אני דווקא חשבתי שהראיון היה ממש רע
אני לא מכיר אישית את אנשי רייטינג, אבל תמיד נהנתי לקרוא את הכתבות של מושיקו, דווקא בגלל שהן תמיד היו חפות מפוזה ונטולות כל מיני סימנים "אביעד קיסוסיים", כלומר, לא מלאות בשקרים/קשקושים/רכילויות מיותרות. אלא שלאחרונה הכתבות שלו פתאום התחילו להיות מתנשאות, מקושקשות ולמען האמת משעממות, והשאירו את דודו כהן (ויהודה נוריאל. אבל אני לא מתעניין בספורט) בתור הכתב הצדיק האחרון בסדום, בעיתון שהתחיל כעיתון טלויזיה ומנסה לגמור כעיתון שכותב בעיקר על כוסיות דוגמניות בנות 15 שרוצות להנחות באקזיט. והכתבה הזאת לא יוצאת דופן. לקחת את פיל קוגן, אחד האנשים הבאמת מקסימים ונטולי האגו שיש ולנסות להוציא אותו פארש ולהריץ דאחקות על חשבונו זו חוכמה מאד קטנה. הוא בצד השני של הגלובוס הרי, זה לא איזה סלב סוג ז' שהוא יפגוש מחר במכולת/TLV או שהבוס שלו ירצה למרוח מחר על השער עם התחתונים בחוץ. הסיבה שהוא דיבר עם פיל קוגן בסלולארי הפרטי שלו, והסיבה לזה שלא היה 'איש יחסי ציבור מטעם' על הקו איתו, קשורה לחלוטין לאופיו של פיל ולא למעמדו הנמוך כפי שהוא מנסה להראות בכתבה. הרי אם הוא היה עושה ראיון עם מנחים אחרים מפוצצי אגו (מי אמר ג'ף פרובסט ולא קיבל?) הוא היה מקבל על הקו עשרות יחצנים וקשקשנים אחרים שהיו מוציאים ממנו כל מילה אחרי עשרות שיקולים יחצ"ניים מחושבים מפה ועד להודאה חדשה. הוא רוצה לקרוא לו עודד משנה? מנחה סוג ג? שיהיה. והכתבה/קשקוש שהיתה דף אחרי על המנחים בכלל.. מאיפה הקריצו אותה? ג'ף פרובסט המנחה הכי טוב? אמנדה ביירם מנחה גרועה? מארק וולברג מנחה טוב??? איפה, באיזה יקום מקביל????