המירוץ למיליון 610

../images/Emo58.gif610

זה היה הפרק הכי טוב בעונה הזאת! מזמן לא נהנתי ככה, הפעם השנייה במירוץ 6 שהייתי ממש במתח! משימות מדהימת, מתח, הצוותים היו מענייינם הפרק - פשוט הכול. הצוותים: 1. היידן ואהרון - היידן ואהרון הוכיחו שהם באמת מצויינים במירוץ הזה. למרות שהגיעו מקום אחרון בפרק הקודם, למרות שלא היה להם כסף ולמרות שהם היו על הטיסה האחרונה - הם הגיעו מקום 1. צל"ש
. הפייבוריטים השניים שלי במירוץ. 2. לורי ובולו - מצד אחד קדנרה צדקה בכך שאמרה עליהם כי הם פרימיטיבים משום שנדחפים בתור, אבל מצד שני ככה צריך להתנהג במירוץ על כסף, לא? 3. קריס
וג'ון
- שוב הם מוכיחים כי הם מצויינים במירוץ, מצויינים בזוגיות ומצויינים ביחס לאנשים. קריס פשוט מדהימה
. הפייבוריטים הראשונים שלי. 4. פרדי וקנדרה - חחחחחח קנדרה כזאת סתומה! חח "דווקא פה, לעומת סנגל, האנשים חיים ביופי"(או משהו כזה), חחח היא הרגה אותי. מה שקרה לג'ון באצבע באמת לא נעים, וגם מה שקרה לקנדרה - בפריויו ניפחו את זה יותר מדי. 5. אדם ורבקה - שלום לזוכים שלנו. לא יודע איך לא ברור לכם, אבל העריכה כ"כ מראה שהם הזוכים(הימור בלבד). צוות די מעצבן - אדם ממש כמו כוסית בכיינית, איך רבקה סובלת אותו?! היילד: סה"כ זה משחק, ושמחתי שמישהו סופסוף השתמש בזה(מזל שלא על קריס וג'ון
) - גם בזכות זה הפרק הפך לסופר מעניין. אני הייתי זועם על רבקה במקום קנדרה אבל בסוף הייתי מבין שזה משחק. המודחים: ג'ונתן וויקטוריה - אח! סופסוף הרגע זה הגיע
, אני לא יודע אם לשמוח שסופסוף הפרצוף של ג'ונתן עף ואני לא אסבול אותו, אבל מצד שני בלעדיהם זה יכול להיות משעמם. המשימות: הדיטור - דיטור מעניין, היה קשה לבחור בין שתי המשימות. היו צריכים להוסיף ליד המשימה עם הבוץ שהיא משימה מסוכנת לאצבעות. החמורים - חחח משימה משעשעת, הכי טובה בפרק. הרודבלוק - יש אותו בכל עונה בדרכים שונות. חחח לא שמתי לב וכבר אני רואה שכתבתי מגילה
מחכה לפרק הבא.

willo

New member
610 ../images/Emo58.gif

כמו כולם אני חושב שהפרק היה מעניין. לגבי ההתחלה, בפרק הקודם הראו כאילו היה מרוץ צמוד לסוף והנה מתברר שההפרש בינהם הו 33 דקות. נו באמת. הקטע הבשדה התעופה היה מעניין, בייחוד שלא כום טסו באותה טיסה. מה שאני לא מבין זה שבעונה הקודמת צ'יפ סיפר שקולין היה מזמין מקומות על מספר טיסותוכאן בולו ויתר על הטיסה הראשונה בהתחלה וזה כמעט עלה לו במקום על הטיסה. רבקה הוכיחה שהיא לא יודעת להתחרות, אם כי בסוף זה לא שינה כי הם היו על הצ'רטר האשון וג'ון וגריס על השני. המעקף הוכיח שעדיף לקחת משימה פיזית ומהירה ממשימה יותר קלה. הנפילה של ג'ונתן וויקטוריה הייתה למעשה נפילה צפויה מראש, אם כי הסיום שלהם היה מעורר כבוד, הם לא ויתרו וביקשו מאדם ורבקה לעצור את פרדי וקנדרה וגם הצעדה לסיום הייתה יפה. לגבי העצור, טעות גדולה של אדם ורבקה, תמיד תעקב את מי שאחרון, ככה תרוויח מהגדלת הפער, חוץ מזה עכשיו יש לך שונאים. הקטע בשדה התעופה של אדם ורבקה רק מזכיר את ויל וטרה מעונה [2]. עוד דבר מוזר בפרק הזה זו חזרה לאפריקה, אני לא זוכר עונה שבה קפצו פעמיים בין שתי יבשות (אירופה - אפריקה - אירופה - אפריקה). מעניין מה יהיה בפרק הבא.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 610

