המירוץ למיליון 2 - פרק 12

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך
אני לא מופתע מזה שבר ואינה הגיעו למקום הראשון

אני כבר מזמן אמרתי שהכול נזיל וזוג שנמצא בין האחרונים יכול להיות בין הראשונים ולהיפך הדבר הכי חשוב בתוכנית זה מזל (למרות שהאחים נעזרו בשכל ) במשימה עם היאנה היה לבלונדיניות יתרון גדול כי בחורות פחות מרתיעות מאשר גבר דרך אגב, שמתם לב שהבלונדיניות הצטערו שאי אפשר לקבץ נדבות מהכירכרה ? הן אמרושה משפיל אבל נראה לי שהן אספו פי 3 יותר ממה שהיה להן בארנק שאבד להן אהבתי את האומץ, הראש הפתוח, שמחת החיים והגישה החיובית של התימניות הן ממש מקסימות אני לא יודע ממה חן שילוני הצטערה יותר ? מההדחה או מזה שלא ראו שבעירום היא עוד יותר יפה ?

השורד

New member
איך הבלונדיניות סיימו ראשונות?

אני רואה חלקי פרקים פה ושם - מישהו יכול לעדכן אותי איך שתי הסתומות התקדמו פתאום למקום הראשון? לגבי חן - כל אחד והטעם שלו. בעיני היא לא יפה, אני לא אוהב את המראה השחורג'ינג'י הזה, וגם האופי שלה לא עושה לי את זה בכלל (לא בקטע רע - פשוט לא נמשך לטיפוסים כמוה)

יש משימות שנותנות יתרון לנשים

כמו זאת עם הנשיקות וזאת עם יאנה אבל הן מתאזנות עם משימות שיש לגברים יתרון - כמו משימות כח - אז זה הוגן לדעתי. יש גם אפקט של מזל אבל אני לא חושבת שזה האפקט העיקרי

JAMES DEAN

New member
עד שהזוג לפניי כן מסיימים או נכנעים באמצע

אי אפשר לעשות את הקיצור.

ny22

New member
מנהל
אז לא היה כדאי להם לחכות את השעה?

ככה הם (חן ואלון) היו יכולים להגיע יותר מהר, לא?

MotheRonit

New member
הבנתי שיכלו ואלון לא רצה, הוא אמר "הכבוד של

אשתי לא שווה את זה בלה בלה בלה". לא רצה שהיא תדגמן בעירום

לא נראה לי

למיטב הבנתי רק זוג אחד יכול לעשות את קיצור הדרך. הם יכלו לחכות כי אולי התימניות היו מתייאשות באמצע ואז הם היו יכולים לעשות, אם כי בדיעבד זה לא היה שווה להם.

הם יכלו לעשות את המשימה אבל רק אחרי שהתימניות

יסיימו לא יודע אם הם עשו החלטה נכונה כי אחרי המשימה הזאת הם לא היו צריכים לחפש יאנות ולסחוב כירכרה

KEEK

Member
הם גם היו יכולים לעשות את המשימה, אבל רק

אחרי שהתימניות היו מסיימות. ולמה שהן יתייאשו באמצע? במשימה כזאת אין שום הגיון שהזוג יתייאש באמצע - הרי החלק הכי קשה מגיע בהתחלה שצריך להפשיט את החלוק. ברגע שעושים את זה.. זה כבר זורם. אין סיבה שאחרי רבע שעה של עירום התימניות פתאום יתביישו. לדעתי ברגע שחן ואלון החליטו ללכת על קיצור דרך, הם היו צריכים לחכות את השעה-שעה וחצי לתת לתימניות לסיים, ואז לבצע את הקיצור דרך בעצמם. אבל הם כבר היו מבולבלים לגמרי בעיקר בגלל השביזות המתמדת של חן. היא לא הפסיקה לרגע לחסל כל טיפת מוטיביציה שעוד נשארה אצל בן זוגה. אני חושב שאלון עם בת זוג אחרת היה מגיע לגמר בקלות.

בפרק הקודם אמרו בפירוש

שבכל פרק רק זוג אחד יוכל להשתמש בקיצור הדרך וגם הראו על התיבה הודעה "קיצור הדרך כבר נלקח, נא המשיכו את המירוץ מהנקודה בה הפסקתם". משום מה ההודעה הזאת לא הופיעה על התיבה כשהזוג השני בא לעשות את קיצור הדרך. חוץ מזה, מאיפה להם לדעת באיזה מצב התימניות היו בפנים, אולי הן עדיין לא התפשטו ושווה להם לחכות ולראות מה יהיה.

B R A Y E R

New member
מנהל
קיצור דרך זו משימה שרק זוג אחד יכול לבצע..

