגד הברפלד הוא הקים יחד עם רמון את רשימת רם ולאחר שרמון עזב את ההסתדרות פרץ התמנה במקומו. אז רמון בוגד? לא ניראה לי. בטח שלא אחרי שהוא סידר לפרץ את התפקיד החשוב בקריירה שלו. פרץ רצה להכנס לממשלת ימין. תשאלי את שלי יחימוביץ' ואת איתן כבל. זה פשוט לא הצליח. בהודעה הקודמת את תקפת את קדימה על כך שהיא לא תקדם את התהליך המדיני. אז איזה תהליך מדיני פרץ יקדם בממשלה? את בעצמך מדברת על כך שפרץ יקדם עיניינם חברתים ולא מדיניים. אז למה את תוקפת את קדימה? רק שתדעי, אותם מיליונרים תורמים גם למפלגת העבודה. קשרי הון שלטון קיימים בכל המפלגות והעבודה לא שונה בעניין הזה. אני לא תומך קדימה אני פשוט שונא טענות צבועות וחסרות הגיון. פרט לכך, אני זוכר לאנשים את תרומתם ובניגוד אלייך הם לא הופכים לחלאות ברגע שהם משנים את דעתם.

tootiti

New member
דווקא אתה עושה סלט

רמון וביילין לא היו חייבים לסדר לפרץ כלום, אבל לידיעתך הם עשו איתו הסכם לרוץ בתור השמינייה בפריימריס, ובעוד שביילין ורמון מצאו את עצמם במקומות גבוהים בצמרת, פרץ מצא את עצמו במקום ה42 לאחר שבגדו בו ורק הסכם עודפים הכניס אותו בתור הח"כ האחרון. פרץ מעולם לא רצה להכנס עם אף מפלגת ימין לשום ממשלה, הוא לא התכוון לעשות זאת בשום שלב, מפלגות הימין פנו אליו כי הן מעדיפות אותו על אולמרט והוא סירב. כן אני מתעבת את אולמרט כי בתור תושבת ירושליים אני יודעת מה הקשר בין הון ושלטון, שהוא אמנם חוקי (לפעמים) אך מאוד לא מוסרי בעיני, יכול לעשות כשאולמרט מנהל את העניינים ויש הבדל בין להיות מקורב למשפחות אלו, לבין להיות מקורב למליונר כמו שקד שמאמין במסר החברתי ומפיץ אותו ברחבי הארץ. לא אמרתי שיש קשר בין גאידמק חמשפחות ההון, יש קשר בין משפחות ההון לאולמרט ובין אולמרט לגאידמק... והוא נכנס לקואליציה כדי לקדם את המטרות שלו דרך הקואליציה... אם הוא יהיה שר אוצר ויולי תמיר שרת חינוך ההשפעה של העבודה תהיה הרבה יותר גדולה מאשר אם הם יישבו בחוץ ויגדפו את קדימה....ואם אתה כל כך בעד אולמרט, פרס ורמון, מה אתה עושה בפורום הזה? הם כבר לא כאן....

ElvisAlive

New member
דבר ראשון, כדאי שתריגעי

קחי איזה כדור דבר שני, פרס בחיים לא הוריד את העבודה מתחת ל19 מנדטים. מאיפה הבאת שביילין ורמון הם חבריי ומה הקשר בכלל לבוגדים? כלכך הרבה קישקושים בהודעה אחת מזמן לא ראיתי.

tootiti

New member
דווקא אתה זה שעושה סלט

למעלה