המלוכה בישראל - של פריש

המלוכה בישראל - של פריש

המלצות? מישהו עשה את הקורס? מה הדרישות? איך המבחן? והאם יש עוד קורסים ביהדות מתוקשבים? תודה לכולם...

moran1131

New member
אם הכוונה למתוקשב

הוא משחזר המון וכאחד שיש לו קצת רקע לא ניראה לי שתיהיה לך בעיה. החוברת מאוד ארוכה אני לא קראתי אותה בכלל יש מלא סיכומים ושיחזורים באינטרנט. לפי דעתי צריך ללמוד למבחן 3 ימי לימוד אינטנסיבים וזה עדיף על קורס שנתי, למרות זאת שלמדתי עם "לינוש" למבחן זכור לי שהיא מאוד סבלה.

לינוש22

New member
תגובה

ללמוד למבחן הזה זה כמו ללמוד לכלכלת ישראל,אתה יכול לדעת את החומר ממש טוב אבל השאלות משקפות בעיקר זיכרון מי אמר מה ולכן,אם אתה אוהב ללמוד בכזו צורה למבחן לך על זה,יש מלא שאלות ושחזורים,תשנן ותוציא את התשעים מאה.

shubi82

New member
לא קשה, מלא שיחזורים 35 שאלות אמריקאי

יש לקרוא מלא מאמרים, אבל יש תקצירים שמספיקים בהחלט, אם אתה מחפש 70-80+ בלי להגיע זה אחלה קורס

gilat85

New member
בשבילך זה מומלץ אבל יש יותר מומלצים...

אני באופן אישי לא נהניתי ללמוד למבחן הזה, חוץ מכמה מאמרים היה די משעמם ויותר מדי חומר, כך שמהקורס הזה נהיה לי קצת הסתייגות מקורסים בלימוד עצמי. מצד שני, אני לא למדתי מסיכומים ולא משחזורים, אני קראתי את כל המקראה (200+ עמ') יום לפני הבחינה...כך שזה גם לא הכי אידיאלי...אבל בסוף קיבלתי בזה ציון נחמד בהחלט. אם אתה מחפש לימוד עצמי, אז הבנתי שמועדי ישראל של שפיגל יותר מומלץ, והוא גם מאפשר לך לטעות בכמה שאלות ועדיין לקבל 100. ובאמת שקורסים ביהדות קטנים עליך! נ.ב. שים לב שיש הבדל גדול בין קורס מתוקשב לקורס לימוד עצמי.

למעלה