המירוץ למיליון 2 - פרק 17

פרינז

New member
אין מצב שזה היה כל כך קל

כל הזמן עמד חבר צוות מאחורה התסכל על הקיר אם באמת היתה נקודה כזו אז הוא/היא היו רואים. זה היה לו מזל

פרינז

New member
אי אפשר גם וגם

אני זוכר איך הראו את זה בפרק שהוא הסתכל על הקיר וחשד בנקודה שם. לדעתי היא הימר בצורה נכונה.

KEEK

Member
אני גם חושב שהיה להם מזל

הם הציגו את זה כמהלך חכם ומתוכנן. מאוד יכול להיות ששאר הזוגות גם התחילו בנקודות בולטות אבל להם לא היה מזל וזה לא היה המקום הנכון. לאחים שיחק המזל במשימה הזאת.. הם לקחו לעצמם את הקרדיט על חשיבה נכונה.. בסדר.. שיהיה..

ענהאל ממש לא צנועה

היא כל הזמן מפארת ומשבחת את בעלה בצורה ממש מוגזמת ולא נעימה- רמבו, איזה חתיך אתה הכי.... גם כשהיא מדברת עליו מול המצלמות היא משבחת אותו בהגזמה איזה תותח הוא וכולי... ושוב עושים להם הקלות הזוג שלקח אותם לקיצור דרך כדי שיגיעו מהר... ובאמת מוזר שהם היחידים שלא עוכבו מעולם, ואף אחד לא שם להם סיבוב פרסה... לכולם שמו רק להם אף אחד לא שם למרות שהם זוג חזק ובהתחלה כל הזמן לקחו מקום ראשון לי נראה שההפקה לגמרי דוחפת אותם לניצחון. למעשה לאחים הכי מגיע לזכות כי הם חכמים ומוצלחים והזוגיות שלהם נהדרת תזכרו שהם היו בנתק לפני המשחק ולמדו לעבוד ביחד ולצחוק ביחד גם כשקשה להם. גם הבלונדיניות בגלל המאמץ ובגלל שהן לא מתייאשות למרות הכל...

פרינז

New member
נו באמת

צניעות בלבוש! ומה הבעיה עם זה שהיא מפרגנת לבעלה ומעודדת אותו? לאדל יש הרבה מה ללמוד ממנה בקטע הזה. גם לתימניות לא היה עדיין עצור או משימה לעשות שוב. והזוג שלקח אותם זה היה מזל שהם מצאו את הסינים האלו, לעומת מוטי ופונדק שלא מצליחים למצוא כיוון... לי נראה שאנשים סתם אוהבים לקטר עליהם כי הם דתיים. האחים מעצבנים ושחצנים, לא הייתי מגדיר אותם מוצלחים. ממש לא מגיע להם לזכות. הזוגיות שלהם נוראית, אחד לחוץ כל הזמן והשני נראה קצת אוטיסט אדיש אבל לפעמים רוצה לנצח לפעמים צוחק, הלחוץ צועק בלי הפסקה.

האחים מקסימים

זה היפי שלהם, הם שונים כל כך ובכל זאת מצאו את הדרך להיות ביחד ולחזור לקשר ששנים היה מנותק אז מה אם אחד צועק ולחוץ והשני אדיש זה הדרך שלהם להתבטא אבל הם יודעים גם לצחוק על עצמם והומור עצמי הוא אחד הפרמטרים לאנשים שיודעים להיות צנועים. ולגבי הפרגון ענהאל לא מפרגנת כמו שהיא עושה שואואוף כמה בעלה מוצלח וכמה הם טובים, היא מתגאה ומאדירה את עקיבא גם כדי להאדיר את עצמה זו לא צניעות זו יוהרה... נכון שיש להם זוגיות טובה על כך אין ויכוח אך כבני אדם איני אוהבת את ענהאל עקיבא הוא אדם הרבה יותר טוב לדעתי והיא מעוניינת להיות שחקנית, היא הודיעה על כך אז ממתי שחקנים צנועים? כל מטרתם להופיע ולהראות...

פרינז

New member
אז זה אומר שהם לא מקסימים

אנשים מקסימים לא צועקים כמו האח המעצבן, ואנשים מקסימים לא אדישים כמו האח המבוגר. זה שהם שונים לא הופך אותם ליפים יותר, השוני שלהם הוא רק בתכונות שליליות. ובשום שלב לא ראיתי אצלם הומור עצמי, הם מאוד תחרותיים וזה הכל. ענהאל הרבה יותר מקסימה, נחמדה, משעשעת ונעימה על המסך. ומה לא ברור היה כשאמרתי (לא כמו ענהאל) בצניעות התכוונתי בכלל בצניעות של הבגדים, לא התכוונתי לצניעות באופי. ולדעתי מה שהיא עושה זה פרגון, זה שאת רואה את זה אחרת זה משהו אחר...

