המכתב שלא נכתב..

Oo חנוש oO

New member
גם לי יש איזה משהו...

אני זוכרת את השקיעה ההיא השקיעה שהייתה רק שלנו השקיעה שאהבנו כל כך השקיעה שנישקנו בלהט השקיעה שנידלקתי עליך, על הגוף הסקסי שלך השקיעה שכיבת לי את האש בלב עם הנשיקות שלך השקיעה שהייתי מרוכזת רק בך ולא באף אחד אחר השקיעה שצחקנו עד דמעות השקיעה ששברה לי את הלב כי אתה הלכת אני זוכרת את אותה השקיעה,השקיעה שלא הייתה ושלא תייהיה... שרון אני אוהבת אותך.. סתם משהו מתוך שיעמום שכתבתי בים...

Oo חנוש oO

New member
אהה ושחכתי משהו...

אני זוכרת את אותה השקיעה,השקיעה שלא הייתה ושלא תייהיה... שרון אני אוהבת אותך.. כי מלבדך אין לי אף אחד אחר וגם לא יהיה כי אתה תפסת את המקום בלב שלי ותתפוס אותו לנצח!! אין לך תחליף אצלי אתה הנסיך על הסוס הלבן שלי! אוהבת לנצח חן

KiSs KiSs KiSs

New member
קסים קסים קסיםםם! וואיי...מאמאאאא

התלהבתייייייי ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייי אמאאאא איזה ע=נ=ק=י

lotem atia

New member
נצל"ש דחוף אני חייבת לדעתצ מה השמות

של האימא והאבא של כול הגיימבויז אם מישו יכול לעזור לי זה דחוףףףףףףףףףףףףףףף

להורים של אדם קוראים מירי וששון../images/Emo9.gif

להורים של שרון יונה ודוד..אממ וזה מה שאני יודעת..

lotem atia

New member
תודהה אהובתיי מישהי יודעת מה

השם של האימא והאבא של ערן וביחי.?!?

של ערן אני יודעת קוראים לאימא שלו

חגית לגבי ההורים של ביחו'ש אנ'לא יודעתת אני רק יודעת שיש לו אחות קוראים לו מאיה[דההה כולם יודעים] קיצור טסתי לראות האלופהה ביוצ לכולכם!

מה חגיתתת?! קוראים לה יפההה

חח זה מה שאמרו לי פעםם

ליןלין14

New member
אממ... טוב אז ככה..

אושי ==>> לאמא של אושי קוראים שושי אממ לגבי האבא אין לי מושג.. אדםם ==>> אמרו לי פעם שאמא שלו קוראים לה ענת...לגבי האבא שוב פעם אין לי מושג.. ערן==>> נראה לי יפה ויוסי .. אבל לא בטוח לאמא של אביחי ==>> דליה ולאיודעת מי.. ושרון ==>> אין לי מושג...

לאדם

אדם.. את יודע.. ישבתי וחשבתי.. אולי, במקרה אני יפגוש אותך.. חשבתי לעצמי.. מה אני יכולה להגיד לבנאדם שאני כ"כ אוהבת מעריצה ומעריכה, ואתה ידוע..אני הגעתי למסקנה שפשוט הייתי מחבקת אותך הכי הכי הכי חזקה שאני יכולה.. ובטח גם הייתה יורד לי דמעה.. חשבתי על הרגע הזה כ"כ הרבה עד שהתחלתי לבכות שזה לא קורה לי באמת.. ואולי זה גם אפעם לא יקרה... הייתי עצובה... אבל אז הבנתי שאני צריכה להיות שמחה... יודע למה? בגלל עצם העובדה שאתה בכלל קיים, שיש לך את היופי המהפנט הזה, את הקול הרך והמתוק, והחיוך שכובש אותי כל פעם מחדש... אדם.. אתה בטח לא תראה את המכתב הזה אף פעם.. אבל אני רוצה שתדע.. אני כל כך אוהבת אותך!! אני מקווה שתראה את המכתב הזה אי פעם.. ואולי תבין...

למעלה