המירוץ לפיינלס MVP

Puskas

New member
השאלה היא בין שניים

או שיתנו לשחקן הכי טוב בסדרה שזה קוואי או שינצלו את זה שבכל זאת הוא לא עשר רמות מעל הסדרה ויתנו כבוד אחרון לטימי.
כל זה נכון כמובן רק אם הספרס מנצחים.

rapgamer4ever

New member
כולם מדברים על כמה שקוואי גדול

כי שוכחים את היכולת שלו במשחקים 1-2.
לדעתי אין אף שחקן ספארס שהיה רמה מעל האחרים ולכן ההתלבטות כל כך קשה.

fatnoam

Active member
אם קוואי ישחק במשחק(ים) הבא(ים) כמו ששיחק

בשניים האחרונים, מגיע לו התואר ללא ספק.

היכולת שלו הביאה את המפנה, בזכות היכולת שלו סן אנטוניו יצאו מ 1-1 בינוני, ל-3-1 מכריע.

Puskas

New member
אגב.. נתון מעניין מהסדרה הזו

מי מלך האסיסטים של הספרס? בוריס דיאו! הבחור מוסר 5.8 אס' שזה חצי אסיסט יותר מטוני.
זו הסיבה שאמרתי שהכניסה שלו לחמישייה זו התאמה ששווה אליפות, הוא כל כך קריטי בסדרה הזו שבה ספליטר חסר תועלת.
ומי שחושב שקוואי הוא מלך החטיפות אז לא.. גרין הוא המוביל עם 2 למשחק (1.75 לקוואי).
כל כך קשה להחליט מי הכי טוב בסדרה הזו.. פארקר מלך הנקודות ושני באס', קוואי מלך ההגנה וכוכב התקפי בשני המשחקים האחרונים, טימי סלע יציב בהתקפה ומלך הרב', גרין מלך החט' ונתן משחק שיא התקפי אחד, מאנו יציב מהספסל להוציא משחק פושר אחד, דיאו בא משום מקום והפך לחתיכת אקס פקטור כשהוא מלך האס', שני ברב' או אולי בכלל פטי מילס שבא משום מקום ונותן 8.5 נק' בכולה 14.5 דקות מהספסל.
הספרס הם מעל הכל קבוצה ובעוד שאם מיאמי תזכה בסוף אז לברון יזכה בקלות, פה זה שונה ואם הספרס יזכו אז יהיה כאב ראש רציני למקבלי ההחלטות.

גרין פשוט נתן 5 חטיפות במשחק מספר 3

ועוד 3 בשלושת האחרים ביחד. אין ממש חשיבות לנתונים כאלה בסדרה כל כך קצרה.

Lechoke Lames

New member
השחקן שיישחק הכי טוב היום ייקח FMVP

מבין דאנקן, פארקר, לאונרד, ודיאו. אני רק מקווה שהם ייזכרו שמה שהביא אותם ל-3:1 זה המשחק הקבוצתי ולא האישי, כי ניסיון להתמקד בפרס האישי עלול להסתיים בבקפייר (עברית?)

rapgamer4ever

New member
דייאו לא יקח בכל מקרה

אין לו את המספרים בהתקפה (אם כי הוא חשוב לא פחות מאף שחקן אחר) והוא לא כזה משמעותי בהגנה.
יכול מאוד להיות שמיאמי לא תביא עליו עזרה ותהמר על הזריקות שלו מבחוץ ועל משחק הפוסט שלו מול שומרים קטנים יותר. אני חושב שזה מה שספולסטרה צריך לעשות.

Lechoke Lames

New member
כנראה שלא

אבל טריפל דאבל עם 20 נקודות נמצא בטווח היכולת שלו ויביא אותו להיות מועמד של ממש.

rapgamer4ever

New member
אל תגזים, זה לא בטווח היכולת שלו

הוא רשם טריפל דאבל עם 20 נקודות פעם אחת בקריירה שלו והשנה הייתה 2006.
בוא נתחיל מכמות נקודות דו ספרתית, דבר שלא קרה בינתיים בסדרה מול מיאמי.

Lechoke Lames

New member
במשחק הקודם הוא סיים קרוב מאוד לטריפל דאבל

ובסדרה נגד OKC היה לו משחק של 26 נקודות.

אני לא אומר שהסיכויים לכך גבוהים, אבל זו לא תהיה הפעם הראשונה ששחקן בסדרת גמר מתעלה מעבר ליכולות הרגילות שלו.

rapgamer4ever

New member
הוא כבר התעלה במשחק האחרון

אל תצפה שיתן עוד יותר ממה שנתן.
היה לו משחק אחד בפלייאוף עם 20+ נקודות, 0 משחקים עם דאבל דיגיטס באסיסטים. אין סיכוי שהוא יהיה עד כדי כך מרכזי בהתקפה ויעשה גם וגם. בוא נזכור שהוא בוריס דייאו, לא לברון ג'יימס.

rapgamer4ever

New member
אם לסכם במשפט אחד

אתה טוען שלדייאו יש סיכוי לקבל FMVP, אני טוען שלא.

בתקשורת בארה"ב הוא מקבל הרבה קרדיט

אבל אני גם מרגיש שזה בעיקר מס שפתיים, בשביל שדיאו - שחקן זר ולא כוכב - יקבל FMVP הוא יצטרך אישית לתת 3 בלוקים על לברון או טריפל-דאבל, ובנוסף קוואי וטימי צריכים להיות עם משחק פושר. זה בהנחה שמנצחים היום כמובן.

כרגע זה מרגיש לי באוויר בין קוואי לטימי עם יתרון קל לטימי כי המצביעים ייטו יותר להצבעה הסנטימנטלית במקרה שלו (כי "לקוואי תהיה ההזדמנות שלו" בעתיד, וזה סיפור מעולה על איך הוא מסיים את הקריירה עם FMVP). אם אחד מהם נותן משחק גדול הפרס שלו.

טוני יוכל לקחת את הפרס אבל רק עם משחק היסטורי, משהו מפלצתי באמת... ולא נראה שהוא בדרך לזה, פשוט כי הספרס משחקים כל כך טוב כרגע שלא צריך את זה ממנו, לא כי הוא לא יכול.

למעלה