המישהו החדש

אנגלינה

New member
המישהו החדש

היי קסנדרה את בטח זוכרת אותי מהפורום של הנשים ובכן רציתי להיות קצת גם פה למרות שאני לא כותבת דגולה אבל רציתי שתיקראי דברים שכתבתי ותגיבי בבקשה בבקשה לא מסוגלת להכניס מישהו חדש לחיים כי המישהו החדש זה לא אותו דבר כמוך למישהו החדש יש צחוק אחר משלך המישהו החדש לא מחבק אותו דבר כמוך המישהו החדש לא נוגע בי באותה עדינות כמו ידיך הרכות המישהו החדש לא מנשק אותי בכל התשוקה כמו נשיקה ממך המישהו החדש לא יודע להגיד לי מילה אחת שתגרום לי להתמוסס בשניה כמו שרק אתה יכול המישהו החדש לא יודע לדגדג אותי ולנשק אחר כך כמוך עם המישהו החדש אני לא יכולה לדבר כמו איתך עם המישהו החדש אני לא יכולה לבכות כמו איתך המישהו החדש לא ילקק את הדמעות מהעניים שלי כמו שאתה עושה למישהו החדש אין את אותו החיוך כמו שלך למישהו החדש אין את אותו הריח שלך למישהו החדש אין את אותו הרעש שאתה עושה באף כשאתה יושן למישהו החדש אין את אותן הבדיחות שרק שנינו מבינים המישהו החדש לא כועס עליי כשאני פוגעת בעצמי המישהו החדש לא אכפת אם אשב עם חיוך או דמעה למישהו החדש אין את אותם תחביבים כמו שלך למישהו החדש אין את אותן עניים כמו שלך למישהו החדש אין את היכולת לתת לי את החיבוק הכי מדהים בעולם, חיבוק שסוחף אותי אל הירח ובחזרה למישהו החדש אין רגשות המישהו החדש דימיוני את המישהו החדש המצאתי כדי להיתגבר עליך אבל את המישהו החדש אני רק שונאת עוד יותר והמישהו החדש רק גורם לי לבכות עליך הרבה הרבה יותר מאנגלינה הכואבת

*קסנדרה

New member
אנגלינה היקרה

אנגלינה אכן, את כואבת. בואי אעוץ לך עיצה: כתבי לו מכתב, כתבי ואל תשלחי, רק כתבי !! אחרי שהכעס יצא, כי אין סובלני מן הנייר.... תשלחי אותו אלינו, אנחנו נקרא !! בהצלחה. אוהבת אותך קסנדרה

פלטיאל

New member
המישהי החדשה

מאוד מענין אנג`לינה, כמדומני שהמישהו הישן שלך פגש את המישהי הישנה שלי. המישהי החדשה שנכנסה לחיי אינה דומה למישהי הישנה, צחוקה שונה, חיבוקה אינו אותו חיבוק רך עדין ואוהב, נגיעותיה אינן מציתות בי אש ומרגיעות אותי בעת ובעונה אחת, נשיקותיה אינן מלאות ערגה ותשוקה , אין בה את אותו המבט שיגרום לי להתמוסס ולהעלם כאד, גם במשפט אחד אינה מסוגלת לומר את שאהובתי הישנה היתה אומרת במילה אחת,אינה יודעת כלל לדגדג, אינה יודעת היכן לנשק,דבורה עמי שונה לגמרי בנושאיו ווצורת הבעתו, היא אינה מרגשת אותי עד כדי בכי, היא אינה מחיכת, ריחה כריח הדיאודורנט שקנתה אתמול. רק כאשר היא ישנה אין היא משמיעה שום קול. היא אינה מבינה את הבדיחות שלי,היא כל הזמן פוגעת בי , אפילו ללא כוונה. אין לה כל תחבחבים , פרט לנדנד לי על הנשמה.היא אינה יוזמת חיבוקים. אינני מוצא בעיניה את אותו זיק משובה , רגשותיה אינם מובנים לי. היא ינה דמיונית, היא מציאותית לגמרי. חשבתי כי תעזור לי להתגבר על זכרון המישהי הישנה אך היא העצימה את כאב הניתוק והפרידה.אינני בוכה יותר. כבר אזלו דמעותי.

*קסנדרה

New member
פלטיאל

פלטיאל עצב עטפני, ונוגה אני גם עכשיו. מי ילחין את מנגינת כאבך???? מי ילחין את מנגינת כאבה של אנגלינה????? קסנדרה

למעלה