המכתב שלא נכתב..

Baruush

New member
המכתב שלא נכתב..

בנות, זה המקום להוציא את כל מה שיש בפנים. זה כמו שרשור פריקת אהבה- אבל לא. אתן לא הולכות לכתוב פה: "אושריייייי אני חולה עליךך" או להציף פהה או של דבר אחר.. תכתבו פה רק מכתבים או שירים שכתבתם להם. תכתבו מה הייתם אומרים אם הייתם רואים אותם. אל תכתבו פה שטויות. תוציאו את מה שבלב. את כל הרגשות שלכן, כיתבו פה. ובבקשה לא לנצל"ש לכאן! תודה- ברושש :)

TOUSH

New member
רעיון יפה..לא ל../images/Emo207.gif לשירשור הזה

אני אח"כ יכניס לטאנגלייס

KiSs KiSs KiSs

New member
בר?! יש איזה משהו שגם את כתבת מתישה

ו לא!?! התלהבתי מיזה..שימי אותו עוד פעם...אם יש לך אותו איפושהו...חחח

אני כתבתי משהו לשרון שיר...

אבל לא להעתיק אבל זה המיכתב.. שכן ניכתב ואפילו נישלח לו חחח.. הנה לנולי: ליראות אותך תמיד חלמתי.. מאשדוד לפה הגעתי.. ליראות אותך שרון.. עכשיו בלילה אוכל לישון.. אתה ההוככה שמלאכים אין רק בשמיים.. ועכשיו אני נוגעת לך בידיים... אני אוהבת אותך אהבת אמת.. והרגש אפ פעם לא מת.. חעחעח היה עוד אבל לא זוכרת ל כך.. אוהבת אותכם ולילה טוב.. ואל תישכחו להמשיך להצביע לגיימבויז(במבוקשים) כמה אהבה מקום 5 וזה לא טוב!

אדם,

אם רק היית יודע עד כמה אני אוהבת אותך,אם רק היית יודע כמה אני מעריצה כל סנטימטר בגוף שלך. לפעמים,אני יושבת מול המחשב,ומסתכלת בתמונות שלך,ומחייכת. אם רק היית יודע כמה אתה חשוב לי,וכמה שאני רוצה לפגוש אותך סופסוף,ואם היום הזה יקרה אני אהיה הכי מאושרת בעולם. אוהבת אותך,שירה.

../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 תכתתבו עוודד דברייםםם =]

lotem atia

New member
נצלש זה ניצול שירשור

זאת אומרת בימקום ליפתוח הודעה חדשה את רושמת תגובה בשירשורר את יכולה בoff גם

Carmel hemi

New member
אושרי..

אוש? שוש? שושי? קושי? או סתם ב"קיצור" אושרי שלי אם רק היי'תי יכולה ליהיות לידך עכשיו? פשוט היי'תי מחבקת אותך, ובוכה.. מחבקת אותך, בוכה ואומרת לך פשוט ש.. אני אוהבת אותך.. בלי הרבה דאווינים.. כי אני יודעת, שמה שאני אומר, אעשה או אחשוב, לא יוכל לתאר את האהבה שלי אליך.. אני כותבת את זה עכשיו ויודעת שלא תקרא.. אבל למקרה של ניסים.. תדע, בגללך- אני קמה בבוקר בגללך- אני מחיי'כת בגללך- אני גם בוכה בגללך- אני גם צוחקת בגללך- מתרגשת בגללך- פשוט ח-י-ה אז סתם לידע כללי ולסיום ה"מכתב שלא נכתב" כשאחבק אותך? סולם ריכטר יהיה' לידי בדיחה {למוגבלים שלא הבינו--> אני ארעד}

KiSs KiSs KiSs

New member
ת'אמ-זה יצא דפוק השיר הזה...סתאאאם

סתפ סתם סתמוששששש דונט להעלב.....מצ'עמם לי טופת ואני אוהבת להציק אז..אני מציקה..סליחה...=[[

למעלה