המכתב ללהקה

Aeroguy

New member
המכתב ללהקה

הנה המכתב לאירו. אם יש איזה הערות, אנא כתבו. אנא הקיבו להודעה זו עם השם המלא באנגלית שלכם ושל כל מי שאתם מכירים שרוצה לחתום על המכתב. ננסה לאסוף כמה שיותר שמות ולשלוח את זה לגורמים המתאימים בשבוע הבא. גיא

SaintJohn

New member
קצר ולעניין, כמו שצריך

שאלה קטנה, גיא: תגדיר בבקשה "גורמים מתאימים"

Sky Player

New member
גדול!!! [אבל תיראה מה כתבתי]

זה קצר מאוד אבל לעניין. זה בדיוק מכיל מה שצריכים פתיחה יפה. התחנפות קלה. ובקשה. וסיום יפה. חייבים להחתים כמה שיותר אנשים. נ.ב. בואו נוסיף שאנחנו חוץ מליקנות אלבומים גם קונים חולצות וכדומה וגם מאוד מיתרגשים שמשדרים כל מיני דברים אל הלהקה בטלווזיה.

Aeroguy

New member
אוקיי

טלוויזיה, עניינים, אפילו 3 מקועקעים... ;) וכן, באמת זה הפורמט שניסיתי לבנות, וזה בפרוש לא יכול להיות ארוך.

Aeroguy

New member
../images/Emo70.gifחשוב- איך חותמים

כל מי שרוצה לחתום- פשוט תגיבו עם שמכם המלא באנגלית והשמות של כל חבריכם הרוצים לחתום על המכתב

rocket

New member
אוקיי

שמי המלא Svetlana Rud ולגבי חברים אני צריכה לשאול אותם ^^;;

Xboy123

New member
השם שלי באנגלית:

טוב אז ברגע זה אני חושף את זהותי האמיתי כי עליי לתת שם מלא באנגלית וחבל לי לתת סתם שם בדוי. אז שמי המלא באנגלית: Ibrahim Baliki לצערי אין חברים שרוצים לחתום.. אין מעריצי איירוסמית' בין חבריי..

AeroTom

New member
יישר כוח על המכתב גיא.

ואני כמובן מצטרף גם: Tomer Cooper . ולאיפה בדיוק נוכל לשלוח את זה? תנסה ליצור קשר אולי עם האתר הרשמי או Aero-force one...

SaintJohn

New member
Me too

Noam Ben-Shmuel תומר, נראה לי שאני אחזור בתשובה רק כדי שזה יצליח...

AeroTom

New member
הכל בשביל זה...

אם זה יקרה אני ישמור לך מקום לידי בבית כנסת ביום שישי...
אני מוכן גם לעשות המון דברים שדבר כזה יקרה.לחזור בשאלה לא נראה לי יעזור,אבל אין לי בעיות למכור כליה או משהו אם זה יעזור... גם אפשר לקחת אשך אחד לפי דעתי.אפשר לחיות בלי בעיות עם ביצה אחת והופעה של אירוסמית שתוכל לספר עליה לנכדים...

בינג

New member
אחלה מכתב!

מנוסח יפה, וקצר! הנה שמי: Lior Madmoni נקווה שמישהו מהלהקה או אחד העורכים\מפיקים\כל דבר יוכלו לקרוא את זה ולהתייחס לזה ברצינות....ולטוס לארץ

Sky Player

New member
../images/Emo66.gifאם הם יבואו

אני מוכן לתת להם לישון בבית שלי ואפילו בחדר שלי..... שלו לדבר אל עוד מיליארד דברים שהייתי עושה כידי לנגן אם בראד או ג'ו ביחד. שלו לדבר מה הייתי עושה בשביל שיחתמו לי אל הגיטרה שלי.

StarDustGirl

New member
אמ...לדעתי המכתב זקוק למעט תיקונים

בעניין של הניסוח כלומר
קודם כל, אתה בעצם כותב "אנחנו הרבה זמן מעריצים של ארוסמית' מישראל" שזה קצת עקום, כי מה...לפני הרבה זמן לא היינו מעריצים מישראל? היינו מעריצים מאפגניסטן? see what im talking about? אבל בעיקרון- מכתב מאוד חביב:)

StarDustGirl

New member
ד"א...אם הם באמת יקראו את המכתב

הזה...אני ארד על הברכיים, אסגוד ואצעק:we're not worthy!!!! מה הסיכוי בכלל?

למעלה