לדעתי מדובר בפרק המוצלח ביותר בעונה הזו. היה בו פשוט הכל. קומדיה, דרמה, טרגדיה, פילוסופיה בגרוש וכל מה שאפשר לקוות לו מפרק של המירוץ. בצורה צפויה ביותר סצינת הפציעה של וויקטוריה וההתקף אסתמה של קנדרה נופחו בצורה מדהימה בפריוויו לפרק הזה. ההדחה של ג'ונתן וויקטוריה הייתה מה שציפינו - הדחה דרמטית שנבעה מטעות וחוסר חכמה של צמד שעשה כל כך הרבה טעויות במהלך המירוץ. אפשר להתווכח על ה"פייריות" של ה-Yield אבל בתור צופה מהצד שלא ממש אכפת לו מי יזכה במליון אני נהנה מההשפעות שלו על המירוץ והדינמיקה בין הצמדים.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif610../images/Emo28.gif

פרק מצויין. סוף סוף ג'ונתן&ויקטוריה עפו. למרות שהם היו צוות מעניין לא אהבתי את הקיצוניות שלהם. אדם ורבקה
הפייבוריטים שלי. פרדי וקנדרה- לא סובל אותם. היילד היה דבר הכרחי, וזה לא היה עוזר בכלום אם הם היו שמים אותו על ג'ונתן וויקטוריה, כי במילא הם היו צריכים לחזור להביא עוד חמור. הרבה יותר חכם לשים את היילד על צוות שצמוד אליך. כריס&ג'ון ואהרון והיידן- אותו דבר. לא מפריעים לי, אבל היידן ואהרון קצת מעצבנים.

walking

New member
610 ../images/Emo58.gif

סוף סוף פרק טוב העונה. סוף סוף ג'ונתן ווקיטוריה עפו. בפרק הבא: פרדי וקנדרה. איך ניפחו את הקטע עם לורי ובולו בפרק הבא.. בכאילו שזה לא קורה לשום צוות במירוץ. אממ אולי חוץ מלקריס וג'ון שהם מושלמים :(

מטר9

New member
../images/Emo58.gif610

פרק מעולה. אין לי ממש מה להוסיף למה שכבר אמרו... הגיע לג'ונתן וויקטוריה לעוף. אדם ורבקה הפייבוריטים שלי. (למרות שלא הבנתי בכלל מה היה הטעם להשתמש ביילד...) לא ממש משנה לי מי יהיה הבא בתור, נחליט כבר בפרק עצמו.

¥ Adi ¥

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצויין, אחד הטובים. אפשר להגיד שזה היה צפוי שג'ונתן וויקטוריה יעופו..כבר מהרגע שהם לקחו רק חמור אחד. טוב שהם עפו אבל נראה לי שעכשיו יהיה קצת משעמם
זו לא היתה הפעם הראשונה שניפחו ככה כל מיני בעיות רפואיות בפרומו..חפיף, אם זה מה שמחזיק אותנו במתח לקראת הפרק הבא אני מקווה שבפרק הבא יגיע תורם של פרדי וקנדרה לעוף כמה נ"א יש העונה?

willo

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

יש עוד נ"א אחד (בסף הפרק הודם פיל אמר זה השני מתוך שלושה).

בוביץ

New member
המירוץ 610../images/Emo58.gif

מה שטוב בעונה הזאת שאין לי ממש פיבוריטים ככה שכל פרק מעניין מחדש ולא אתאכזב(מהדחה לא רצויה) לדעתי אדם צדק כשצעק על רבקה מה היא מגלה לה על הטיסה הטובה לזוג השני . מה היא מספרת להם זה תחרות הרי. בסך הכל פרק טוב

willo

New member
../images/Emo58.gif לכל חובבי עונה 6

מסתבר שלויקטוריה וג'ונתן יש אתרים, אחד משותף והשני רק של ויקטוריה. מצחיק (בייחוד הפרק באתר המשותף, פורומים, בו הם מפרסמים את מכתבי השטנה שהם מקבלים.

../images/Emo58.gif

ממש השחתה, אין לי מילה אחרת לסדרה הזאת. אני לא יודע מה קרה להם, אם מישהו התחלף בהפקה או מה, אבל הסדרה הזאת אבדה כל ערך כמעט מעבר לדברים הצהובים הרגילים שיש בין המתחרים. כרגיל, אין חשיבות לסדר ההגעה. בשביל מה מטריחים אותנו עם זה? העיקר לא להגיע אחרון, לשאר אין משמעות. עובדה- בפעם השניה בשלושה שלבים הזוג שהגיע אחרון והתחיל בלי כסף סיים ראשון בשלב שאחרי. כבר בהתחלה- צמצום פערים במעבורת. דוקא מי שמתחיל מאוחר ישן יותר ומרויח. כל העניין של הכסף ממש מיותר ולא מוסיף כלום לסדרה. קודם כל כי זה מאוד תלוי במדינה שנמצאים בה וגם כי זה לא משקף שום דבר. "התורמים" רואים את המצלמות והמקרופונים ועושים את זה בשביל זה. לזוג תרמילאים רגילים זה לא היה עובד. אפילו לא קרוב. אחר כך הדיטורים המגוחכים והלא מאוזנים האלה. שוב. משימה אחת פשוטה של שתי דקות כשחצי כפר עוזר, מול משימה של חצי שעה עם בלאגאן. שום איזון והפעם גם לא היה שום אלמנט מפחיד אפילו. פשוט סתם מזל. ברור לגמרי שאם ג'ון וויקטוריה היו בוחרים להזיז גג, הם היו במשחק. בקיצור, העונה הגרועה ביותר של המרוץ, ושום גימיקים כמו ג'ון לא יעזרו לה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

