המירות למיליון 202

בוביץ

New member
המירות למיליון 202

מש שודר עכשיו בערוץ 10. קודם כל עריכה של הפרק גרועכה כלומר נתנו יותר מדי משימות וההפקה החליטה לא להראות את כל הקבוצות מהאמצע את משימת השיוט . ככה שדי דילגו על זה בצילום אבל היה פרק סביר אני מתחיל לחבב את האמהות הזקנות אבל הן לא יחזיקו מעמד ולפי הפרומו לפרק הבא הן נרדמות ולא קמות למשימה
 
אהא

לא יודע למה אני לא נמשך למריוצ הזה לא סקס מידי ... המירוצ 1 אפילו שידעתי תזוכים מראש בגלל מעפן שהרס לי .. היה מעניין.. אממ המירוצ חמש שאני רואה כל שבוע פצצה ומעניין אבל המירוצ הזה לא יודע מה איתו אני לא אפסיד שום פרק כי זה מירוצ שאני לא יודע תזוכים אבל יאאלה בחפיף אולי יהיה מעניין בהמשך
 
למה אני מאוד אהבתי את המירוץ

הזה... אהבתי שם את מה שמם נו טרה ו-וויל! (ככה קראו להם נכון?) כי הם כל הזמן רבו וזה היה קורע!!! ואהבתי את בלק ופייג'!! אבל אין כמו פלו וזאק!!(מהעונה השלישית) אני מת על פלווווווו
 
פלו סבבה בעונה 3 אבל המלכים

האמיתיים הם בלייק
ופייג'
בלייק ופייג' רוולז!
 

zulu2000

New member
מה יש לכם מפלו?../images/Emo28.gif

בדיוק ראיתי את העונה ה3.. אני היחיד שחושב שהיא לא
?
 

MooTzk

New member
עונה 3 IS קן וג'רארד

דבר ראשון, אני לא יודע אם צריך להזהיר לספוילרים למירוץ 3, אז מי שלא ראה שלא יקרא למטה כמובן.
גם אני לא מבין אנשים שאומרים שפלו מלכה, היא המתמודדת הכי גרועה בהסטוריה של המירוץ לפי דעתי, ואחת הזוכות הכי לא ראויות בכל תוכנית ריאליטי שהיא. זאק מלך אמיתי שסבל אותה ועוד סחב אותה לנצחון. אני במקומו כבר הייתי נשבר ונותן לה איזה סטירה להשתיק את הנקבה הזאת :X ג'ון ויטו וג'יל היו נחמדים אבל חסרי אישיות. לא היה בהם שום דבר מיוחד. איאן וטרי היו אחד הזוגות הכי משעשעים בהיסטוריה של המירוץ(HUMP IT!), גם כשהציגו אותם כמניאקים לאורך רוב התוכנית וגם אחרי שהעריכה הפכה אותם לזוג נחמד וטוב בוייטנאם והלאה. קן וג'רארד לטעמי הם הזוג של המירוץ הזה(ושל כל המירוצים עד עכשיו). גם חכמים, גם מצחיקים. הקטע עם הפנצ'ר בצמיג היה היסטרי, וגם כל הירידות שלהם על איאן וטרי. התאכזבתי מאוד כשהם לא זכו, הם הזוג הכי טוב(ביחד עם גווידו אולי) שלא זכה במירוץ לדעתי.
 
קבבים ? חחחח לבריאות.

ראית כבר המירוצ למליון 2? הוא הולך להיות יפה בהמשך . אני מאוד מקווה שהבוגרות יגיעו רחוק הם כאלה מתוקות אהבתי לדעת שהם הגיעו לפני שני צוותים צעירים !
 

maya567

New member
הפאמיליה עושה על האש

וכן - העונה הזו מצויינת. הכי אהבתי את עונות 2 ו-3.
 

Sole Survivor

New member
עונות

2 3 באמת הכי טובות וגם עונה 5 שמשודרת עכשיו בארה"ב בעונה 2 יש זוגות אחלה משתפים פעולה לא רמאיים ואין ריבים
 

talrv

New member
עונות 2-3 באמת היו מצויינות!

רק עכשיו שאני קוראת את ההודעות שלכם אני נזכרת כמה הן היו מצויינות. והפרק ששודר בערוץ 10 היה הפרק בריו, נכון? הם ממש לא מיצו את העיר. יש בה עוד כל כך הרבה מה לראות (*געגועים לברזיל* - הפורום הזה גורם לי להתגעגע לערים אהובות). בכלל בברזיל. אני לא מורידה את עונה 5 אז אני לא יודעת, אבל לא נגמרים להם המקומות שאפשר לבקר בהם?? מתי הם מגיעים לישראל?! טל.
 
למעלה