המירוץ למיליון 610

מה זה "טלויזיה טובה"? ../images/Emo58.gif

צריך שיהיו סיבות. הכי קל זה לכתוב "היה פה כל, איזה פרק, משו משו". במיוחד שיש עונות קודמות להשוות אליהן, חובה להיות הרבה יותר ביקורתיים. אבל זה, כמובן, בהנחה שמסתכלים על הפורמט עצמו, על ההפקה, על התכנון והביצוע ולא על מתחרה אסמטית יותר או פחות, ילד עם קוקיות קדמיות שהולך מהמשימה וחוזר ובחורה שנחתכה לה קצת האצבע וצועקת. כי אם זה המדד לפרק טוב, אז אולי כדאי שיחתכו למתחרים אצבעות בכל פרק, זה להיט נהדר.

De fire

New member
טלויזיה טובה היא אמנם הגדרה די

סובייקטיבית, אבל בסופו של דבר היא נשפטת ע"י הרוב. ברור שיש המון סוגים של אנשים ולכל אחד יש טעם משלו וסטנדרטים משלו שקובעים את רמת ההאנה מהתוכנית, וזה לגיטימי. אבל ברגע שיש רוב (די גדול) שנהנה (אפילו מאוד) מהתוכנית אזי, לפחות מבחינתי, העומדים מאחורי התוכנית (הרשת, המפיקים, העורכים- Whatever) עשו את שלהם, וזה הרבה יותר ממה שניתן לומר על תוכניות רבות אחרות שיש בטלויזיה. שוב, חבל להתקטנן על זה. יש שאוהבים ויש שפחות. על כל 2 ישראלים יש 3 דעות, וטבעי (ומסתבר שכלל לא נדיר) שאתה תחשוב שהפרק היה גרוע בעוד אחרים יחשבו שהוא היה טוב. רק מיותר כל הויכוח שאתה בונה מזה.

De fire

New member
ונ.ב שהוא ../images/Emo58.gif

אני כן מסכים עם איגור בקטע של צמצום הפערים הקבוע, שהפך כנראה למדיניות העונה. נכון, זה אולי מוסיף למתח, אבל השיטתיות שבה זה נעשה בכל פרק, ולעיתים אפילו פעמיים בפרק פשוט לא הוגנים ומורידים הרבה מהערך של כל מה שעשית עד הנקודה הזו. המדיניות של "רק לא להגיע אחרון" מתגמלת צוותים עם הרבה מזל ופחות יכולת, ופוגעת לפעמים בצוותים חזקים באמת.

מתי הרגע הנכון להיפרד?

כנראה שעכשיו. אני ורון לא דיברנו על התוכן של הפרק, התוכן של הפרק נבלע ברמת ההפקה. מצד אחד עצוב לי שאתה לא מצליח לתעל את עצמך לרמות של פשוט ליהנות מהפקה טובה וחייב להידבק לכל מיני באגים קטנים. מצד שני, ברור לי כעת מעבר לכל ספק שאתה פשוט טרול ולכן תקבל (לפחות ממני) את טיפול הטרולים - התעלמות. שא ברכה.

willo

New member
../images/Emo58.gif במחשבה שניה

במחשבה שניה ההשוואה אינה דבר כל כך רע. העונה הראשונה איבדה לקראת הסוף ערך, כאשר שני הזוגות האחרונים (רוב וברנן, פרנק ומרגריטה) פתחו פער של 24 שעות. לפעמים הדברים קשורים למזל (ראה הפיספוס של הסבתות את טיסת ההמשך בדרום אפריקה) אבל בשביל שיהיה מתח במרוץ צריך מדי פעם לאפשר לאנשים להשוות פערים. ניקח לדוגמא את הפרק שהיה בסנגל, בהתחלה בשוודיה היה הפרש גדול (מעל שבע שעות) בין הראשונים לאחרונים, זה יכל להספיק לג'ון וכריס, הייד וארון לקחת טיסה ולהקדים ב24 שעות את כולם וככה להמשיך ולהוציא את כל התחרות מהמרוץ. נכון שזה יכול לעצבן, אבל זה לא הורס את המרוץ לדעתי, זה רק מצריך אותך לשחק כל קטע מחדש. לגבי ג'ון וויקטוריה הם עפו רק בגלל שהם טעו בקריאת הרמז, גם אם הם היו הולכים על הגג הם היו עפים בגלל אותה סיבה, חוץ מזה זו הפעם השלישית שהם לקחו את המשימה הפיזית (ככה היה בנורווגיה, ככה היה בצרפת וגם עכשיו).

