המירוץ למיליון 2 - פרק 12

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

mmeny

New member
באותה מידה אפשר להגיד שמריצים זוגות אחרים

נניח תום ואדל,שלא הודחו למרות שהגיעו אחרונים. גם במשימת זיהוי השירים,אדל לא אכלה כלום ופתאום בלי שום צלילים הם זיהו 2 שירים (מה שהיה מוזר מאוד) אם כבר,הכי שמורות ע"י ההפקה נראות לי הבלונדיניות במשימת תפיסת הסרדינים בפה,הם בבירור לא תפסו ובכל זאת העבירו אותן

mmeny

New member
בכל זאת הם דתיים

ראית אותם מתייפחים ליד החזיר? אני לא מצפה מענהאל שתגלוש סקי בביקיני או שתעשה היאבקות ביקיני בשוקולד,זה היה צפוי מראש.

השורד

New member
הקטע עם החזיר היה מזעזע

הייתי בהלם מהתגובה שלהם. איזו שטיפת מוח איומה עושים להם שם בישיבה נגד חזיר... הבן-אדם מקיא, והיא עוד שניה מתעלפת - כולה מלהחזיק חיה... במה שונה חזיר מבעלי חיים אחרים? עז או פרה פחות מסריחים מחזיר? אללה יוסתור. הם מתנהגים כאילו חזיר זה השטן.

KEEK

Member

ההפקה מזהה כבר במשימות הראשונות מי הכי "טלווזיוני" ועוזרת להם בהתאם. לדעתי נכון לעכשיו הכי נהנים מהפריביגליה הזאת הם אדל וטום הם פשוט טיפשים מידי בשביל להצליח בכל מיני משימות היגיון שהם עוברים בקלות לעומת שאר המתמודדים. לדעתי יש שם יד עוזרת בוודאות. ההחלטה להציל אותם מההדחה היתה מאוד צפויה, ובצדק. אני לא מת עליהם אבל אי אפשר לקחת מהם את כל מה שהם מוסיפים לתוכנית.. הם הזוג הכי משעשע. בהחלט הברקה ליהוקית.

פרינז

New member
לא נראה לי

נראה לי שזה רק נראה לך ככה. במשימה של הכסף לא שמתי לב זה, אבל היה נראה שכולם אוספים את זה די מהר, אם כבר אתמול מישהו נתן לתום ואדל גם הרבה כסף פיתאום...או משהו כזה.. במשימה עם הסקי היא בחרה לעשות את המחסום אז לא יכלו לשנות את זה, אלא אם הם היו מחליטים לצלם מחדש וכאילו עקיבא מקבל את זה, ולא נראה לי שהבגדים שהיא לבשה השפיעו כל כך וזה בהחלט היה בגלל צניעות. מה שכן ההפקה היתה יכולה לומר להם שהיא חייבת ללבוש בגד ים ואם לא אז להתעקב שעה ולא לעשות את המשימה, לי נדמה שכן יש להם הסכם מסויים עם ההפקה שהם ישמרו על צניעות מסויימת ולכן ההפקה לא מאלצת אותם בנושאים האלו. לגבי השירון לכל הבנות היה שיריון יותר קל מהבנים לא רק ענהאל... במשימה השוקולד נדמה לי שזה היה יותר שהם ביקשו מהמתמודדים האחרים ולא ההפקה, והאיסור נגיעה בכיסאות היה שונה מאוד במהות שלו כי זה דחיפות בעצם ולא ממש נגיעה חוץ מזה היא היתה בין עקיבא לאישה השניה אם אני לא מתבלבל... לרכב שכולם נכנסו זה לא היה רק לכם שהם הצליחו להכניס את כולם לרכב רק מוטי ופונדק לא הצליחו להכניס את כולם... בקיצור לי זה לא נראה ככה...

השורד

New member
בטוח יש הנחות אבל זה כי הזוגות לא מאוזנים

מלכתחילה. אי אפשר לצפות מהתימניות לסחוב את אותו משקל של חן ואלון, ברור שתהיה להן נחיתות רצינית במשימות כוח אם לא יעזרו להן בהתאמת משקלים / עובי הקרח שהם צריכות לנפץ וכו'

mmeny

New member
פרק קצת מבזה לדעתי

המשימות בפרק היו פשוט טיפשיות (אולי חוץ ממשימת יאנה),כמעט כולם סיימו באותו סדר של פרק קודם. מה זה להדריך תיירים,ולזרוק להם 7 מילים באנגלית בלי קשר לכלום. כמו תום שיש לו סגול ואומר BLUE כהה או כל מיני שטויות לא ראויות לשידור. גם המשימה שתום ואדל היו אמורים לשיר שיר צ'כי,וממש לא שרו כלום שדומה לזה. האם זה בסדר מבחינת ההפקה? המשימה הייתה לאסוף כסף צ'כי או לשיר שיר צ'כי? טיפשי

KEEK

Member
נכון, המשימות אתמול היו ממש נמוכות

וזאת לא הפעם הראשונה היו המון פעמים שנתנו משימות לא ראויות לתוכנית כזאת. כנראה בעיות רציניות בתקציב

המילים היו קשורים לאתרים אבל לא גילו להם איך

אני ידעתי רק שליאור חלפון הקים בצ'כיה את תאטרון החושך כנראה שבכוונה לא גילו להם כדי שהמשתתפים יאלתרו ושזה ישמע מצחיק בכוונה מלהקים משתתפים כמו טום לתוכניות ריאלטי אתה הרי לא מצפה שילהקו חוקר/ת מוח לתוכנית ריאלטי

השורד

New member
אני ראיתי תיאטרון שחור בפראג ב-2000

אז הוא רק פתח עוד תיאטרון המתחרה בקיימים. הוא לא המציא את הקונספט.

למעלה