המירוץ למיליון 2 - פרק 12

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

always be me mc

New member
כפרעליהן בהחלט! *מפסיקה להיות סמויה רגע*

ואם להיות כנה אז בהתחלה ממש לא רציתי קשר אליהן, אמרתי יאללה, סתם מעפנות שבאו על תקן הבלונדיניות להחליף את הדס וענבל (שבזמנו היו הפייבוריטיות שלי וגם מיה ועמיחי וחנה ומרגלית... בסדר הזה), והאמת שיש בזה משהו, אבל יצא אחרי כמה פרקים שנקשרתי וזה רק הלך וגבר וגבר וגבר... כי הן טמבליות חבל על הזמן אבל מתוקות משהו (פי מיליון יותר מהקודמות - ואני יודעת, אני צופה מחדש בפרקי עונה 1), למען האמת הן מזכירות לי את עצמי ואת חברתי הטובה (לא ברמת המחשבה אבל :X) - ואין, באמת תמיכה וחברות יפייפיה יש שמה... שלא לדבר על דבקות במטרה ובאמת כל הכבוד שהן שמרו על המורל
טוב דיי עם ההימרחות, איזה כיף שהן הגיעו מקום 1 (והאחים שאני מתעבת פידחו את עצמם והתפדחו שהבנות עקפו אותם :D) גו גילז
והלוואי שהן או עקיבא וענהאל ינצחו. את האחים ומוטי ופונדק אני כל כך לא סובלת. *חזרה למחתרת*

חחחחחחח מה זה חזרה למחתרת

גם ככה אין פה מספיק אנשים בפורום
אני גם מרגישה כמוך

always be me mc

New member
טוב נו.. אצוץ אז לעיתים יותר קרובות

ויאללה קוקס, ברבי, שושי ושושה! (מה נסגר אגב עם הכינויים? אצל מוטי ופונדק יש בכלל שמות גנאי XD) אה ובר כפרה, אולי תעשי עוד איזה מחסום?
That's it for now...

מסקנה שלי: האחים לא יודעים להפסיד בכבוד

איזה פרצוף היה להם כשהם שמעו שהם הפסידו לבר ואינה, אפשר לחשוב. הם כבר הגיעו פעם אחת במקום הראשון אז שישמחו שהם במקום השני וישתקו.

always be me mc

New member
לגמרי

איזה פרצופים הם עשו, איזו הנחה (מגעילה) מראש שהם הגיעו למקום 1 עוד לפני שהקריא!!! אין, יותר מהגיע להם לפספס את המקום ועוד לפספס לזוג שהם בכלל לא החשיבו
והם צריכים לשתוק נקודה. הם נורא, נורא מעצבנים. אשכרה מכבה לפעמים את הטלוויזיה באמצע הפרק לכמה שניות כדי לא לראות ולשמוע אותם

עדיף שתחזרי למחתרת

אם כל מה שיש לך להגיד זה לטנף על אנשים אחרים. הנחה מגעילה??? מה מגעיל בלהניח שהגעת ראשון אם אתה יודע שהובלת וחושב שאתה עדיין ? אני לא חושבת שהם 'לא החשיבו אותן' הם פשוט חשבו שהם עשו את המשימות יחסית מהר ושהם ראשונים (וקיוו שזה התימניות - שהם בקשרים טובים איתן שהצליחו לעקוף עם הקיצור דרך) - דווקא כשרון אמר להם שזה הבלונדיניות אלון אמר 'שאפו'. צריכים לשתוק??? לדעתי הם אחלה אנשים והם מאוד מצחיקים אותי.

