המירוץ למליון 312

חשנגה

New member
המירוץ למליון 312

שמתם לב ששתי הצמדים שמובלים בפתיחת קטע הגמר הם שתי הזוגות המבוגרים ביותר העונה? קן וג'רארד + איאן וטרה

yes REAL

New member
שימו לב שגם בעונה הרביעית יש זוג

שנקרא ראסל וסינדי (בדיוק כמו בעונה השניה). מוזר.

טיליה

New member
פלו הזאת מעצבנת..

כל הזמן בוכה ואין לה כוח , מסכן זאק הוא כל הזמן צריך לעודד אותה והוא נורא רוצה לנצח ומגיע לו , בקיצור מרחמת עליו .. אני רוצה שקן וגרארד ינצחו! (מקווה שקוראים להם ככה)

gig19

New member
אמממממ

נראה לי שהיו עוד מבוגרים כמו האבא מאנדרו ודניס וגם אלה שעפו ראשונות די מבוגרות והתאומים גם לא כאלו צעירים..... כן...המצבי רוח של פלו משתנים משנייה לשנייה זה בטח היה כי דרו כבר לא היה במרוץ והיא התגעגעה אליו....:) ראיתי קודם ערוץ החיים הטובים ואתם יודעים מי ראו שם.... ג'ון ויטו וג'יל....הם היו בחופשה בסינגפור.... המדינה שהם סולקו בה...חה...חה....

maya567

New member
../images/Emo70.gif מי שלא רוצה לדעת מי זכה בעונה 3

שלא יקרא את הראיון עם פיל קוגן ברייטינג. אבל חוץ מגילוי המנצחים ב-3 (ותודה שלפחות את 4 לא גילו), הראיון איתו מאד מעניין.

חשנגה

New member
רק בגלל הספויילרים המיותרים האלה

אני לא קורה את העיתון (הדי טוב יש לומר) 'רייטינג'.

maya567

New member
יש להם נטייה לעשות את זה... כמו עם

השרדות אמזון, שבשבוע לפני שהיה הפיינל ביס פלוס, כבר פרסמו את הזוכים.

yes REAL

New member
או לגלות במי הרווקה בחרה עוד לפני

שהתוכנית בכלל שודרה?

yes REAL

New member
אני דווקא חשבתי שהראיון היה ממש רע

אני לא מכיר אישית את אנשי רייטינג, אבל תמיד נהנתי לקרוא את הכתבות של מושיקו, דווקא בגלל שהן תמיד היו חפות מפוזה ונטולות כל מיני סימנים "אביעד קיסוסיים", כלומר, לא מלאות בשקרים/קשקושים/רכילויות מיותרות. אלא שלאחרונה הכתבות שלו פתאום התחילו להיות מתנשאות, מקושקשות ולמען האמת משעממות, והשאירו את דודו כהן (ויהודה נוריאל. אבל אני לא מתעניין בספורט) בתור הכתב הצדיק האחרון בסדום, בעיתון שהתחיל כעיתון טלויזיה ומנסה לגמור כעיתון שכותב בעיקר על כוסיות דוגמניות בנות 15 שרוצות להנחות באקזיט. והכתבה הזאת לא יוצאת דופן. לקחת את פיל קוגן, אחד האנשים הבאמת מקסימים ונטולי האגו שיש ולנסות להוציא אותו פארש ולהריץ דאחקות על חשבונו זו חוכמה מאד קטנה. הוא בצד השני של הגלובוס הרי, זה לא איזה סלב סוג ז' שהוא יפגוש מחר במכולת/TLV או שהבוס שלו ירצה למרוח מחר על השער עם התחתונים בחוץ. הסיבה שהוא דיבר עם פיל קוגן בסלולארי הפרטי שלו, והסיבה לזה שלא היה 'איש יחסי ציבור מטעם' על הקו איתו, קשורה לחלוטין לאופיו של פיל ולא למעמדו הנמוך כפי שהוא מנסה להראות בכתבה. הרי אם הוא היה עושה ראיון עם מנחים אחרים מפוצצי אגו (מי אמר ג'ף פרובסט ולא קיבל?) הוא היה מקבל על הקו עשרות יחצנים וקשקשנים אחרים שהיו מוציאים ממנו כל מילה אחרי עשרות שיקולים יחצ"ניים מחושבים מפה ועד להודאה חדשה. הוא רוצה לקרוא לו עודד משנה? מנחה סוג ג? שיהיה. והכתבה/קשקוש שהיתה דף אחרי על המנחים בכלל.. מאיפה הקריצו אותה? ג'ף פרובסט המנחה הכי טוב? אמנדה ביירם מנחה גרועה? מארק וולברג מנחה טוב??? איפה, באיזה יקום מקביל????