המירוצ למליון ../images/Emo58.gif 610

בכמה מילים: ניפוח יתר על המידה,פרק נחמד,אלימניישן צפוי,כל הזוגות ברגע זה פשוט טובים ולא הייתי רוצה שאפ אחד יעזוב. יש לציין: שלדעתי ויקטוריה היא הבנאדם הכי מטומטם עלי האדמות.

sand372

New member
העונות הקודמות של המירוץ למליון

מישהו פה יודע אם יש כוונה ל- YES או משהו אחר לשדר את העונות הקודמות שוב ? ראיתי רק את עונות 4,5 ואני עוקב אחרי 6 אבל לא ראיתי את הישנות.

../images/Emo58.gif 610

ממש לא אכפת לי מי ינצח בעונה הזו (טוב בסדר, בא לי על אדם ורבקה). ההפקה עשתה יופי של עבודה. פשוט כיף לראות את הדבר הזה.

אילקו

New member
../images/Emo58.gif 610

העונה סבבה והכול והחביבים עליי הם אדם ורבקה אבל מה שכן מפריע לי שסה"כ היו באירופה כל הזמן פעם אחת בסנגל, חזרו אז לאירופה ועכשיו שוב אפריקה.. שיגוונו! מה רע בדרום אמריקה? אסיה?!

חשבתי וחשבתי ועדיין לא מבין../images/Emo58.gif

למה כולם כ"כ אוהבים את אדם ורבקה? למרות שהם הגיעו ראשונים(וזה גם רק בזכות הFF) בפרק האחרון, למרות שהם היו על הטיסה הראשונה ולמרות שהם שמו לפרדי וקנדרה יילד(שבסוף עקפו אותם בכל זאת), הם הגיעו אחרונים. בנוסף לכל זה הגבר שם מתנהג כמו אוסטן מעונה 7, ובנוסף לכך, הם כל שנייה רבים. אפשר להבין על בדיוק אתם כ"כ אוהבים אותם?

shmupi

New member
../images/Emo58.gif 610

דבר אחד יש לי להגיד לכם..... Viiiiiiiiictoria פרק הכי טוב העונה , ממש ריגשה אותי אתיופיה , תיארתי אותה אחרת לחלוטין תגידו אני היחיד שרצה שג'ונתן וויקטוריה ישארו ??

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif 610

אני יודע שאני מגיב חודשים אחרי כולם, אבל רק עכשיו היה לי זמן לראות. כמה דברים - רק לי כל הקטע בשדה תעופה היה מבולגן לחלוטין? עד הנחיתה לא היה לי שום מושג מי על איזה טיסה ואם זה טוב יותר או רע יותר לעומת האחרים. לא כיף. אתיופיה היא אחת הארצות הכי יפות שהמירוץ הזה ביקר בהן על כל עונותיו. למרות שהיה פרק מעניין מצאתי את עצמי מסתכל רוב הזמן על הנוף. מוי כיף. אדם ורבקה - למרות שהם היו הפייבוריטים שלי מהפרק הראשון הם מתחילים להציק. אני עדיין בעדם, אבל הם צריכים להרגע. וקריס וג'ון, למרות שלא סבלתי אותם בפרקים הראשונים, מוכיחים בעקביות שהם זוג מעולה. וקריס מגניבה לחלוטין. קנדרה, לעומתה - להרדים אותה ויפה שעה אחת קודם.

למעלה