המירוץ למיליון 2 - פרק 12

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

noami23

New member
לכרמית זאת בטח לא הייתה בעיה

כרמית בנעוריה הייתה דוגמנית

טום יצא ענק במשפט הזה!!!

משפט ענק, אם יאספו את כל משפטי המחץ שנאמרו לאורך כל המירוץ עד עכשיו ללא ספק שזה יהיה אחד הגדולים.

KEEK

Member
בגלל שהם הגיעו במקום האחרון בהדחה הקודמת

ולא הודחו - זה העונש שלהם. זה לא "סיבוב פרסה".

KEEK

Member
היא בלתי נסבלת.

האמת, לא הכרתי אותה לפני התוכנית (גם השם לא היה מוכר לי) אז לא יודע עד כמה היא היתה דוגמנית מצליחה/מפורסמת כאן.. אבל אחרי המירוץ הזה היא תצטרך לעשות קצת בקרת נזקים בכל מה שקשור לתדמית. בלתי נסבלת

לא בטוח

כבר ראיתי איך זה עובד בחוץ, מספיק שהיא היתה פרק אחד כבר מתיחסים אליה כמו סלב סוג א' א', תראה לדוגמא את פיפי - קיבלה קמפיין לבגדי ים. יש עוד מלא דוגמאות לבחורות שהיו לא פופלריות בריאליטי ובכל זאת התיחסו אליהן בחוץ....

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש רק שתהיה הדחה בסוף.....

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

פלצנים הביתה
פלצנים הביתה
פלצנים הביתה

KEEK

Member
אחלה סיכום

לגמרי אחלה פרק במיוחד הסוף. סוף מעולה.

הסוף הכי מעולה

הייתי בטוחה שאיכשהו הם יצליחו להגיע לפני טום ואדל, כמה שמחתי שזה לא היה כך.

כפרעליהן

בהתחלה חיבבתי אותן בעיקר בגלל שהן היו אנדרדוגיות, ועכשיו כשהן מובילות אפשר להפסיק לחשוב רק על "אוף נו הן חייבות להצליח!" אלא על המוטיבציה שלהן, ואיך שהן יכולות ממש להפציץ (כשאין להן פאדיחה או שתיים) ובכלל כמה שהן חמודות
ואיך שכולם מדברים עליהן בוידויים, יש לי הרגשה שהן מנצחות (בהנחה שבניגוד לעונה הקודמת, הגמר יהיה באמת חלק מהמסע ולא מצולם אחרי הכול בצורה הזויה)

למעלה