המירוץ למיליון 2 - פרק 17

פרינז

New member
הכל זה מלמעלה ..... :)

ככה זה שאתה משחק בצורה מלוכלכת אז הגלגל מסתובב יש להם קרמה רעה ברחוב שם באמת לא ברור לי מה קרה/קורה להם, אם הם באמת הרחובף כל השאר מוצאים את זה מהר יש מצב שהם עוברים מול זה ולא שמים לב כמו שהבלונדיניות שלא שמו לב איפה לעלות אחרי שהן שתו מים במזרקה...

bali

New member
מנהל
זו רק את

ראו אותם מבצעים את המשימה ואפילו ה"כלה" קיבלה נשיקה בלחי.

גםצופה

Member
מנהל
בטח שהראו...

אבל נדמה לי שלא הראו את כל קטע הנשיקות (הרי לא חייבים להראות את כל המשימה שהצוותים עושים...) אלא רק את הקטע שהם מוסרים את הדברים לכלה.

למה עוד פעם אין הדחה???

וזה עוד אחרי שגם בשבוע שעבר היו שני פרקים בלי הדחה, ולפניהם פרק לקט... מה נסגר איתם? עכשיו בפרק הבא תהיה הדחה ואחר כך צריכה להיות עוד נקודה בלי הדחה, ובטח ידחפו עוד איזה פרק "קטעים שלא שודרו" או משהו... כבר איזה מליון פרקים שיש את אותם שישה זוגות ואף אחד לא עף! לגמרי מוציא את החשק מהתוכנית. כל הפרק אתה מחכה לראות מי יודח ובסוף אין סוף.

How I Disappear

New member
ואל תשכח את הפרק שלפני הגמר

שמראה את כברת הדרך שהזוגות של הגמר עשו עד לגמר מה שאומר שזה לקט של הקטעים של זוגות הגמר

gorge75

New member
קבל תיקון עוד 2 נקודות ללא הדחה

רון אמר שיש 4 נקודות ללא הדחה ובינתיים ראינו רק 2 (או לפחות אני ראיתי רק 2 עד עכשיו)

כן אני יודעת

אבל אם יש שתיים ונצא מתוך נקודת הנחה שהן לא יהיו ברצף, אז אחרי ההדחה הבאה צריכה להיות עוד נקודה בלי הדחה... ואז עוד פעם הדחה ועוד פעם עוד נקודה בלי הדחה. :/

שמתם לב שבתוכנית של גיא פינס אתמול טום פלט משהו בטעות שמתייחס לכך שהם עומדים להיות מודחים מהתכנית?

אם אני הייתי עושה את זה

אז עד הסוף הייתי עושה כאילו שאני סובל בשקט, ואחרי שהייתי מדביק את הכול, ממש בדלת הייתי אומר לו "אמאש'ך, *&^&&^%$&^%&^%" סתם בשביל הצחוק.

למעלה