המירות למיליון 202

חחחחח

אז ככה התוודתי לראשונה למירוצ הראשון ... ונהנתי והתחלתי במהלך צפייה במירוצ ה1 לראות פרקים של המירוצ 5 וזה מדהים !! אז אמרתי לעצמי בראש לא צריך להוריד את עונה שנייה שמשודרת מייד אחרי עונה 1 בערוצ 10 את 3 ואת 4 אני אוריד אחרי עונה שניה ...

ווווווווווואווווווווו

שיגא זוכר ביום הראשון שלך ששאלת משהו ועניתי לך אחרי דקה ? חחח אותו דבר כמוך זה היה מהיר !!! רק שיגרתי תתשובה וישר הפגזת אותי בחזרה חחח נאה נאה ... שגיא לא נראה לי שיס ריל יתנו להם את העונות הבאות ככה לפחות יקי אומר...

חח ואני אגיד לך גם למה

הרי אני מקבל מסרים כשאני מקבל תגובות... ועכשיו אני רק עוסק בתגובות חחח... יענו אני קורא תגובה והדואר שלי מתעדכן לעוד תגובה חדשה שהתקבלה... אז כניראה שאת ההודעה הזו קיבלתי ישר כשהתפנתי :)

למה לא עניתי ?

אם זה בקשר חלערוצ 10 כן עניתי תראה טוב ובקשר לשגיא אני יודע מרוב צוחק יצא לי

אהה לא שמתי לב קודם... מה יס נותנים

לערוץ 10 את העונות??? איזה עלובים! הם לא יכולים לקנות אותן בעצמם???

ערוצ 10 לא עלוב

תראה אני לא הכי בקיא יש שתי אופציות ... אחד שהזכויות אצל יס והם נותנים ל10 לשדר תמורת קש מאני מזוני והרבה או שהזכיות של 1 ו 2 אצל ערוצ 10 והזכיות נגמרו אצל יס ועונות 3,4 אצל יס ולא נגמר הכיות לכן 10 לא יכול לשדר הרי אין מצב שיהיה אותה תוכנית בשתי תחנו שונות זה זכויות ...

למה לא?

למשל המורדים, אותה עונה, משודרת גם בערוץ 10 וגם בפוקס קידס... ככה זה היה גם בעונה הקודמת של המורדים

חחח

המורדים זה לא דוגמא כי היה הבדל עצום בפרקים וטזה לא ראילטי אני חשוב שבראיטלטי החוקים שונים

IDOffryn

New member
נחמד..

לסבתות יש הרבה מזל וזה נחמד לראות איך שאר הצוותים אוהבים אותן.. וויל נראה לי מעצבן. בלק ופייג' אבדו את כל הכסף ולא ויתרו ונידבו כסף, אבל מצד שני בפרק הבא הוא לא מעיר את הסבתות וזה די חרא מצידו.. אפילו שהם הזוג האחרון יהיה להם הזדמניות לעקוף אותן בדרך הוגנת בהמשך.. חוץ מזה זה מעצבן שההפקה לא מתמקדמת בחלק מהזוגות. יש את הזוגות שבהתחלה, הזוגות שבסוף אבל כל הזוגות שהיו במקום 4-6 בכלל לא שמעו אותם לאורך הפרק. בכלל לא שמעתי את האחיות מדברות כל מה שהראו זה שהן מגיעות למשימה או מוצאות את התיבה..

fsss

New member
ראיתי...

איזה יפה זה!!! הרבה יותר שווה מרצים לדירה... אבל מה לעשות? רצים לדירה זה ישראלי שלנו ועם כל החסרונות עדיין יותר כיף לראות!!! טרה וויל!!! איזה חמודים! למרות שוויל מעצבן!! בלייק הזה! איזה מגעיל! הבנו שאתם מקום לפני אחרון אבל זה לא אומר שלא צריך להעיר את הסבתות! כאילו גם ככה אין להן סיכוי! איזה פחדן! אני חושבת שהסבתות יעופו... בכלל לא הראו הרבה זוגות בפרק השני! התבלבלתי לגמרי! אני גם אוהבת את היהודי-טוב אחד משלנו.. גם הבנים שהגיעו מקוםראשון נראים אחלה.. בקיצר בפרק ה 4-5 כבר יהיה לי זוג חביב! בינתיים אני מתלבטת!

Lily Flower

New member
אני לא חושבת שאפשר ממש להחליט על

חביבים עכשיו כשיש הרבה צוותים. גם ככה אני קשת קליטה בזיהוי פרצופים ובחיי שאני בקושי יודעת מי זה מי בכלל, אז לסמן פייבוריטים? אבל בינתיים אני חושבת שאני מחבבת את גארי ודייב (אלה השמות של הצוות שאחד עם משקפיים, נכון?), ואחותי שכבר ראתה את העונה טוענת שאני עוד ממש אוהב את אוסוולד ודני. נחיה ונראה. רק, אני ממש לא מבינה מה את רוצה מבלייק ופייג'. זה *מירוץ*, לא פעולה של הצופים, והם לא אמורים לעשות מעשים טובים אלא לנצח. מה לעשות, פישלת-נדפקת, ואם הסבתות באמת לא התעוררו, אז הן פישלו. ואם להסתכל על הצד המעשי (מה שמיותר בעצם כי מבחינת העיקרון הם כבר לא עשו שום דבר לא בסדר), תמיד יכולות להיות הפתעות לא נעימות שיעבירו אותך למקום אחרון ("אנחנו אמריקאים ונגמר לנו הכסף"
) - מה זאת אומרת "גם ככה אין להן סיכוי"? קורה מספיק במירוץ שצוות נשאר לא כי הוא מוצלח במיוחד אלא כי האחרים פישלו. חוץ מזה, בלייק ופייג' מצחיקים אותי עם כל האהבה ההדדית הזאת.

maya567

New member
צ'ה צ'ה צ'ה../images/Emo34.gif

אוסוולד ודני רולז! ובלייק ופייג' בהחלט מפרזים קצת יותר מדי אהבה. אני זוכרת שראיתי את זה בסיבוב הקודם בעבודה - אז אחת הבנות היתה בטוחה שהם זוג, ודי נגעלה כשגילתה שהם אחים.

fsss

New member
הם אחים?! אני גם בטוחה שהם זוג!

ווויל וטרה? הם זוג נכון?..

למעלה