איגור ממש לא מסכים איתך... וממש הגזמת בדבריך העובדה שלא רק גון וויקטוריה לקחו את המשימה עם הבוץ היו עוד כמה שלקחו את המשימה הזו. גון וויקטוריה עפו בגלל החמור ששכחו. זה שהספינה השוותה בין כולם ככה זה במיורץ וזה לא בפעם הראשונה למה לך להתלונן על דבר שכבר קבוע בתוכנית. אןם לא אוהב את זה שהם עושים את זה ככה אז אל תראה. זה ידוע שםה ואהבים שבכל לאג הייה משהו שישווה בין הצוותים ואיגור אל תהיה חכמולוג גדול אתה יודע שמשימת הגג היתה יותר קלה רק בגלל שראית את זה בפרק אבל אם היית עומד מול המשימה במירוץ לא בטוח שהיית יודע את זה כי זה היה משימה שהיתה יכולה מאד קצרה לפחות להיראות ככה. לגבי התורמים אתה רק רואה את מי שהסכים לתת להם אני בטוח שהיו אנשים שסירבו אבל לא צילמו את זה אני בטוח שאם היית נמצא בארץ רחוקה ולא היה לך כסף והיית משנורר בסוף היית מוצא כסף.

../images/Emo58.gif

נו מה, אתה לא מבין מה אני כותב? לא מבין את התגובה שלך בכלל, היא לא קשורה לכלום. התחרות היחידה שהיתה בפרק הזה היא הריצה מהמטוס באדיס אבבה לדלפק של הפייפרים שקבע מי יטוס קודם ומי אחר כך. מעבר לזה, לא היתה שום תחרות.

בוביץ

דבר אחד הפריע לי בהודעה שלך : " אןם לא אוהב את זה שהם עושים את זה ככה אז אל תראה"-גם אתה הרבה פעמים [כמו כל אחד אחר] טענת לגבי תוכנית [כל תוכנית] או שהפרק היה גרוע או שהיה משימה גרוע או שהתסריט גרוע ויאדה יאדה יאדה,אתה לא יכול להגיד לו לא לראות רק בגלל שהוא לא אהב משהו,לזה קוראים להביע דעה ותתפלא יש גם דעות לא תומכות.

בוביץ

New member
כי יש הבדל...

איגור מכיר תא התוכנית והוא יודע שבמירות אוהבים שבלכ משימה יש משימה שמאזנת את הצוותים לפחות פעם אחת בפרק. וכבר התלוננו על זה בפורוםן על ידיו ועל ידי אחרים המון פעם ככה שלחזור על זה כל שירשור זה די מיותר. זה כמו שאני לא כותב כל פעם בשירשור השבועי של ההישרדות שלכם שהסדרה גרועה ודפוקה כל פעם.

LOVEtheMcMAHONS

New member
עדיין כל אחד זכאי לכתוב את הדעה שלו

ומה לא מצא חן בעיניו בפרק. לא בא לך לקרוא ? אל תכנס להודעה שלו.

../images/Emo58.gif

אני באמת מתקשה להבין מה היה טוב בפרק. על ההתחלה צמצום פערים, אחר כך תחרות ריצה לדלפק בשביל להירשם לטיסה בפייפר ואז דיטור כל כך גרוע שבעצם מכריע את המשחק. לזוגות אין מספיק מידע על המשימות אז הם מהמרים. ראו את זה בברור. ואז יש משימה כל כך קלה, בעזרה של אנשים מקומיים (למה לא היתה עזרה גם בבוץ??) וכל מי שבחר בזה מיד עבר להוביל. מה היה מעניין בחמורים? שרבקה נתקעה שתי דקות בהתחלה? אחר כך כבר לא היה כלום. לקחו, הגיעו. זה הכל. והרודבלוק בכנסיה? מעבר למבנה המעניין, סתם תחרות שניפחו אותה בצילומים כדי ליצור אוירת קודש. ממש לא מעניין ובמהירות אפס. הדבר היחיד שהיה לו ערך בפרק זה הניגוד בין הדעות הראשוניות של המתחרים על אתיופיה לפני ההגעה לשם לבין הנוחות היחסית שלהם שם, עד כה, לפחות.

למעלה