המלאכית שלי

המלאכית שלי

היום הזה 3/3/67 ממש לפני 43 שנים קבלתי אחות קטנה מאמא שלי זה שהיא נהרגה בגלל שטות של נהג לפני 22 שנים עוד בטרם מלאו לה 21 היא היתה בת 20 ו11 חודשים ביום מותה בבוקר 26/1/88 באוטובוס הצבאי בה נסעה למשמרת הבוקר שלה האוטובוס התהפך בדרכו למירון בצומת חוסן שליד מעלות 24 פצועים היו שם והרוגה אחת , שמתה בשנתה ואני זוכרת אותה במון אהבה , כי היא אהבת חיי כבר חלפו להם יותר שנים שהיא לא איתי אלא רק בלבי ובזכרונות שלי היא היתה ילדה יפיפה ואני התאהבתי בה במבט הראשון ילדה קטנטונת ובלונדינית ואני בעלת שיער שחור ובגלל שאמי היתה בשמירת הריון לא ראו את ההריון מחוץ לבית תמיד חשבו שאני שומרת על ילדת השכנים ואנ י בגאווה עניתי שזו היא אחותי הקטנה אבל אמא שלך לא היתה בהריון לא ראינו את הבטן אבל היא גדלה שם בשקט קטנה ומתוקהב עניתי להם ביליתי איתה המון , בילדותה הייתי לה כמו אמא אוהבת במקום לשחק בבובות אני גדלתי ילדה יפה ומיוחדת שגדלה קצת אני לא הייתי בביתוכל כך התגעגעתי אליה למדתי בפנימיות ו שרתתי בצבא רחוק מהבית בבית חלקתי איתה מיטה וחדר , שחזרתי לגור אצל ההורים היא היתה נערה צעירה ואז החיבור היה של חברות ישנו מחובקות והפעם היא היתה העוגן שלי שלבי נשבר מאהבה נכזבת חיבקה וליטפה עד שנרדמתי בדמעות על החיים הכואבים שלי היא היתה עסוקה בחברים וחברות שלה ובעיסוקים בקהילה התנדבה ללמד ילדים לטפל בקשישים בודדים , בקייטנות של אמהות מרובות ילדים וכל קיץ במקום לבלות טיפלה בילדיםפ בקייטנה של ויצו , וכל שנה חזרה עם מכתץב תודה מויצו חברים היא צברה מכל הארץ מתכתבת ונפגשת עם אנשים שאהבו את ה"ילדה" שלי החיים שלחי היו דרך העיניים שלה , דרך הפעילות האנטנסיבית שלה בקהילה היא גם שימשה המדרבנת שלי שהחלתטי לרדת במשקל , העמידה את האוברול שלה כמטרה וזה עבד ירדתי 35 ק"ג כדי להכנס לאוברול שלה , האישיות שלה היתה מיוחדת מאד שהתגייסה ועברה צפונה פחות ראיתי אותה והתץגעגעתי המון , ותאמנו את השבתות שלה כך שתמיד אהיה בביח את ה5 שנים האחרונות שלה חלקה עם בחור חיפאי , כך שהיתה בבית רק חצאי שבתות איתו ואני כה קנאתי, הוא גנב לי את החברה שלי , בשנים הללו הם בנו להם קן משלהם בבית שלו בחיפה היתה בניהם אהבה שהיתה אמורה להגיע לחופה ולהקמת משפחה יחד על כך החליטו בלילה שלפני מותה , ערים ודברו כל הלילה , הוא שם אותה בהסעה ב5 בבוקר היא נרדמה לחלום שהם הולכים לבנות יחד משפחה בצפון, היא רצתה ללמוד בטכניון , ובשנתה היא נהרגה הבורא לקח את המלאכית שלי אליו , הוא היה צריך אותה אצלו , בצבא המלאכים שלו והיא זו שאמרה את זה שחתמה לשירות קבע אמרה לי " את נתת לי כל מה שיש לי כיום " בחיים שלי את היית יותר מאמא אז לרשום אותך כזכאית במקרה ואני אפגע בביטוח החיים עניתי לה שאני רוצה אותה בריאה וחזקה ולא רוצה לשמוע על ביטוח חיים שלה טוב ארשום כמו כולם את אבא ואמא אמרה לי בקצת עצב אבל שנהרגה הסתבר שהיא רשמה אותי שאיש הקשר , והודיעו לי ומהבסיס שלי ארגנתי את הכל אני כותבהת עליה המון כי היא היתה האהבה הכי גדולה בחיי הביא היתה כבתי וגם החברה הכי קרובה איתה חלקתי מיטה וחיים שנים רבות ההבדל של 10 שנים התגמד שהיא הפכה לנערה , מאד פקחית ופעילה חברתית רק לאחר מותה פניתי אני לחפש לי חבר ואהבה כי עד אז היא מילאה את לבי בהמון אהבה היא שעשתה ממני "אמא" בגיל 10 והחזירה המון אהבה , עטפה אותי תרתי משמע באהבתה אז תרשו לי להעלות נר לזכר אהבתי לאחותי הקטנה שנולדה לפני 43 שנים היא המלאך השומר עלי בשנים האחרונות והאהבה אליה ממלאה את לבי בהמון שמחה כי למרות שהיא איננה עמי היא עמוק בלבי , בהתחלה היא הופיעה בחלום , בשנים האחרונות גם זה לא רק דמותה החקוקה במוחי ובלבי עטופה באהבתי ויש לי 2 אחייניות שמאד דומים לה ובמראה החיצוני אך שונים ממנה באופי שלהם והן 2 האחייניות שקרובים אלי מאד רגשית האחת בת 17 והשניה בת 6 שיבדלו לחיים ארוכים וטובים שבגללן אני יודעת שהזמן זז קדימה , ואני עם השנים רק מזדקנת , והעבר הופך להיות קרוב יותר מאשר העתיד ולשאלה אין לך אחות שתעזור לך ? , אני עונה היתה לי אחות אהובה, והיום היא המלאכית השומרת עלי

סדרו לי את המחשב וסרקתי תמונה

אמא בת 10 עם ילדה ביד זו אחותי הילד שצמוד לרגליי זה אחי הצעיר ממני ומקדימה עומד בן השכנים חצי מהתאומים שנהגתי לשמור עליו זה לא נראה כמו אמא בת 11 ?

עצוב לי לקרוא אותך כל כך כואבת.

ליבי איתך

אני לא כואבת כיום

זוכרת אותה באהבה , יש געגוע , אבל אין כאב כיום הנה עוד תמונה אנמי בת 40 עשיתי יום הולדתץ בבית הראשונה והאחרונה והחברים באו לפרגן בתמונה אני עם אמא , שבאותה השנה מלאו לה 70

למעלה