המירוץ למיליון 2 - פרק 17

עוז 61

New member
אם אני לא טועה סעונה הראשונה הישראלית...

לקחו לאשר ומאור את הרכוש...

retard boi

New member
את לא מעודכנת

בקרוב ל 10 עונות האחרונות נותנים לצוותים שמגיעים אחרונים speed bump שזו בדר"כ משימה מטופשת שדורשת מהם לבזבז אולי 10 דקות מזמנם ובתקופה שלקחו להם את הכסף הם אספו את הכל צ'יק צ'ק תוך כדי נסיעה ממקום למקום. עיכוב של שעה ספיט סטופ זה העונש הכי חמור שניתן לצוות שהגיע אחרון ממה שזכור לי. בקטעים האלה ממש לא מרחמים עליהם.

גםצופה

Member
מנהל
לדעתי

די מהר ירדו מזה (העונש המתנה של חצי שעה היה כמדומני רק בעונה 10 ו11...לא להאמין שכבר 8 עונות נותנים פס האטה...) כי לעניות דעתי זה היה די משעממם.. כשלקחו מהצוותים את הכסף והציוד היה מעניין לראות אותם אוספים את הכל חזרה או מקבלים עזרה מצוותים אחרים... וגם עכשיו עם פס האטה זה נחמד לראות את הצוות עושה את העונש וכן לראות איך 'פס האטה' מעכב אותם...

KEEK

Member
לא אהבתי את מה שאחד מהם אמר על ענהאל

במונית. להם זה מותר לגלות לחצי מהמתחרים במשימת הגשר את הקוד פרט לעקיבא וענהאל, אבל לעקיבא וענהאל אסור לשים להם מחסום? בעיני הם זוג בכיינים..

Jason2

New member
אבל הם צודקים

את כולם מעכבים בגלל שהם חזקים ומשום מה את עקיבא וענהאל לא מעכבים. מה היחס הזה?

KEEK

Member
ושכולם שמו פעם אחר פעם את חן ואלון

באופן סיסטמטי, זה בסדר? אין מה לעשות הם גם זוג מאוד חזק וגם זוג בלתי נסבל (שים לב שרוב שאר הזוגות לא ממש מחבבים אותם) אז ברור שישימו להם. אם יש מס' זוגות שהם חזקים, לא תשים לזוג שאתה הכי פחות מחבב? עקיבא וענהאל הם הוכחה שאפשר לשחק את המשחק הזה חזק מאוד מבלי להתנהג גועלי לשאר המתמודדים. ובכך הם הרוויחו את עולמם אצל שאר המתמודדים שלא חוסמים אותם. אז בעיני זאת התבכיינות מיותרת.. במיוחד שזה חלק מהמשחק.. אני התפלאתי שרק עכשיו שמו להם (פעם שניה בלבד) אני הייתי שם להם עוד הרבה לפני..

האחים לא התייחסו באופן גועלי לאף זוג

אולי חוץ מהטעות הגדולה שלהם על הגשר כשעזרו למוטי ופונדק ולא עזרו לדתיים

KEEK

Member
בגלל זה רוב שאר הזוגות לא אוהבים אותם?

מס' פעמים הראו בתוכנית זוגות אחרים מדברים על אופן המשחק שלהם בצורה שלילית.

KEEK

Member
אגב, גם לתימניות כמעט ולא שמים

הם לא "נחסמו" עד עכשיו.. אבל הם לא מקטרים עליהם. וגם לא על מוטי ופונדק שהם זוג מאוד חזק. זה עניין אישי נטו שיש האחים מול הדתיים עוד ממשימת הגשר שהם לא גילו להם את הקוד.. יש קבוצות במשחק וזה לגיטימי.. משום מה את עקיבא וענהאל הם הכי פחות מחבבים..

Jason2

New member
אני הייתי מעכב אותם בכל פעם

ובמירוץ הישראלי דוחפים אותם לשחק גועלי ולכן זה מתבקש.

KEEK

Member

לי זה נראה במירוץ הישראלי, כדי שלמחסום יהיה אפקט רציני, הוא צריך להגיע באופן שיטתי פעם אחר פעם.. ורק ככה זה משפיע. כמו שעשו לחן ואלון - חן נשברה מנטלית מכל הפעמים ששמו להם ולכן זוג חזק כזה עף מוקדם. אם אם ישימו באופן קבוע לאחים זה יעבוד.. בעיקר מהפן המנטלי. פעם אחת לא תדגדג להם..

פרינז

New member
יש בעיה אחת

לאח הצעיר כבר יש בעיה מנטלית...נראה לי עוד מחסום והוא עובר התמוטטות עצבים....

KEEK

Member
נכון, אבל הם סילקו את את עקיבא בצורה מכוערת.

שלא תביני אותי לא נכון - אני לא חושב שזה לא בסדר. זכותם לגלות למי שבה להם, ובעיני זאת חשיבה נכונה לעזור לזוגות מסויימים (שיחזירו לך טובה בהמשך). אני נתתי את זה כדוגמא כדי זה הצחיק אותי ההתייפייפות של הזוג הזה.. שרואה רק את עצמו וחושבים שרק להם מותר.

KEEK

Member
דעתי האישית שהם הזוג הכי פחות סימפטי שיש

(אחרי הדחת חן ואלון) אז אני יכול להבין למה שאר המתמודדים מחבבים אותם פחות.. בעיני הם אפילו בלתי נסבלים רוב הזמן. והיו שלבים במשחק שהם היו ממש מלאי זחיחות.. יש להם אופי מאוד דורסני שלא רואה אף אחד ממטר.. אני למשל לא חושב שהייתי מצליח לשחק משחק כמו עקיבא וענהאל - גם לשחק חזק וגם להשאר חביב. אני מאמין שהייתי בוחר בשיטת האחים ולא רואה ממטר אבל זה עולה ביוקר כמו במקרה עכשיו של המחסום. שעושה רושם של יותר בחירה חברתית מאשר אסטרטגית נטו.

למעלה