המירוץ למיליון 2 - פרק 12

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

KEEK

Member
זה לא רק רשת

בארץ לא יודעים איך לעשות פרומואים אני זוכר שזה היה ככה גם בעונות הראשונות של השרדות

וואי נכון אתה צודק

תמיד לפני ההדחה בהשרדות - שמו פרומו שלפי זה הבנו מי הלך....

עוז 61

New member
בעונה השנייה של הישרדות...

היתה הפסקת פרסומות באמצע משימת החסינות הראשונה,. בהפסקה היה פרומו למועצת השבט הראשונה והראו שיושבים אנשים עם בנדנות אדומות, לפי זה הבינו ישר ששבט קניבה הפסיד בחסינות.

ny22

New member
מנהל
נראה לי שזה היה מותר, לא נאמר בשום מקום

(לפחות לנו הצופים) שאסור לנסוע במונית...

אני לא בטוחה שהאחרים לא נסעו

יש עניין של עריכה - ובגלל שידענו שבר ואינה לפניהם ורצו ליצור מתח ל "מי יגיע ראשון.." אז הראו לנו שהם נסעו.

גםצופה

Member
מנהל
אבל ככה יש להם פחות כסף בתחילת הלג הבא...

הרבה מעדיפים ללכת ברגל כדי לחסוך כסף...

KEEK

Member
הפרצוף של האחים כשנודע להם שהם רק מקום 2

גם היה פרייסלס..

ny22

New member
מנהל
לבר ואינה היה המון המון מזל...

המשימה של למצוא את שתי היאנות הייתה משימה מכרעת שמצריכה הרבה הרבה מזל...

ny22

New member
מנהל
כלומר, זאת הייתה משימה שיכלה

לגרום לזוג אחד שהיה אחרון להיות ראשון ולהפך... וזה בדיוק מה שקרה לבר ואינה. אגב, אני חושב שמשימות כאלו הופכת את המירוץ ליותר מעניין...

KEEK

Member
יש לא מעט משימות שמצריכות מזל

אבל בר ואינה לא הגיעו למקום הראשון רק בגלל המשימה המסויימת הזאת. באופן עקבי הן טיפסו למעלה מפרק לפרק (סיימו במקום ה-2 בפרק הקודם) ועל זה באמת מגיע להן שאפו אני הייתי בטוח שהן יעופו בפרקים הראשונים בכל הדחה והנה הן במקום הראשון בלי שום קיצורי דרך.. כל הכבוד להן

נכון בדיוק

הן לא "במקרה" הגיעו למקום הזה, הן באמת היו עקביות ועשו את המשימות יפה למרות שזה בא עם הרבה טימטום שלא ידעתי אם לצחוק או לבכות.

גםצופה

Member
מנהל
אבל הן פרצו קדימה

במשימה של ספרת העצמות. הן תקתקו אותה והצליחו מהר ולכן הן עברו להיות בין הראשונים. סה"כ בלג הזה הן הוכיחו את עצמן... (למעט איבוד הארנק... האם לא היה אמור להגיע להן עונש על כך????)

כמה הגיע לתימניות להגיע בין הראשונים

מרגע זה - הטומטומים טום ואדל, חן ואלון - לא איכפת לי מי שילך.

KEEK

Member
מקווה שזה פרק ההדחה של חן ואלון

זוג מתנשא ומשעמם הם ממש לא יחסרו..

ממש ככה

כמה אפשר לשמוע את הבכיינות של עלק מלכת היופי הזאת, כל פעם שהיא עומדת ובוכה היא מבזבזת חצי שעה שהיו יכולים לעשות את המשימה....

MotheRonit

New member
I speak but don't maspik

יפה על התימניות. ריספקט. מורידות את השלטר

למעלה