המירוץ למליון 312

lnofar

New member
כולכם פשוט לא מבינים

ואולי גם אני לא אבל במקום להגיד עליה שהיא מעוררת נפשית(פלו) אולי תחשבו על העובדה שהיא נמצאת מספר שבועות רחוק מהבית במדינות שהיא לא מכירה ולא דוברת השפה(חוץ מבכמה מדינות שהיא דיברה צרפתית) שהיא נמצאת בלחץ מדהים של מירוץ על מיליון דולר וזאק האדיש הזה נשאר רגוע ושלו(שמצד אחד זה טוב ואולי מצד שני זה פשוט מעצבן!!!!!!!) זה היה אותו הדבר בפרדייז שכולכם התנפלתם על איימי וטוני תנסו לשים את עצמכם בנעליים שלהם ולחץ שהם נמצאים ואולי אז תבינו שזה די קשה להיות שם ויש רגעים שפשוט נשברים!!!! הם לא סופרמן או וונדרוומן הם אנישים רגילים כמוני וכמוכם שלפעמים פשוט נשברים ונכנעים ללחץ לרובינו זה לא קורה מול מצלמות ומיליוני צופים ביקורתיים להם זה כן קרה תתחשבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ו ו ש

New member
נראה לי שכן

הכי מבאס היה לראות את ג'ון-ויטו וג'יל עפים מהמירוץ וזה פעם ראשונה שזוגות שאהבתי בכלל לא הגיעו לגמר. לדעתי לפלוהיה מזל אדיר... היא המשתתפת הכי בכיינית שהיתה וממש לא הגיע לה לנצח, היה לה מזל שהיה לה את זאק.חבל שמקומות שני,שלישי לא מקבלים כלום... קיוויתי שהאחים ינצחו... מקווה שבעונה הבאה ינצח זוג שמגיע לו לנצח!!!!!! ועדיין אני מחכה שיפיקו סדרה כזו בארץ!!!!!! מוכנה להששתתף במירוץ!!!

gig19

New member
הזוג הכי ...

מטורף ומשוגע היו טרה וויל מעונה 2 פלו על ידם בכלל לא בכיינית למרות שבהתחלה לא רציתי שהם ינצחו ורציתי דווקא שאהרון ואריאן או התאומים ינצחו אבל בפרקים האחרונים זה היה ממש טוב והגיע לו לזכות... שמתם לב שבכל עונה יש פחות או יותר את אותם יחסי זוגות תמיד יש תאומים חברים גברים וזוגות צעירים ואחים הלוואי שיהיה בעונה 4 זוג שיש בו יחסים מיוחדים

ו ו ש

New member
לא אוהבת בכייניות

אין מה להשוות לטרה וויל... אבל רציתי שאהרו ואריאל או ג'ון ויטו וג'יל ינצחו ופלו היתה יותר מדי בכיינית

gig19

New member
גם אני רציתי כמוך

שאהרון ואריאן יגיעו עד הסוף.... ראיתם שבפרק סיום הם שניהם היו עם חולצות אי לאב ניויורק? מישהו ראה השרדות 6? איך כולם פה אחד העיפו את רוג'ר? ורוב הוא כזה חמוד....

א י י ל 20

New member
שאלה לגבי המירוץ למיליון 3

אני לא מבין את זה. אומנם זאק ופלוּ ניצחו - והצליחו להפתיע והכל, לפחות אותי - אבל בעצם היה צריך לשלול מהם את הזכייה. כשהם היו בוויטנאם והיו צריכים ללכת על המעקף של אופניים (עם כל הסלים) או על הסירות-קערה מקש, הם בסופו של דבר הגיעו לרמז הבא (שהיה על אי) בסירות. אבל איך? הם שכרו שני מקומיים שישיטו אותם! שני הצוותים האחרים התאמצו, קרעו ת'תחת על האופניים, בזמן שזאק ופלוּ דיי רימו. הגיוני?

gig19

New member
אז הנה...

לא איכפת איך הם עושים את המשימות כל עוד הם לא עוברים את הכללים והם יכולים להעזר בכל האנשים בעולם כל עוד הם לא עוברים את הכללים זה החכמה פה לפעול באסטרטגיה ושיקול דעת

katy13

New member
אבל גם הצוותים השניים רימו!

בכך שהילדים האלה עזרו להם לידחוף ת'אופניים ,והם שילמו להם! גם הגיוני לא??? אז זהו שכולם ש!!ים

א י י ל 20

New member
אבל הקטע הוא שאם היה מותר להם

להיעזר באנשים מבחוץ, ועוד לשלם להם בעבור זה, אז זאק היה חושב על זה כבר מהרגע הראשון (תוך כדי שפלוּ הייתה מתבכיינת, חחח), לא? כשהוא הלך וביקש מהמקומיים עזרה, זה היה כבר ברגע של יאוש, אחרי שהניסיון הראשון בסירות כשל וגם הניסיון של האופניים...

yes REAL

New member
הם (וגם ארי ואיאן) קיבלו על זה עונש

- עיכוב זמן - שהוא עונש סטנדרטי למקרים כאלו. העונש הזה, ועוד עונשים רבים במהלך העונה (וצ'ופרים בגלל בעיות הפקה), נחתכו בעריכה כדי לא לשעמם את הצופים.

gig19

New member
יש כללים במירוץ

למשל זוגות שעברו את המהירות המותרת מקבלים עיקוב (עונה 2) והתר ואיב שלא עקבו אחר כללי הרמז עוקבו בזמן והגיעו אחרונות וסולקו ודרק ודרו הגיעו לסיום הקטע ללא רמז אז חזרו מההתחלה ויש גם פעמים שההפקה מודה בטעויות שלה שהאוטו של גיל וגון ויטו התקלקל ושל הדוגמניות מעונה 4 אז הביאו להם אוטו חדש אבל שהצוותים מילאו דלק רגים במכונית במקום דיזל הם היו לרשות עצמם לפתור את הבעיה אז ככה שההפקה שומרת על כללי משחק ולזוגות מותר לעשות הכל בתנאי שהם לא עוברים את הכללים

למעלה