המישור האסטרלי

יופי. אני שמח בשבילך.

רק אני מקבל פה את התחושה שאנשים מגיעים לכאן ומצפים שיתנו להם את כל מה שהם דורשים בלי שהם הזיזו אצבע אחת לפני זה, או שעוד מישהו מרגיש את זה?

RainBird

New member
עוד תסמין נוראי של העידן המודרני. אנשים רוצים את כל ה"ידע" אינסטנט. למה לחקור על ליצור ישויות אם אפשר להציק לארדן עם זה יום ולילה. יום אחד האוקיינוס של הסבלנות שלי יגמר. ארדן.

Thanos

New member
כמה דברים

1. אין לי שום ידע במאגיה כך שאני שואל אותכם כדי שתביאו לי מקורות מוסמכים ולא מקורות של דתיים שיגידו שכל המאגיה זה בלוף ואז אני אחזור לכאן ואצעק עליכם שאתם מדברים שטויות ואז תצעקו עלי (למרות שנראה לי שאתם אוהבים לעשות את זה מכיוון שכל ההודעות הארוכות כאן הן מהסוג הזה). 2. אתה אמרת לי לחקור את הנושא אז אני מנסה, אולי זה לא משתמע ממש מההודעה שלי אבל אני רוצה לינקים ומקורות שמהם אני אוכל ללמוד ולחקור (לא ביקשתי לינקים כי תמיד כששאלתי שאלות כאן הביאו לי לינקים כך שחשבתי שזה מן המקובל שמביאים לינקים כתשובות). 3. לא הצקתי לך, אתה זה שפתח את ההודעה שלי והרגיש כאילו אני מציק לו, פתיחת ההודעה הייתה שלך כך שהעצבים שלך עלי הם לא במקום (יופי תכעסו על בורים זה ממש יעזור לקדם את הקהילה שלכם ברחבי תבל).

תשובות...

אוקי, מובן. אבל הייתה פה בעיה בניסוח. ניסחת את ההודעה שלך כמו דרישה, מה שיוצר אצל מי שקורא אותה אי חשק טוטאלי לעזור, גם אם הוא יכול. חוץ מזה, אפשר גם טיפה יותר להכנס לזה - כמו "מהו המישור האסטרלי" או "איך מגיעים אליו" וכו'. גם חיפוש בגוגל, ולא משנה באיזה אתרים, הוא חיוני. מקסימום, אפשר אח"כ להציג דעות שונות. דיברת על לינקים? וואלה, אפשר פשוט לבקש לינקים. אנחנו לא תמיד יכולים מראש לנחש מה בדיוק השואל רוצה לדעת. למשל, יש אתר גדול מאוד, עם גישות שונות לעניין שנקרא astralpulse, שם יש פורומים מפורומים שונים בעניין, עם קישורים מעניינים. גם בפורום חלומות של מג'יק יש מאמר נחמד על הטלה אסטרלית. וכמו שכתבתי - אפשר למצוא בגוגל המון, ואז לכתוב ש-"באתר XYZ קראתי..." ולפי זה חברי הפורום יוכלו לחוות את דעתם.

Thanos

New member
תודה

ןאני מצטער על האי נעימות שנגרמה מהניסוח הכושל של ההודעה הראשונה.

SVS1

New member
מה עם בבקשה?

תפרט מה על המישור ואני חושב שאתה יכול לבקש בצורה יותר מנומסת

JeTfIrE

New member
שמעת פעם על

google נענע ספרים ואנציקלופדיות יש שם דברים ממש טובים ממליץ ^_^

TaPanta

New member
וואלה איזו גסות

בן אדם מבקש עזרה, אז או קיי הוא לא מתמצא גדול לא באינטרנט ולא בנושא שהוא מחפש. נשמע קצת אובד עצות אפילו. ואתם קוטלים אותו? אז בסדר לא חייבים לעזור אבל טיפה להתחשב או משהו נ.ב מצטער על הגסות

ToryMaster

New member
תקשיב

אני אנסה להיות הכי עדינה ונחמדה שאני יכולה. אתה בא, זו ההודעה הכמה, שנייה, שלך בפורום? וכבר מעיר לנו על איך שאנחנו מתייחסים ואיך שאנחנו מגיבים, ועל זה שאנחנו גסים. אבל שים לב למשפט שסוגר את ההודעה שלך. אתה לא יכול לבוא ולהעיר לכולם על איך שהם מתנהגים, בפורומים שונים יש קודי התנהגות שונים, ומבחינתי - מינימום נימוס ופירוט כשאתה בא לבקש עזרה, זה חיוני.

TaPanta

New member
זה בסדר אני לא אעלב

את לא חייבת להיות עדינה - אם את רוצה לקלל אותי את מוזמנת... אבל הרשי לי להציג את זה בצורה כזו - אנא אל תהיה כל כך שלילית ונסי להיכנס לנעליו לרגע: נאמר שיש לך שריפה בבית ואת רצה החוצה - מה תעשי? האם תשתוללי כמו מטורפת,תתפסי את הבן האדם הראשון באזור תנענעי אותו מצד לצד ותצעקי לו באוזן "שריפה שריפה?" או שתפצחי בכללי הנימוס: שלום אדוני, אתה מוכן בבקשה לעזור לי המצב הוא כזה יש לי שריפה בבית התואיל בטובך לצלמצל למכבי אש כי הפלפון שלי נשרף? שוב נכון, אני חדש כאן נכון, אבל בכל זאת יש גישה לפנות לבן אדם את לא חייבת להעליב אותו בגלל בורותו ולא משנה עד כמה נראה לך שבורותו מעמיקה :>

ToryMaster

New member
...................................

א. מה הקשר בין השריפה לזה? ב. אם תהיה לי שריפה בבית, כן, אני אלך למישהו "יש לי שריפה בבית אני יכולה להשתמש בטלפון שלך להתקשר לwhoever?". אבל שוב, זו לא דוגמה טובה. ג. תקרא את תקנון הפורום. ד. לא העלבנו אף אחד, אבל אתה באמת לא יכול להיכנס לפורום ולהציג את עצמך כיודע כל. אולי אנחנו מכירים את האדם עוד קודם? אולי יש לנו סיבה להתייחס אליו בגסות? ה. לא התייחסנו אליו בשום צורה של גסות, כמו שאני רואה את זה, הגסות באה ממנו.

TaPanta

New member
הקצנתי קצת אני יודע

ד. משנה את כל התמונה ובכל זאת ... בתור דורשת לנימוס אני עדיין קצת בספק מכל העניין הזה... ה. גם זה נמצא בתקנון? (מה שמחזיר אותי לג' - כן אני עדיין לא קראתי את התקנון) תתש"י - למה כל העצבים האלה? לא חבל?

TaPanta

New member
כן זה מה שאני הולך לעשות :>

אני כבר חוזר - ובלי רגשות טינה בבקשה - רק הגעתי

TaPanta

New member
זה בסה"כ מה שביקשתי

11.כבוד זה מצרך בסיסי בבואך להשתתף בדיונים בקהילה כלשהיא. אנחנו מאמינים במה שאנחנו מדברים עליו. יש דרכים יפות יותר ונעימות יותר להגיב לבן אדם ששאל שאלה, לא משנה עד כמה היא נשמעה מטופשת או מעצבנת

אם היתה נשאלת שאלה

בצורה מכובדת, היא גם היתה נענית כך. מאחר ואפילו לא נשאלה שאלה, אלא הוצגה כדרישה, היא נענתה באופן הראוי. אך הנושא ההוא נסגר.

למעלה