גיל110

New member
לא בהכרח המוח קובע מי מנצח

להזכירך בעונה הקודמת את המסימה עם הפריסבי והשוט גאן שהחברים לקחו בהליכה (אחד יוצא שלדג והשני עובד ביחידה לאבטחת אישיים ושניהם מומחים בנשק) שנתן להם פור עצום על כולם וכל המשימות הפיזיות עבדו לטובתם. אם יהיו משימות פיזיות קשות בגמר, שמחייב את שני הזוגות, עקיבא וענאהל עפים למקום האחרון. בינתיים, מה שראיתי? אין משימות פיזיות קשות, יש הרבה וויתורים, ואני מקווה שיהיו כמו שיותר משימות פיזיות קשות. אגב - משימה שהייתי בוחר, רק בשביל שענאהל לא תוריד בגדים - קפיצה לתוך בריכה וריצה של 5 ק"מ לאחר מכן. עם כל השכבות שלה היא רק תסבול, ועוד בשמש של סין, מה שיוריד אותה למקום אחרון ויוכיח שהם לא זוג חזק באמת.

פרינז

New member
וזה נראה הוגן לעשות משימות כאלו?

אגב היו גם משימות פיזיות כמו עם העגלה והשריון אבירים ואז רק הקטע הפיזי קובע אז נשים לעולם לא ינצחו במשחק הזה אלא רק זוג גברים חזקים. ולגבי הרעיון שלך למשימה רק מראה כמה אתה בן אדם רע, שרוצה לראות אחרים סובלים. ואגב משימה כזו מוריד לא רק את ענהאל שנראה לי פיזית היא יותר חזקה למשל מהבלונדיניות והתימניות. גם פיפי וניצן שעפו כבר לא היו מצליחים בזה. אבל נחמד לדעת שאתה אוהב בני אדם...

גיל110

New member
משימה כזאת תשים שווה את כולם

ככה מצד אחד לא יצטרכו לוותר לה על צניעות ומצד שני היא תשלם על כל המותרות שקיבלה כל המירוץ.

פרינז

New member
איך זה שווה לכולם?

הרי מי שעושה כושר והולך לחדר כושר יהיה הרבה יותר טוב במשימה כזו. כמו שאם יעשו משימה שהיא רק חישובים נגיד אם לאחים יהיה יתרון כי האח הגדול טוב במספרים, אגב משימה פיזית לא הכי טובה לאחים אם כבר למוטי ופונדק זה יעזור. והיא לא קיבלה מותרות כל המירוץ....

גיל110

New member
לא כל אבל רוב המירוץ

ומעבר לכך - האחים הרבה יותר בכושר מענאהל אבל בשורה התחתונה - האחים יוכלו לרוץ גם ללא חולצה, ענאהל עם כל השכבות שלה תרגיש את המשקל שלה פי 2 ותרגיש כובד אמיתי.

פרינז

New member
חחחח

אתה מתכוון שהמתמודדים האחרים יהיו בבגד ים רגיל וענהאל ועקיבא בגלל הצניעות יהיו בבגדים רגילים? נראה לי שיש לך "כובד אמיתי" שאתה צריך להתמודד איתו בצורה שאתה מתייחס ומתסכל על התוכנית. אלא אם במקרה אתה אחד המתמודדים והחלטת לכתוב בפורום בשביל לשחרר עצבים...אין לי דרך אחרת להסביר את הצורה שאתה כותב על ענהאל ועקיבא...

How I Disappear

New member
איזה הגזמות .. איזה "שכבות" בדיוק ?!

היא הולכת עם חצאית, חולצה דקה ארוכה שתסתיר חלק מהידיים ושתסתיר את המחשוף. ומעליה- חולצה רגילה אז על איזה שכבות אתה מדבר בדיוק ? השנאה שלך לדתיים נובעת בגלל צורת הלבוש שלהם ? כי אם כן אז אתה צריך ממש להתבייש (למרות שהצורת לבוש שלהם לא כזאת שונה משלנו, היא בסך הכל הולכת עם עוד חולצה דקה שתסתיר את המחשוף ואת הידיים ולפעמים היא הולכת עם חולצה אחת שמסתירה את הכל במקום שתי חולצות) אה ושכחתי- היא לובשת גם כובע, וואו המוווווון שכבות (NOT !!!!)

פרינז

New member
מה שעצוב...

זה כמה אתה חופר על המשימה הזו ואגב אם תסתכל שוב על המשימה אז תראה שהיא לבשה שם חולצה דקה ושרוול שהתעופף ברוח אז לא ממש עזר לקור....

למעלה