המירוץ למיליון 2 - פרק 17

לכול אחד יש את הפייבוריטים שלו

ואת הזוגות שהוא לא אוהב אם לכולם היתה את אותה דיעה אז היה משעמם

KEEK

Member
האמת אין לי פייבוריטים

שזה מוזר.. אבל הליהוק מוצלח ורוב הזוגות מצליחים לשעשע אותי לא ממש אכפת לי מי יזכה אני מבסוט שהיפה והחיה הודחו.. מבחינתי כל השאר לא משנה
אם הייתי צריך לבחור בזוכה אז כנראה עקיבא וענהאל. היחס שלהם אחד לשניה מקסים בעיני.. ובתנאים כאלה קשים ולחוצים זה לא מובן מאליו.. אבל גם הבלונדיניות או מוטי ופונדק זה בסדר..

Jason2

New member
יש עניין של עריכה

אני די בטוח שלכולם יש משפטים כאלה, פשוט בוחרים לא להראות אותם.

לפי מה החלטת את זה?

לפי מה החלטת ששאר המתמודדים לא מחבבים אותם. זה פשוט לא נכון. היחידים שלא מחבבים אותם זה עקיבא והחופרת שלצידו. שהחליטו לקחת באופן אישי את הסיפור בגשר. אני לא אתפלא אם מדובר בכלל בקטע הומופובי... אחרי הכל הם די פרימיטיביים. אנשים שמים מחסום למי שמאיים עליהם - לא למי שהם לא מחבבים. ונכון- אלון התעצבן על זה שהם שמו להם מחסום. הוא לא כעס על האחרים - כי זה המשחק. פה זה היה אישי. חוץ מזה שהאי-חיבה הזו הדדית. ענהאל , אחרי הכל די בלתי נסבלת. יש הבדל בין לראות אותה שעה בטלוויזיה אחרי עריכה לבין לסבול את הקרקורים שלה ימים שלמים. אני כבר הייתי מתפרצת עליה ביום הראשון.

KEEK

Member
שהוא "יטפל בה באופן אישי"

ועוד כמה דברים.. לא אהבתי את הסגנון כי זאת סתם התבכיינות מיותרת וזה לא שהם משחקים משחק נקי וחברותי.

hagar9

New member
ענהאל מעצבנת כל כך!

כל מילה שהיא מוציאה מהפה מרגיזה. הוא מקסים!

האחים הדרדרו מהמקום הראשון למקום האחרון בגלל

הפרסה קצת עצוב עצוב לי גם על זה שהתימניות הסתבכו בגלל שהם לא ידעו מאיזה צד של הסדין צריך לרשום יעכבו אותם שעה אז הטעות עם הסדין יכולה להיות משמעותית גם אני במקום התימניות הייתי אומר שנמאס לי

KEEK

Member
יש לאחים מזל שהתימניות נשארו בתחרות

וכנראה הן עפות הפעם..

KEEK

Member
אם לא יקרה משהו בלתי צפוי

הם יקחו את המיליון בהליכה חוץ מעקיבא וזוגתו, שאר הזוגות יותר מידי טיפשים בשביל לנצח אותם.. פשוט נופלים בקטנות שזה משגע..

האמת שמבחינה אובייקטיבית מגיע להם

כי הם הכי חכמים הם עשו 3 מהלכים חכמים במהלך המשחק במשימה עם הקרח, בפקק שהיה שהתחפשו לצוות טלוויזיה ספרדי ובמשימה עם המלח

KEEK

Member
הם הזוג הכי חכם.. אין ספק

אבל זאת לא מחמאה גדולה שרואים מי שאר המתמודדים באמת שהם עומדים מול מטומטמים לרוב וגם אלה שלא מטומטמים, לא יודעים טיפה להגדיל ראש.. בוא נגד שחוכמה זה לא מה שמשקף את העונה הזאת והמשימות בהתאם.

פרינז

New member
לצערי אני מסכים

הם חכמים לפעמים חכמים מדי ומה שמאוד חסר להם שיש לאנשים חכמים אחרים זה קצת צניעות (לא כמו ענהאל) הם שחצנים וחושבים שמגיע להם הכל אגב במשימה של המלח לדעתי היה להם מזל ולא באמת שהוא הצליח בכזו קלות

המשימה עם המלח היתה לגמרי עניין של שכל

גם אני חשבתי על זה שצריך לחפש נקודה שנראת קצת שונה וזה מה שהם עשו

למעלה