המכתב ל30

מנוסח בצורה מדהימה.

כל הכבוד! :) אני יודעת שלא תעצרו עד שזה יהיה מושלם

inbal287

New member
יפה מאוד |מחיאות כפיים|

רק הערה אחת - לירון ענבל במקום ענבל לבד.

MyTearsDontFall

New member
שיווו לא הייתי פה בזמן של המכתב#!@

אתן יכולות להוסיף אותי? Adi תווווווווודה D:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif המממ אני לא מפה אבלללל ..

אני אוהבת את שלושים שניות מאודמאודD: אני חושבת שהצטרפתי פה כבר פעם ושכחתי .. אניוואי זה מדהים איך הפורום שלכן מגובש ולקחתן יוזמה ודבקתן במשימה והכל D: באמת כל הכבוד. עכשיו רק רציתי להגיד שאני חושבת שיש לכן טעות קטנה במשפט הזה you're music made us overcome a lot of difficulties, and it accompanies us in whatever we do- make us keep אז אני לא חושבת שזה אמור להיות you´re בהתחלה .. רציתן להגיד כאילו "המוזיקה שלכם" נכון ? אז אני חושבת שזה אמור להיות your כי ממה שרשמתן זה יצא you are ... וזה לא ככ הגיוני P: טוב סיימתי לחפור D: בהצלחה !!!

צודקת.. זאת טעות מטומטמת בכתיבה שלי ../images/Emo4.gif

כמו שמאמרתי.. שמתי לב לטעויות דקדוק רק אחרי ששלחתי, שזה טוב כי עכשיו אני מודעת טוב מאוד להכל. בכל מקרה, תודה על כל המחמאות, את כתובה במכתב בכלל? אם לא, תני לנו את שמך אנחנו נוסיף אותך. ואת מוזמנת גם להצטרף איתנו למאבק (מוהאהאהא)

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחח אמממ אני לא ככ מעורבת פה

אבל אני אשתדל יותר D: אממ וקוראים לי סתיו חחח יש פה כבר אחת אני חושבת STAV אניוואי ג:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחח כןכןכן !! D:

רק שהיא קצת ~הרבה~ מתה עכשיו -___- אני מנסה ליצור קשר עם האמרגן שלהם כדי שהבנות קומונה יקומו -__- מעולה, אצלך ? D:

LoveYourHate

New member
חח קצת?../images/Emo9.gif

היא מתה..לגמרי ..>_< הוא זה יכול לעזור ..מאד!!! תנסי כמה שאת יכולה זה יהיה מעולה
ואני מעולה D=

its only ma

New member
הו גאד! ../images/Emo12.gif

זה יצא ממש מהמם!!!! אהבתי את ה- love you 'till mars & back...
יצא ממש מהמם.. אבל....אמ... שחכתם אותי בשמות.....

The Fantasy

New member
תגידי את השם שלך באנגלית ואני בטוחה ששני

תוסיף אותך
הם בטח עברו על העמוד לראות כינויים, וכנראה לא קלטו את הכינוי שלך או משהו, ושכחו בטעות. אל תקחי את זה אישית בובה. אני בטוחה ששני תכניס אותך (אם היא עוד לא נסעה
)

למעלה