טוב אז בגלל שמחר מתחיל המירוץ

למיליון 4 הגיע הזמן שנתחיל לשרשר משהו על התוכנית המדהימה הזאת!.. וווואי אני מזה מחכה למחר!.. מהחופש אני מחכה לראות ת'מירוץ הזה.. איי מעניין איך יהיו הצוותים ובאיזה מקומות הם יבקרו..

סורי לא ראיתי שיש שרשור למטה..באמת

שחיפשתי..

gm3

New member
כל הזמנים

את לא לבד. לדעתי זו תכנית הטובה ביותר בכל הזמנים.

חשנגה

New member
../images/Emo35.gif אז מה באמת צריך כדי לקחת את..

'המירוץ למיליון'? היתכן שרק מזל? כי מעבר לזה לא נראה שיש לזאק האדיש או לפלו הבכיינית איזשהו כשרון יוצא דופן. היו צוותים חזקים מהם (התאומים), חכמים מהם (קן וג'רארד), מנוסים מהם (טרי ואיאן) אבל שום דבר מזה לא מנע מהם לקחת את המליון. זה פשוט שילוב של כוח רצון, צירוף מקרים, נסיבות הפקתיות וכנראה הרבה הרבה הרבה מזל. מסכנה אישית קצת מאכזבת אני יודע. אבל אני עדיין אוהב את הסידרה.

yes REAL

New member
לא רק.

בעונה הראשונה- נחישות בעונה השניה - לנצל טעויות של אחרים בעונה השלישית - מזל בעונה הרביעית - אי כניסה לפאניקה (זה לא ספויילר) בכל אופן, לדעתי זאק פשוט מדהים. הנחישות שלו והשלווה שהפגין למול הבחורה המעורערת נפשית הזאת, ראוייה לציון לשבח.

gig19

New member
אממממ

למשל גם העונה הראשונה אז לא כל 3 הצוותים הגיעו לקו הסיון ובעונה 2 ו 3 3 הצוותים היו קרובים... בעונה הראשונה הגיעה לרוב וברנן לנצח כי הזוג השני היה שחצן בעונה השניה הפספוס של ויל וטרה הגיע להם כי הם לא היו ספוטיבים ורבו כל הזמן וכריס ואלכס כן היו ספורטיבים ובעונה השלישית כולם היו אותו איאן וטרי ןפלו וזאק לשניהם היה אחד שהיה טוב ושני שיתעצבן אז היה איזוןורק קן וגראד לא תמיד היו ספוטיבים אבל היה כיף להסתכל אליהם ועונה 4 אני כבר מחכה כי הפרומו ממש מגרה מעניין מי הזוגות ואיפה יהיו ואיפה יהיה קו הסיום אבל אני לא רוצה ספולרים אני מעדיפה לחכות פרק פרק

maya567

New member
וחוץ מזה תפסיקו לזלזל בפלו

הבחורה ידעה איזה 80 שפות, וכמו שג'רארד בעצמו אמר בפיינל, כשהיא ב-100% היא מסוכנת. היא נשברה בפרקים האחרונים, וזה דבר טבעי מאד! אם תחזרו לפרקים הקודמים תגלו שפלו וזאק תמיד סיימו במקומות הראשונים, והפרק עם הספינה בארופה היה הפעם היחידה שהם הגיעו אחרונים (וזה היה המיקום הכי נמוך שלהם - 5, שהיה גם בפרק השני). או בקיצור - זכייה מוצדקת. וגם סוף סוף בחורה.

למעלה