הנה המכתב לאירו. אם יש איזה הערות, אנא כתבו. אנא הקיבו להודעה זו עם השם המלא באנגלית שלכם ושל כל מי שאתם מכירים שרוצה לחתום על המכתב. ננסה לאסוף כמה שיותר שמות ולשלוח את זה לגורמים המתאימים בשבוע הבא. גיא
זה קצר מאוד אבל לעניין. זה בדיוק מכיל מה שצריכים פתיחה יפה. התחנפות קלה. ובקשה. וסיום יפה. חייבים להחתים כמה שיותר אנשים. נ.ב. בואו נוסיף שאנחנו חוץ מליקנות אלבומים גם קונים חולצות וכדומה וגם מאוד מיתרגשים שמשדרים כל מיני דברים אל הלהקה בטלווזיה.
טוב אז ברגע זה אני חושף את זהותי האמיתי כי עליי לתת שם מלא באנגלית וחבל לי לתת סתם שם בדוי. אז שמי המלא באנגלית: Ibrahim Baliki לצערי אין חברים שרוצים לחתום.. אין מעריצי איירוסמית' בין חבריי..
אם זה יקרה אני ישמור לך מקום לידי בבית כנסת ביום שישי...
אני מוכן גם לעשות המון דברים שדבר כזה יקרה.לחזור בשאלה לא נראה לי יעזור,אבל אין לי בעיות למכור כליה או משהו אם זה יעזור... גם אפשר לקחת אשך אחד לפי דעתי.אפשר לחיות בלי בעיות עם ביצה אחת והופעה של אירוסמית שתוכל לספר עליה לנכדים...
אני מוכן לתת להם לישון בבית שלי ואפילו בחדר שלי..... שלו לדבר אל עוד מיליארד דברים שהייתי עושה כידי לנגן אם בראד או ג'ו ביחד. שלו לדבר מה הייתי עושה בשביל שיחתמו לי אל הגיטרה שלי.
קודם כל, אתה בעצם כותב "אנחנו הרבה זמן מעריצים של ארוסמית' מישראל" שזה קצת עקום, כי מה...לפני הרבה זמן לא היינו מעריצים מישראל? היינו מעריצים מאפגניסטן? see what im talking about? אבל בעיקרון- מכתב מאוד חביב