../images/Emo58.gif610
זה היה הפרק הכי טוב בעונה הזאת! מזמן לא נהנתי ככה, הפעם השנייה במירוץ 6 שהייתי ממש במתח! משימות מדהימת, מתח, הצוותים היו מענייינם הפרק - פשוט הכול.
הצוותים: 1. היידן ואהרון - היידן ואהרון הוכיחו שהם באמת מצויינים במירוץ הזה. למרות שהגיעו מקום אחרון בפרק הקודם, למרות שלא היה להם כסף ולמרות שהם היו על הטיסה האחרונה - הם הגיעו מקום 1. צל"ש
. הפייבוריטים השניים שלי במירוץ. 2. לורי ובולו - מצד אחד קדנרה צדקה בכך שאמרה עליהם כי הם פרימיטיבים משום שנדחפים בתור, אבל מצד שני ככה צריך להתנהג במירוץ על כסף, לא? 3. קריס
וג'ון
- שוב הם מוכיחים כי הם מצויינים במירוץ, מצויינים בזוגיות ומצויינים ביחס לאנשים. קריס פשוט מדהימה
. הפייבוריטים הראשונים שלי. 4. פרדי וקנדרה - חחחחחח קנדרה כזאת סתומה! חח "דווקא פה, לעומת סנגל, האנשים חיים ביופי"(או משהו כזה), חחח היא הרגה אותי. מה שקרה לג'ון באצבע באמת לא נעים, וגם מה שקרה לקנדרה - בפריויו ניפחו את זה יותר מדי. 5. אדם ורבקה - שלום לזוכים שלנו. לא יודע איך לא ברור לכם, אבל העריכה כ"כ מראה שהם הזוכים(הימור בלבד). צוות די מעצבן - אדם ממש כמו כוסית בכיינית, איך רבקה סובלת אותו?! היילד: סה"כ זה משחק, ושמחתי שמישהו סופסוף השתמש בזה(מזל שלא על קריס וג'ון
) - גם בזכות זה הפרק הפך לסופר מעניין. אני הייתי זועם על רבקה במקום קנדרה אבל בסוף הייתי מבין שזה משחק.
המודחים: ג'ונתן וויקטוריה - אח! סופסוף הרגע זה הגיע
, אני לא יודע אם לשמוח שסופסוף הפרצוף של ג'ונתן עף ואני לא אסבול אותו, אבל מצד שני בלעדיהם זה יכול להיות משעמם.
המשימות: הדיטור - דיטור מעניין, היה קשה לבחור בין שתי המשימות. היו צריכים להוסיף ליד המשימה עם הבוץ שהיא משימה מסוכנת לאצבעות. החמורים - חחח משימה משעשעת, הכי טובה בפרק. הרודבלוק - יש אותו בכל עונה בדרכים שונות. חחח לא שמתי לב וכבר אני רואה שכתבתי מגילה
מחכה לפרק הבא.