always be me mc

New member
ממש אני אקשיב לביריונים

דבר ראשון על חופש הביטוי שמעת? על טעם ועל ריח שמעת? על פרגון למדת? (כי לבר ואינה יש בשפע וגם עקיבא וענהאל מדהימים) בכל מקרה לי זה נשמע מגעיל. תתווכחי, תנסי להרביץ ולצעוק כמו ילדה קטנה כמה שאת רוצה אבל זה פשוט נשמע רע כשזה בא מהם שכל פרק הם מפרגנים לעצמם וחושבים שהם הכי הכי (טוב בעיקר אלון), אז זה בנוסף להכול עיצבן אותי. האמת, אם להיות טיפה פחות צרת אופקים אז היו להם כמה רגעים (בודדים!) טובים, אבל בעיקרון הם כרישים. איך את כועסת, איך את בועטת והאמת שאם זוגות אחרים היו אומרים את זה לא הייתה לי בעיה איתם (יש כמה אגואים שמה אבל לא כל הזמן הם ככה) אבל הם (האחרים ובאמת שבעיקר אלון) עושים רושם של כל כך שוויצרים. אז כן, אם את אוהבת תהני! אבל אין לך שום זכות שבעולם לנסות להעיף אותי

mmeny

New member
גם אני לא מבין מה רע בשחצנות שלהם

אם זו בכלל שחצנות לחשוב שתגיע מקום ראשון. תכלס,הבלונידיניות עקפו אותם רק בעזרת מזל במשימת יאנה,ככה שמבחינתם היה הגיוני שהם יגיעו ראשונים. אז בסדר,הם תחרותיים ואוהבים להיות ראשונים,ואפילו מרשים לעצמם לעשות פרצוף שהם מפסידים. הבלונידיניות היו עד עכשיו אחרונות ,אז כן,הם צריכים להיות מופתעים שהן ראשונות. סתם יורדים עליהם יותר מידי. אני לא חושב שחן ואלון או מוטי ופונדק יותר ספורטיבים מהם או יותר נחמדים מהם, והבלונדיניות בטח לא

always be me mc

New member
חח חבל על הזמן כבר להסביר

כנראה מה שנראה כל כך נורא בעיני בעיניכם לא נראה כך. אבל יש משהו באיך שהם מדברים ועושים שפשוט מעצבן אותי. אין מה לעשות. גם מוטי ופונדק לא חסרים חפירות ועצבים מהם אבל הם לא דורכים על כל המתחרים והם תאכל'ס כמו ילדים אז אפשר לוותר להם. אבל אלו... פשוט ערמומיים ומגעילים אותי מה לעשות. כרישים. אם זוג אחר חשב שהוא יגיע למקום הראשון זה סבבה. אבל אלו שטוחנים בכל פרק ופרק על העליונות שלהם מהמתחרים לא, זה עיצבן אותי. בקיצור לא אוהבת תשיטה שלהם ולא אותם. קורה. (גם לא חושבת שיורדים עליהם יותר מדי, אבל ניחא) ואי ואי חן והיציאות שלה על כמה שהיא יפה ומקנאים בה ובלה, בלה, בלה היא לא יכולה ובלה, בלה, בלה הם יתנו את הפייט של החיים ויראו לכולללללללללם! אז תאכל'ס באמת שהם תחרותיים (לגמרי) וגאווה בהחלט לא חסרה אבל מה אני אגיד? הם לא חלקלקים הם פשוט ביצ'ים, ישר ולעניין וגם יותר עשייה. יאללה. מוטי ופונדק מה שמעצבן זה ההתרברבות שלהם על עצמם וכל שניה בנות פה, בנות שמה אבל הם בסדר תחרותיים וגם הבנות.. בקיצור בעוד שלאחרים לא חסר אצל האחים הכול קיצוני וזה... הם אשכרה מצידי סוג של "נבלים" בתוכנית עם כל התחבולות שלהם ולתלונה קשורה - למה באמת צריך כל כך הרבה מהדמויות? יותר אקשן ופחות אופרת סבון

אז למה מיצמצת בדיוק ברגע החשוב הזה!!!

לא שמת לב אולי כי בפרק שושה ושושי לא כיכבו, הם מתחילים לאבד את הקסם שלהם ולחזור על עצמם. ובקצרה: רון: "הגעתם במקום החמישי" שושה: "אני מודה לאלוקים ולשושי" שושי: "למה באותו משפט
" שושה בתגובה: "אני מודה גם לעצמי" סוף.

MotheRonit

New member
ראו ראו וענהאל אמרה שהיא מעריכה את הקב"ה

וגם את עקיבא. אז הוא חייך ואמר לה "לא באותו משפט". יו פשוט אין עליהם

למעלה