המכתב ל30

המכתב ל30

אוקיי אני דנה ואופק ישבנו שעות, המסנו מוחות ואוזניים וניסחנו מכתב קצר אך קולע ל30.. רצינו לקבל את הסכמתכן.. לראות שהכל במקום, שלא שכחנו כלום, שאתן מסכימות עם הכל, וכמובן, בשמות בסוף.. שלא שכחנו אף אחת מכן שאייתנו נכון.. כי זה חשוב שתהיו שם. אז הנה זה בא Dear Jared, Shannon, Tomo and Tim We're proud to give you our very own Israeli echelon. Apparently there are many of us here in Israel it just took us forever to discover one another. Now we did our very own promoting day and we have a successful forum wich people constantly keeps joining. We wanted to thank you for the music- that changed our lives, from the first note, from the first word. you're music made us overcome a lot of difficulties, and it accompanies us in whatever we do- make us keep believe in ourselves and be true to ourself. we find depth and truth in your music and we think its very important. you really are unique. also, we wanted to demand and beg for you to PLEASE COME TO ISRAEL! we have a beautiful country, you'll love Jerusalem, you have a lot of devoted fans here waiting for you to come.. we can even teach you Kabala ;) we wanted to let you kmow that like everywhere else in the world, you have a loving family in Israel too that keep promoting, and voting demanding people here to know about 30 seconds to mars, we hope that you'll come to Israel in the end... we'll never stop believing. LOVE YOU 'TILL MARS AND BACK THE ISRAELI ECHELON Dana Ofeck Dana Shani Inbal Sausen Shahar Stav Meytal Chen Meri Tamar Rona Michi Moran Tali Dorin Moran Or Mot Alina Shani Liad Inna Adee Or Noa Adee Kathrin Karin Shahar Chen Ma'ayan Ya'ara Bela Tamar Noa Daniel Meytal Mazi Ma'ayan Gal Noam Noy Shir Nadav Avi Edan Yaniv

SCRATCHER

New member
יצא ממש יפה ../images/Emo13.gif

יש כמה דברים שלא כל כך נראו לי: הדמנד לפעמים טיפל'ה תוקפני...אולי כדאי לרכך את זה קצת. עוד, ירושלים היא לא העיר היחידה בישראל, ואולי אפשר לשנות את זה ל"לטייל בכל הארץ" או לפחות להוסיף את זה. כמובן, שכל אלו הן רק הצעות, וגם אם תשאירו הכל כמו שהוא, זה יהיה מקובל עליי לחלוטין. יוו אני חושבת על הפנים שלהם כשהם יקראו את זה
אני כל כך מתרגשת עכשיו.

Girls Not Grey

New member
Mari**

וואו, יצא ממש מדהים ומרגש, לדעתי
כל הכבוד לכן בנות!
אני כ"כ מקווה שהם יראו ויאהבו את זה, והם יאהבו..
יאיייי^^

The Fantasy

New member
וואי סליחה שלא הצטרפתי אליכן בסוף:(

אני ראיתי את המסר רק קודם, ולא שמעתי את הפלאפון כשדנה התקשרה..וואי אני מרגישה ממש חרא עכשיו
אני אבין אם אתן כועסות עליי או משהו
בכל מקרה, יש לכן טעות אחת כאן, שכנראה לא שמתן לב בהקלדה "kmow" תשנו את הM לN
ובשמות אני חושבת שיש לכן כמה טעויות שם,אבל אני אתן לאנשים עצמם לתקן
אבל כמובן חוץ מזה, המכתב הזה ממש מדהים
כאילו רואים שהוא מושקע, ורשום בו בדיוק מה שצריך להיות רשום. אין בלבולי שכל יותר מדי, אלא בדיוק את מה שהם צריכים לדעת, וגם לא חפרני מדי, כך שרוב הסיכויים שהם באמת ייקראו את זה. השפה מאוד יפה, ורשמתן את זה בצורה ממש יפה
אני גאה בכן! כל הכבוד
ושוב, מצטערת שלא הייתי נוכחת

זה בסדר ../images/Emo9.gif

אנחנו לא כועסות, רק חבל שלא היית איתנו. אני מודעת לטעויות אני אתקן אותן עד שזה יהיה מושלם

pizi23

New member
אחלה של מכתב ../images/Emo45.gif מאד מרגש ../images/Emo45.gif

יש לי כמה תיקוני דיקדוק, אם לא איכפת לכן, ממש בקטנה, אבל זה חשוב לפי דעתי:
Now we did our very own promoting day and we have a successful forum wich people constantly keeps joining צריך להיות KEEP בלי S
make us keep believe in ourselves and be true to ourself גם ה-OURSELF האחרון צריך להיות OURSELVES
also, we wanted to demand and beg for you to PLEASE COME TO ISRAEL! צריך להיות BEG OF YOU ולא FOR
we wanted to let you kmow that like everywhere else in the world טעות באיות- KNOW וצריך להיות ANYWHERE
you have a loving family in Israel too that keep promoting צריך להיות KEEPS
and voting demanding people here to know about 30 seconds to mars משהו לא בסדר בחלק הזה של המשפט... נראה לי שה-AND צריך לבוא בין VOTING ל-DEMANDING... זהו. חוצמזה, הכל

תודה אל התיקונים ../images/Emo9.gif

אני מודעת לטעויות דקדוק.. שמתי לב אליהן רק אחרי ששלחתי
כמו שאמרתי לדנה, לא אעצור עד שהמכתב יהיה מווווווווווושלם

pizi23

New member
תגידי, יש עוד מורן בפורום או שסתם צ'ופרתי?../images/Emo6.gif

LoveYourHate

New member
חח לפי מה שאנחנו בדקנו יש 2 D=

אבל אני אדאג לצ'פר אותך בדרך אחרת?!

30STM

New member
ווואעעעע D:

יצא מכתב אחלההההה
אני מתרגשת וזה, ואינלימושג בכלל למה
יאאא, הלוואי והם יבינו שהם צריכים לבוא לכאן
יאללה בננות, שיהיה לנו בהצלחההההה#($%#)$%#)$%(#$%)(#@)%@#($%(@#)$($*#%* ~ ושני, תהני בלונדון, תצלמי הרבה כדי שיהיה לנו מה לראות
ותחזרי בשלומות D:
~

30STM

New member
ממממממ

עכשיו שמתי לב שיש עוד נועה, וכתבתם רק נועה אחת ואני משערת שזו לא אני ו... ו...

30STM

New member
הוהוהוהו D:

סילי מי. לא חשוב. צריך להתעלם ממני מדי פעם
כנראה שעכשיו זו הפעם

Echelony

New member
אני חייבת עזרה דחוף ממישהי :(((((((((

אני לרוב לא בפורום הזה..לא יוצא לי להיכנס אליו הרבה,ובגלל זה אני גם לא מתעדכנת במה שאתן רושמות כאן ולא מודעת.ואני בכלל לא ידעתי על המכתב הזה,יש עוד אפשרות להצטרף אליו או משהו? אוף יואו תמיד יש לי עיתוי מאוחר די אני לא מאמינה ועוד בעניין של 30STM :(((((((((((((((((((

למעלה