המירוץ למיליון 2 - פרק 17

always be me mc

New member
אין תחרות אבל שבוע הבא

אולי פשוט אקח סרט ואראה. לפחות לזה סיום בטוח יהיה

luluz

New member
רון שחר אמר בסוף הפרק ספויילר מטורף!!

אף אחד לא שם לב?? כשהראו מאירועי הפרק הבא הוא אמר: "בשבילכם זה סוף המירוץ" כלומר הוא מדבר אל גברים או אל זוג מעורב, אז לא התימניות עפות וגם לא הבלונדיניות. לפי מצב העניינים כרגע זה מוטי ופונדק, או אולי טום ואדל. אבל לפי העריכה של הפרק הזה והעריכה של 'הפרק הבא' שהראו אז זה מוטי ופונדק! כנראה שזו הסיבה שמתחו את פרק ההדחה ליום ראשון, כי זה יהיה שוק כשהם יעופו.

פרינז

New member
לא נראה לי

אני לא חושב שרון שחר זוכר להקפיד על עברית תקנית כל כך שהוא יאמר לבנות "בישבלכן זה סוף המירוץ"

luluz

New member
אני חושבת שזה כן מעיד על מה שיקרה...

ולומר בשבילכן זו לא עברית תקנית, זו עברית רגילה של זכר נקבה. לומר מכם ולא ממכם זה כבר תקנית. כשעומדות זוג בנות מולך- קשה לי להאמין שאדם מבוגר, עם ראש, ידבר בלשון זכר. תנסה לדמיין מולך זוג בנות ואתה אומר להן- בשבילכם. אוטומטית יוצא בשבילכן.. אבל אני די בטוחה שזה כן אומר שיודח זוג בנים או זוג מעורב.. כנראה פאשלה של רשת. הכל מעיד על כך שמוטי ופונדק יעזבו, והם הפייבוריטים שלי אז אני מאוד מקווה שלא..

התכוונתי לפרומואים שרצו מראשון לשלישי

יומיים שלמים הייתי בטוח שפיפי וניצן יודחו, ובסוף התאכזבתי.

ny22

New member
מנהל
לא בטוח....

יכול להיות שזה התימניות והם סתם מטעים..

הלטאה1

New member
מאוד יכול להיות שזה מוטי ופונדק

כי אני זוכרת שבאחד הראיונות, טום סיפר שהוא נהג 13 שעות ועוד לא היתה משימה כזו אז נחכה ונראה.

פרינז

New member
פרק מרוח קצת

כבר באמצע הפרק היתה לי תחושה מוזרה כי לא דיברו כמו בפרק הדחה רגיל על זה שהם בדרך לנקודת סיום וכו... משימת חתונה קצת משעמם... ואכן נראה שהמשימה העיקרית בסין היא לא המשימות אלא התמצאות בשטח. קשה להבין איפה מוטי ופונדק הלכו לאיבוד שם כי כל הזוגות מצליחים להגיע יחסית מהר, וגם אחרי כמה זמן מוצאים מישהו שיודע לעזור. תימניות ממש נמאסו עליי כל הדיבור שלהן... האחים למרות שאני לא אוהב אותם כל הכבוד שהם הצליחו לחזור קדימה....חבל שהם לא מודחים...

katam

New member
בתאריך 7.1 עולה התוכנית THE VOICE זה אומר

שהמרוץ נגמר עד אז ? יש מצב שלרשת יש שתי תוכניות ראלטי יחד ?

למעלה