XDDDD ס'זה גאונה את XD
צ צפרדע דרוסה New member 11/9/07 #37 ככה כותבים sausan. לא sausen אבל לא נורא תיראו את הפרצוף הזה---------------->) חהחחהחה ))) טוב, סתם פיס אנד לאב|קשת|
ככה כותבים sausan. לא sausen אבל לא נורא תיראו את הפרצוף הזה---------------->) חהחחהחה ))) טוב, סתם פיס אנד לאב|קשת|
M m i c k e y 15 New member 11/9/07 #39 ואווו אחלה של מכתב!! אהבתי נורא../images/Emo45.gif סורי שאני לא כל כך מגיבה..XDD אני נכנסת לפעמים לראות מה קורה אבל אני לא מגיבה..XD נמנמ נמנמ אם אפשר אולי להוסיף אותי בשמות? PRETTY PLEASE?? Michal ושוב כל הכבוד על המכתב רואים שהשקעתן
ואווו אחלה של מכתב!! אהבתי נורא../images/Emo45.gif סורי שאני לא כל כך מגיבה..XDD אני נכנסת לפעמים לראות מה קורה אבל אני לא מגיבה..XD נמנמ נמנמ אם אפשר אולי להוסיף אותי בשמות? PRETTY PLEASE?? Michal ושוב כל הכבוד על המכתב רואים שהשקעתן
X xx Circle of Fear New member 11/9/07 #41 ../images/Emo221.gif אני צ'ן ^%&$ ואני שם $^%&#$@^*) המ, כן. בכל אופן, חוץ מ, we wanted to let you kmow , אין לי שום בעה. אם אתן רוצות, אני יכולה לשלוח את זה לאחת החברות מאמריקה, או כאלה שעברו משם, לבדיקה מדוקדקת כזאתי. ^_^ מוצלחות שכמותכן 3>
../images/Emo221.gif אני צ'ן ^%&$ ואני שם $^%&#$@^*) המ, כן. בכל אופן, חוץ מ, we wanted to let you kmow , אין לי שום בעה. אם אתן רוצות, אני יכולה לשלוח את זה לאחת החברות מאמריקה, או כאלה שעברו משם, לבדיקה מדוקדקת כזאתי. ^_^ מוצלחות שכמותכן 3>
K KNS New member 12/9/07 #45 מכתב ממש יפה! אני נכנסת כמעט כל יום לפורום רק לא תמיד מגיבה (פעם ב..) כל הכבוד על המאמץ! אם אתם רוצים להוסיף את השם שלי אתם מוזמנים Karen בהצלחה לנו
מכתב ממש יפה! אני נכנסת כמעט כל יום לפורום רק לא תמיד מגיבה (פעם ב..) כל הכבוד על המאמץ! אם אתם רוצים להוסיף את השם שלי אתם מוזמנים Karen בהצלחה לנו