המכתב: חלק שני

dht160

New member
המכתב: חלק שני

שלחתי לדודה שלי תגובה והיא החזירה לי את הדבר הבא: Hi Guy, I got the doll for you, I should be getting it before Safta leaves to Israel. As for the Ornaments, necklaces. They go only on the Christmas trees. Christmas the holiday for the goyim. Jesus birthday. As for Fang Shai, I have my house done the same way. Tell your mom that our office is all Fang Shai and there is no one building in Hong Kong, that is not build Fang Shai style. So, Fang Shai is good. Love, Mazel גיא

garion20

New member
היי גיא

השגתי לך את הבובה, אני צריכה להשיג אותה לפני שסבתא חוזרת לישראל. באשר לקישותים, שרשראות. הם באים רק על עצי חג מולד. חג מולד זה חג של גואים. (מתוקה הדודה שלך) יום ההולדת של ישו. באשר ל Fang shai (אני מניח שזה שם של משהו "פאנג שאי"), עיצבתי את הבית באותה הצורה. תגיד לאמא שלך שהמשרד כולו פאנג שאי ושאין בניין אחד בהונג קונג, שלא עשו אותו בסגנון של פאנג שאי. אז, פאנג שאי זה בסדר. באהבה, מאזל
ניסיתי להיות הכי מדויק שאני יכול

snooPPiT

New member
פאנג שווי

זו אומנות סינית של עיצוב פיסי של הבית כדי לחזק אנרגיות חיוביות והרמוניה.

גלgal

New member
תרגום

היי גיא, השגתי את הבובה בשבילך, אני צריכה לקבל אותה לפני שסבתא נוסעת לישראל. בקשר לקישוטים, שרשראות. זה בשביל עצי חג המולד. חג המולד החג של הגוים. היום הולדת של ישו. בקשר לפנג שוי, הבית שלי מעוצב באותה צורה. תגיד לאמא שלך שהמשרד שלנו כולו פנג שוי ואין בנין בהוג קונג שלא בנוי בסגנון פנג שוי. אז, פנג שוי זה טוב. אוהבת, מזל

גלgal

New member
את../images/Emo13.gif

ובגלל שאני בקנדה והמחשב הקנדי לא יודע עברית

בננהננה

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

היי, ההודעה שלי קיבלה שם של מישהו אחר!!!

בננהננה

New member
ההודעה

שהנושא שלה הוא "תרגום" היא שלי ולא של גלופ. מוזר שהשם התחלף

גלgal

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

as far as I know I wrote it, may be yours didn't go through or something...

בננהננה

New member
OMG!!!

this is so funny!!! you're right, this is your message mine probably didn't get through. i had the excact same translation, including the headline!!! ronit

למעלה