המכתב שלא נכתב..

אמממ ניראה מה יצא לי מהלבב ../images/Emo4.gif

ערן.. אם רק היית יודע כמה שאני אוהבת אותך. אם רק היית יודע כמה אתה חשוב לי. אם רק היית יודע כמה שאני רוצה לחבק אותך. ערן?! הייתי רוצה שתראה אותך כמו שאני רואה אותך. שתראה שיש אנשים שאוהבים אותך בזכות מי שאתה ולא בזכות זה שאתה מפורסם. שתדע שאי שם מישהי חושבת עלייך. שתדע כמה אני אוהבת אותך וכמה אני כבר רוצה לפגוש אותךך :( לפעמים בלילות מתחת לשמיכה אני מדברת לאלוהים אני מספרת לו ה.כ.ל! אני מספרת לו את כל מה שעובר עליי. אני מספרת לו עלייך, על זה שאני אוהבת אותך, על זה שמלא בנות פגשו אותך על זה שמלא בנות דיברו איתך ועל זה שם גם אני רוצה! גם אני רוצה לפגוש אותך, גם אני רוצה לדבר איתך, אבל אנ יודעת שזה לא יקרה
ערן?! אני פשוט אוהבת אותך בזכות מי שאתה ולא רק בזכות זה שאתה מפורסם! קוריני..

הקפצהההההההההההה

ערן אני אוהבת אותך הכי בעולם חיים שלי ורק שלי יש לי שאלה! מתי החלום שלי התגשם? מתי אני יראה אותך? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ערןןן אני כל כךאוהבת אותךךךךךך

יאאאאא בובייייייייייית שליי

זהההההההההה מ=======ה=========מ=========ם==========!! אנייייייי חחיבתת להראותת לוו אתת זההההההההההההה!! אין חייבת

../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

אוףףףף הדררררררררררררררררררררר אני רוצה אותווווווווווווווווווווו

ככככככככככככפרההההההה עלייך!!

אייייייייייימאאאאאאאאאאאא מנוניתת צ'ליייייייייי אניי לא יכולה לראותתתתתתתתתתת אותךך ככככככככככככככה!!! ווווואיי כפרה עםם רק יכולתי להביאא לךך אותווווווווו
הייתי מביאה לךךךךךךך אותוו חיים שששששששששליי! רקק בשבילל שתיהיי מאושרתתתתתתתתתתת דיי אני חייבתת להראות לוו אתת זה.! חכיי אני יעתיק את זה עלל דדדדדדדף! אימממממממאא מנוניייתת שליייייי אני לאבב אותךךךךךךךךךךךךךךך

חח חיימשלייייייייי

עדיף שלא יראה את זהההההה
פאדיחהההההההה
אופפפ זה לא רק בגללו זה בגלל הכלללללללללללללל

וואייי קורינושש איזהה יפההה חחח גמא

ני מעתיקה כי אולי אני הולכת לפגוש אותם אז אני ידפיס את זה ויתן לוו... יפה שלי יבוא יום ותפגשיי אותוווו

חחחח איזה חאמודהההה ../images/Emo25.gif

אם את הולכת לפגוש אותם תגידי לו שאני אוהבת אותוווו ותצלמי לי אותווו חח :] אבל מה לא נראה לכן שזה פאדיחה שהוא יקרהה?!
זה מה שיצא לי באותו רגע מהלבב [= חח

Baruush

New member
אדם,

אם רק היית יודע כמה אהבה יש אצלי בלב... כמה אני אוהבת אותך וחושבת עליך.. לא מרוכזת בכלום.. הלב אותך רק אוהב!! אני מאוהבתת :)

למעלה