וברגע שהם הבינו שהתימניות בפנים, הם הבינו שהם חייבים לחזור למסלול כי הקיצור דרך כבר לא רלוונטי.

omer719

New member
המירוץ למיליון 2 - פרק 12

סורי על האיחור
אבל בשביל הסדר

emen

New member
ממש לא היה נותן לה לדגמן בערום - הם הרי באו ל

להכנס לחדר. אם האשה בחוץ לא הייתה עוצרת אותם, הם כבר היו עושים את המשימה.

פרינז

New member
בהחלט פרק נחמד...הדחה קצת צפויה

הפנים של רון כשהוא ראה את הבלונדיניות מגיעות אליו הראו לרגע שהוא חייך ממש וצחק בהפתעה קצת. בכלל אני שמח שהם הגיעו ראשונות, קצת הוריד את האגו של האחים, ובכלל הפנים שלהם בהתחלה עוד היו עם תקווה שהתימניות עקפו אותם חחח פשוט עונג זה היה... נראה החלק שעשה ערבוב במשחק היה העליה לרכבת והריצה אחריה לכנסית העצמות כי שם בעצם השתנה הסדר של מי ראשון ומי אחרון מחדש, ושם בעצם אלון וחן ירדו והבלונדיות הצליחו להתקדם. הטעות הכי קריטית של אלון וחן היתה שהם בחרו ללכת לקיצור דרך ואז לא יכולו לעשות אותו דבר שעלה להם בזמן, היה רגע שהראו את חן צועקת/אומרת "הנה תום ואדל" כלומר הם ראו את תום ואדל מחפשים או רצים לרון. אם הם היו ישר ממשיכים במשימה אז הפסי האטה של תום ואדל היו גורמים להדחה שלהם. מבחינת המשימת יאנה ברור שזה היה שילוב של מזל אבל גם לחפש בצעקות הנכונות ולא מאיימות, נראה לי בגלל זה לאחים לקח זמן כי זה קצת מרתיע כשהאח הצעיר בא בלחץ ושואל אם זו יאנה. אהה והמשימה לפני כן עם ההסברים של התיירות היה משעשע אבל אני ממש לא מבין את הקטע של אדל במשימות נראה כאילו תום עושה הכל אבל הכל, עם האנגלית שלו בקושי מדבר ואני די בטוח שהאנגלית שלה הרבה יותר טובה. השאר עברו את זה די בסדר נראה לי. היה יותר מעניין לראות מי ראשון ומי אחרון אז הזוגות באמצע אענהאל ועקיבא, מוטי ופונדק, היו פחות משמעותיים ועדיין היה יותר נחמד לי לראות את ענהאל ואני מאוד מקווה שמוטי ופונדק יעלמו מהמסך בקרוב כולם יודעים מה הפייסבוק שלו ושהנמוך שרירי יש להם עוד משהו להוסיף? המשימת קיצור דרך של התימניות מצד אחד זה אתגר קשה אני משער אבל ברגע שמחליטים לעשות אותו וכבר מורידים את הבגדים אז זו משימה מאוד קלה ובאותה מידה היו יכולים לומר להן שעכשיו הם צריכות לחכות שעה בלי לעשות כלום... קצת פחדתי שהאחים יעקפו את הבלונדניות בגלל הקושי הפיזי במשימה של האבירים, אבל בסוף היה מעולה... ואני מחכה לראות את המזרח...לפי הפרומו יהיה טוב...ואדל מעצבנת נהג מונית...

מפסיקה רגע להיות סמויה

שלום לכולם יש לי שאלה, האם יש מצב שההפקה דוחפת את ענהאל ועקיבא לניצחון? יש כמה משימות שנראה כי הם קיבלו הנחה או בונוס מול המתחרים דוגמאות- משימת הכסף-ענהאל לא הצליחה לאסוף כלום, פתאום בא מישהו ונותן לה ערימת מטבעות, אני לא מכירה מישהו שיעשה דבר כזה ונדמה לי שזה היה בבודפשט ששם אנשים קרים ולא נחמדים, בנוסף היא הייתה עם בגדים וכובע במשימת הסקי, ואל תגידו שזה מצניעות כי ההפקה יכלה להגיד שהיא לא יכולה לעשות אלא רק עקיבא ומה עם השריון מאתמול נראה לי ששמו לה שריון קל יותר אם תסתכלו מאחורה בגב של המשתתפים, כולם היו עם ברזל והיא לא. ומשימת השוקולד שנתנו לה לא להשתתף כאילו מאיסור נגיעה אבל הייתה הרבה נגיעה במשימת הכסאות המוסיקליים ובמשימת הרכב שכולם נכנסים אליו... ויש עוד אלא שאני לא זוכרת אז האם אני טועה שההפקה החליטה שהם מנצחים?

למעלה