"המכונה המופלאה"

amitmis

New member
מדהים!

שבירת שיאים בשני תחומים: 1. כמה גאון מישהו יכול להיות. 2. כמה מובטל מישהו יכול להיות.
יפה מאוד. ראיתי הכל. אדם יצירתי מאוד, וכנראה גם מפורסם, פחות או יותר, ביפן (או בסין?)... תודה רבה על הקישור המעניין!

ailag

New member
הבנתי שזה חלק

מתוכנית ילדים בשם הזה (פיתגורא סואיצ'י), אלו המעברונים (לפי קטע אחר מהתוכנית ביוטוב, רוב או כל התוכנית זה מעברונים)

חייםאבג

New member
מקסים! מקסים! מקסים!

כמה ריר של קנאה ירד לי כשראיתי את הסירטון הזה: קינאה מהרבה סיבות - קודם כל שהילדים שלי לא הולכים לבית הספר הזה (זה בית ספר, נכון?), ושניים - שאני לא הולך לבצפר הזה... מזכיר לי קטע מסרט שראיתי כשהייתי ילד, "'צ'יטי צ'יטי בנג בנג" ויש שם מכונה כזו שמכינה ביצים מטוגנות...

בדקה 5:50 איך הכדורים ריחפו

מה לעזעזל קרה שם ? איך הכדורים ריחפו בתור הדבר הזה, זה לא מיכל סגור בכלל

ailag

New member
או אולי זה בול ברוחב שלהם

שזה כמו מגלשה רק בלי למטה

Chief san

New member
זה צר מרוחב הכדורים ומתרחב לכיוון

קדימה, אני מניח שהלוחות גם מתקרבים בכיוון למטה, מה שגורם לכדורים להתגלגל קדימה ולמטה על רדיוס הקטן מרדיוס הכדורים. בגלל רדיוס הסיבוב הקטן, נדמה שהכדורים מאיטים (בזמן שהם מאיצים זוויתית) ואז שינוי מהיר של המהירות הלינארית עם המפגש במשטח והחזרה לרדיוס הסיבוב המלא. קטע מקסים והתנצלות על המושגים הכנראה שגויים שהשתמשתי בהם, הפיזיקה התיכונית שלי כבר רקובה.

SpyKid

New member
זה הזכיר לי משחק מחשב

שמאוד אהבתי לפני הרבה שנים, שכחתי איך הוא נקרא (יש הרבה שלבים וכל פעם צריך להרכיב מציוד נתון - הרבה סוגים של כדורים, תעלות, בלונים וכו' - מסלול כדוגמת אלה שבסרטון, כך שמשהו יגיע לאן-שהוא, או שמשהו ספציפי יקרה. הייתה גם אפשרות לבנות שלבים בעצמך). מישהו מכיר?

niv1990

New member
כן היה לי אותו בבי"ס

יסודי, וזה בעצם רוב מה שהבי"ס תרם לי (חוץ מקורא וכתוב) :) חיפשתי אותו אחר כך אבל התיאשתי, אתה זוכר איך קראו לו?

amitmis

New member
המשחק הכי טוב אי-פעם.

סיימתי את הדמו 5000 פעמים כבר, וזה יצא לפני בערך שבוע בסה"כ! אני מאוהב במשחק הזה. חבל שלעולם לא יבוא לחנויות בישראל... בכל אופן - כתבה מלאה עליו תמצאו ב- Gamer.co.il... אני חייב להשיג את המשחק הזה!

למעלה